Dokuz yaşındaki yeğenimin cinsel merakı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canımsın ♥ inşallah hakettiklerini yaşamadan ölmezler. Hele savunmasız küçük çocuklara karşı böyle yaklaşan sapıklar gebersin nefes bile almasın istiyorum.
Amin♥ ınsallah hayatına normal insan olarak devam ediyordur sapık olarak degıl.
Cehennemde yansın boylelerı
Kac yasına gelmıssın unutmamıssın iste 😥

Tamam o yegen ama oda evladınız ılgılenenı yoksa sız konusacaksınız yol gostereceksınız hatta bence ceza bıle verılmelı normal bısey degıl yaptıgı bıde 9 yas bence cok erken. Bence o cocuk ya bırınde goruyor yada konusulanı duyuyor telefon varsa elınde ızlıyorda olabılır. O yasta ıcgudusel oldugunu dusunmuyorum meraktandır. Abın yada yengende cahılce davranırsa onlarada ac agzını. O cocuk buyunce bunu nasıl hatırlıcak bı dusunun korunmadıgını hıssedecek ve boyle bısey gelse basına belkı onda bısey yapmadı bundada yapmaz dıye saklıcak. (allah korusun)
Ve en kotusu kızınızda bunu merak edip yada oyun falan sanıp buna alısabılır sız agır bı tepkı koymadıkca bunu normal karsılayabılır kımseye karsı cıkmayabılır.
Agır cezalar caydırıcıdır bence laf soz uyarı degıl. Ha dovun sovun demıyorum ama ceza olmalı. Cunku gunumuz cocukları cok farklı asla laf dınlemıyorlar.

Amin♥ ınsallah hayatına normal insan olarak devam ediyordur sapık olarak degıl.
Cehennemde yansın boylelerı
Kac yasına gelmıssın unutmamıssın iste 😥
Cehennemde azap çektiklerini düşününce bi keyifleniyorum 🤭 e herif şimdi kimbilir nerelerde ne mühendisidir.. forsludur.. belki de bana yaptığını çoktan unutmuştur. Ama o benim çocukluğumun kabusu oldu. Bu pislik bir de evlenip çoluk çocuğa karıştıysa hiç şaşırma. Karısına çocuklarına yazık. Bana bunu yaptığında 20 li yaşlarında kazık kadardı. O yaştan sonra çok da bi halt olacağını sanmıyorum adi herifin.

Cehennemde azap çektiklerini düşününce bi keyifleniyorum 🤭 e herif şimdi kimbilir nerelerde ne mühendisidir.. forsludur.. belki de bana yaptığını çoktan unutmuştur. Ama o benim çocukluğumun kabusu oldu. Bu pislik bir de evlenip çoluk çocuğa karıştıysa hiç şaşırma. Karısına çocuklarına yazık. Bana bunu yaptığında 20 li yaşlarında kazık kadardı. O yaştan sonra çok da bi halt olacağını sanmıyorum adi herifin.
Sunu merak ediyorum, sımdı bu adam yetiskindi sana bu pıslıgı yaptıgında. Kendisi cocuk degıldı
E ıyılestı mı?
Yani bu zihniyettekıler kendını bu yanlıs dıyıp durdurabılır mı, olene kadar bu zihniyette mı olurlar?

Sunu merak ediyorum, sımdı bu adam yetiskindi sana bu pıslıgı yaptıgında. Kendisi cocuk degıldı
E ıyılestı mı?
Yani bu zihniyettekıler kendını bu yanlıs dıyıp durdurabılır mı, olene kadar bu zihniyette mı olurlar?
İşte onu diyorum ya kuzum 20 yaşında kazık kadar herif ne kadar bu eğilimlerini dürtülerini değiştirebilir. He yanlış olduğunu kabul edip tedavi gördüyse bilemem. Ama çok da bi ihtimal vermiyorum. Belki de birilerinin canını yaktı ve çocuk benim gibi susmadı ya içeri tıktırdılar veya geberttiler. Artık sonu ne oldu bilmiyorum. Ama benim erkeklerden tiksinmeme sebep oldu koca bir dönem. Babamla ilişkimiz çok güzeldi, babamdan soğudum uzaklaştım ve aramız birdaha hiç eskisi gibi olmadı. Az buz değil yani bana verdiği zarar.

9 yaşında bir çocuk ne yaptıgıni neyin yanlış neyin doğru olduğunu bal gibi bilir yerinizde olsam gitmem gidersem de çocuğumu yanımdan 1 saniye ayırmam yeğenimide korkuturum kusura bakmayın ama konuşmaktan anlamayacak gibi anne babası müdahele edemiyosa siz tavrınızı koyacaksınız

derin sularda derin sularda , benim için çok aydınlatıcı oldu. Değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Bir şey daha sormak istiyorum, bir çocuga eğitim adı altında bu cinsel farklılıklar anlatılmalı mi yoksa merak edip sorarsa mi devreye girilmeli ?

Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza görüyoruz birbirimizi. Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım açıkcası. Kızımla hep konuşurum özel bölge mahremiyetini ama abisini çok sevdiği için benle oynamaz diye hayır demedi büyük ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum özel bölgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın göster' filan dedi göstertmeye çalıştı çocuk kaçtı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.

Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben :(
Malesef yeğeninizinki meraktan çok öteye geçmiş.. Belki dr yeğeniniz kendisi de çevresinde tacize uğruyor onun yansıması.. Ama bana çok masum gelmedi

E ıyılestı mı?
Pedofili olan insan pedofilidir. Ancak şöyle bir durum olabilir; bazı beyin tümörleri beynin kimyasını ve yapısını değiştirdiği için bazı hastalarda davranış bozukluklarına sebep olabiliyor. Böyle bir durum varsa düzelme ihtimali de var ama onun haricinde ben hiçbir pedofilinin düzeldiğini duymadım. Psikolog değilim ama bu şizofreni gibi bir durum değil.

Aklıma bir şey geldi. Annem bazen anlatır.
Ben çok küçükken (1 yada 2) çok yakın bir komşumuzun kızı (o zamanlar 18-19 yaşlarındaymış). Almış eline erkek bebek yiğenini bana doğrultup " bak kız al s*k" demiş.
Annem tabi aşırı sinirlenmiş.
Düşünebiliyor musunuz 1 yaşındaki bebeğe başka bir bebekle...

Bu olay Avrupa da oldu, yani kız eğtimliymiş.
Yemin ederim böylelerini gebertmek lazım.
Erkeklere sapık diyoruz da kadın sapıklardan bahsetmiyoruz.

Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza görüyoruz birbirimizi. Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım açıkcası. Kızımla hep konuşurum özel bölge mahremiyetini ama abisini çok sevdiği için benle oynamaz diye hayır demedi büyük ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum özel bölgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın göster' filan dedi göstertmeye çalıştı çocuk kaçtı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.

Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben :(
Böyle bişey yaşanmış madem kim olursa olsun kızımla bir arada olmaz olmaz!! Abim değil babamın oğlu olsa.. Küçücük kız yaa. 9 yaş küçük bir yaş değil patlatırım bitane çok sinir oldum ya 😠😠

Herkese iyi geceler.

Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben :KK43:
Geçen yaz bunu yapan çocukla bu ya' kızınızı yalnız bırakmak hata.Cocukla konuşmuşsunuz geçen sene takmamış yine yapmis o yaş bilinçli bence bunun adı cinsel taciz oluyor yanlış olduğunu bilerek yapıyor çünkü.
Kızınızı koruyun kollayın sorumluluğu sizde.

9,5 yaşındaki kızımın boyu 160.
Bu şekilde Merak için fazla büyükler artık.
Kesinlikle oyle dusunuyorum, dokunmanın ve bakmanın yanlıs oldugunu kavrayacak bilecek yasta ve fırsat kollamıs.
Konu sahıbı yanlarından ayrıldığında yapmis.

Kesinlikle oyle dusunuyorum, dokunmanın ve bakmanın yanlıs oldugunu kavrayacak bilecek yasta ve fırsat kollamıs.
Konu sahıbı yanlarından ayrıldığında yapmis.
Ben kızıma bu tarz konularda bilgi vermeye çalışınca anne sen beni bebek mi sanıyorsun diyor.
Konunun devamını okumadım ama yalnız kalındığında yapması da zaten son derece bilinçli yaptığını gösteriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X