Yahu demek ki çocuk zaman kolluyor, siz ortalıktan kaybolunca o kısa vakitlerde çocuğunuzla böyle şeyler yapıyor. Daha vakit bulsa neler yapar düşünmek bile istemiyorum. İnsanların kızdığı kızınıza "merak" demeniz. Bu ona işler ileride birisi birşey yapmaya yeltendiğinde merak ediyor diye düşünüp sesini çıkarmayabilir.
Çirkef olmak asla tarzım değil ama o cahil yengenin ağzının payını bir güzel verirdim. Sapıklığın cahilliği olmaz, bu kadın ileride kızına iftira atıyor, yalan söylüyor bile diyebilir. Ağzının payını ver gitsin, abinde küserse bu dünyada evlattan değerli birşey var mı ya. Onlar önce sapık çocuklarını tedavi ettirsinler, bu merak değil.
Küçükken ben değil ama bir kuzenim yaşamıştı, dayımın oğlu ona cinsel organını göstermiş o da 11 yaşında falandı,dokundurmaya çalışmış.Daha sonra bana yapmaya çalışınca ben anneme söyledim o da söylemişti. Çocuk o yüzü bulunca daha fazlasını yapmaya çalışıyor emin olun. İğreniyorum bu tarz insanlardan ama çocuğa da suç bulamıyorum çünkü eğitim ailede başlar. Burada bir üye vardı çocuğunun yanında sevişen. Belki o da anne babasından görmüştür, bilemeyiz.