Kızınıza, abin de ne meraklıymış, demenizi doğru bulmuyorum. Empati kurmaya çalışıyorum aklım çocukken yaşandığını öğrendiğim - bizim sınıftaki bir kız ile ilgili - hiç de masum olmayan durumlara gidiyor.
Biz 9 yaşlarındayken sınıfımızdan yine akranımız 3 erkek çocuk sınıfımızdan bir kıza adeta tecavüz etmişler, bunu öğrendiğimde aradan 4-5 yıl geçmişti o yaşta bile kanım iliklerimden çekilmişti korkunç ve asla normalleştirilmemesi gereken bir durum. Ha sonra iç durumlarını bilmemekle beraber bu hikayede geçen kişiler şuanda gayet normal görünümlü işleri güçleri yerinde başarılı kişiler. Çocuklar çok da masum olmuyor... Yeğeniniz de öyle masumca ya da bilmemezlikten değil gayet de biliyor ve kızınıza bakmak için fırsat kolluyor. İster beğenin ister beğenmeyin. Çocuk izlem merkezine bu tarz vakıalardan bir kaç kez gitmişliğim de var, çocuk deyip geçmeyin.
Kızınıza güçlü bir şekilde destek olun, ileride ben bunları yaşadım annem de biliyordu ama gayet de normal davrandı hatta abime hiç bir şey demedi demesin.
Yetişkin yaşta tanıdığım bir kadın vardı ailesiyle konuşmuyordu ailesi de Tr.de az biraz tanınan bir aile. Fakir bir yaşamı vardı kızım ailenden yardım istesen bu zorluklara katlanmazsın demiştim, o da samimiyet ilerleyince benim bu soruma çok sonra cevap verdi. Firuze küçükken abimler bana taciz ettiler, penislerini bana gösterdiler benim de cinsel organıma baktılar bir abim penisini zorla tutturdu bir abim de bana dokundu defalarca ben küçüktüm sesimi çıkaramadım olayı annem de babam da gördüler hiç bir şey yapmadılar, demişti. O an ağlayıp kıza sarılmıştım. Bunu yaşadığında kız 5-6 yaşlarındaydı ve olayı hiç unutmamıştı, ailesi zengin olmasına rağmen devlet parasız yatılıda kalmış, liseden itibaren ailesiyle zaruri durumlar harici görüşmemişti.
Ailenin tepkisi ne olmalıydı konusuna gelince kilitleniyorum. Allah kimsenin başına vermesin, ben olsaydım kıyametleri koparırdım, herhalde 9 yaşında çocuk mocuk dinlemezdim.