Dolandırıldık.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.465
1.178
83
33
Merhaba arkadaşlar. Kafayı yemek üzeriyiz ailecek. Babam sürekli başımıza bir işler açıyor. Sürekli borç takıp duruyor. Daha yeni emekli oldu. Daha geçen 10 bin kadar borcu vardı kapattım. Rahat ettti derken bu sefer de düşük faizli kredi veriyoruz demişler. Bu da inanmış bütün bilgilerini vermiş tabi. Kredi kartındaki tüm parayı çekmişler. 40 bin kadar. Hemen karakola gitti. Bütün kartlarını kapattı ama yapabileceğimiz bir şey var mı? Elimizden bir şey gelir mi ?

Geçmiş olsun demeye geldim. Yapılacakları emniyet mensupları yapacak artık. Bir şey kalmamış. Yapacağınız tek şey babanızı sıkıca tembihlemek bu konuda.

Dusuk faizli kredi cekmesi gereken bir durum var miydi? yoksa oylesine mi cekeyim demis
Bizim bi akraba var bankayla ilgili bir adim atacaksa tum sulaleyi arayip sorar napayim falan diye

Geçmiş olsun demeye geldim. Yapılacakları emniyet mensupları yapacak artık. Bir şey kalmamış. Yapacağınız tek şey babanızı sıkıca tembihlemek bu konuda.
Sağolun. Söyledim ama üzüldüm de. Eli ayağı titriyordu. Daha geçen borcunu bitirdim. Şimdi tekrar borç olması onun da canını sıkacak

Babanıza kısıtlama kararı aldirabilirsiniz.

Nerden aramışlar acaba? Geçenlerde beni de garanti bankasından aroyoruz diye aradılar 3 kez kredi be kk verelim diye. Ben de şüphelendim o yüzden sordum

Bankaniza ulasin, adli vaka oldugunu bildirin hemen iade baslatsinlar.
Eger bulundugunuz sehrin disindan para cekilmisse kurtarma ihtimaliniz var.

(Babam gecmiste cuzi bi miktar dolandirilmisti. Paranin bi kismi kendi bulundugumuz sehirden cekildigi icin banka inanmamisti ama sehir disindan cekilen kismi icin o islemi yapamayacagimizi kanitlayip geri alabilmistik)

Tam olarak nasil dolandırılmis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…