Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Benim eşim erkek olarak bıraktı ve az da degil çocuklugından beri içermiş şu an kokusundan nefret ediyor içen ortamda duramıyor. Bence iş sizde biter içmicem derseniz atarsanız içmezsiniz emin olun bırakamıyorum diye bişey yok nelerden vazgeçmiyoruz sigara ne ki

Ya evet dogru soyluyorsunuz insAllah tez zamanda birakirim bende , birde kizlar dondurulmuslarla gebe kalanlar kacinci gun test yaptiniz idrarda veya kanda gununden once yaptinizmi ve belirtileriniz oldumu ?

Ya evet dogru soyluyorsunuz insAllah tez zamanda birakirim bende , birde kizlar dondurulmuslarla gebe kalanlar kacinci gun test yaptiniz idrarda veya kanda gununden once yaptinizmi ve belirtileriniz oldumu ?
Gününden önce yaptırmaya karsiyim aşırı stres yapıyorsun artacak artıktan sonra kalp atisi sürekli bir tedirginlik oluyor.12.gün ve 14.gun en net sonuç diye dusunuyorum

Yaaa gercektenmi pozitif mi peki ama ben hala kullaniyorum napcam bilmiyorum birakamiyorum
Şuan öyle düşünüyorsun ama bebeğini aldığında transferin olduğunda canın ne kadar isterse istesin icmiyorsun.
Ben eşime yalvarirdim önceden eşim almazdi transferden öncesinden bahsediyorum tabi :)
İlk denemede pozitif oldu iste 12 haftalik olduk bile ben 7. Gün erken gebelik testi yapmıştım cikmisti canım .
Şuan hala canım çekiyor yalan yok kaç kez alalım dedim eşime sigara ama o alacağı zaman kendim vazgeçtim.
Şuan içmiyorum hamile olmasam icermiydim evet icerdim ama transferden beri ağzıma koymadim

Ya neguzel vallaha ozeniyorum sizlere nasil biraktiniz ben aklimdan cikaramiyorum gunde 5/6 tane iciyorum

Polip vardı rahmimde küçük bir operasyon geçirdim o gün hiç sigara içmedim. Ertesi günlerde de bir daha hiç içmedim. Canım da istemiyor hiç çünkü içgüdüsel olarak bebeğe zarar verecek hiç birşey yapmamaya çalışıyorum. Yediklerim bile değişti birden bire.

Neguzel ya vallaha b

Jaa supperr vallaha masAllah gercekten suan transfer olan kac kisi var ve sonucu bekleyen

Merhaba hanımlar,
38 yaşındayım. Geçen yılki ilk tüp bebek denemesinde (5.gün embriyosuyla) hamile kaldım;ancak kızımı 5.5aylıkken beyninde birdenbire ödem geliştiği için erken doğumla kaybettim. Bu yıl ki 2.deneme için geçen hafta 5 olgun yumurtam toplandı, 4'ü döllendi. bugün 5 hücreli 2.gün, 8 hücreli 3.gün embriyosu dondurulduğu haberini aldım. Biraz üzüldüm, endişelendim açıkçası. Geçen yıl 3 adet 5.güne çıkarken, bu yıl bu şekilde olması.. Yumurta rezerv azlığım var, belki elde kalan yumurtaları riske atmamak için donduruldu diye avutmaya çalışıyorum kendimi. 2 regl sonra yeniden ilaçlı tedavi mi olsam diye bile düşündüm. Bu şekilde olup tutanlar var mı aranızda?

canım bende 40 yaşındayım benimde 7-8 hücreli 3 tane embriyom 3. günde donduruldu riske atmak istemidiler
öncelikle başın sağolsun rabbim sabır versin zor bir dönemden geçmişsin
inşallah rabbim yüzünü yeniden sağlıkla güldürür

canım 2. gün embriyosu ile bizim yaşlarda bir arkadaş biliyorum bu forumda hiç umudu yoktu tranfer olduğunda rabbim ol dedi ve oldu maşallah 41 kere allahım esirgesin güzelde gidiyor süreci

3. gün embriyosu ile çok gebe kalan arkadaşım var yine bu forumda hatta 5. gün embriyosu ile tutmayan 3. gün embriyosu ile pozitif alanlar var bunlar nasip kısmet arkadaşım

sen güzel düşün güzel olsun

Çok teşekkür ederim, inanın kararsız kaldım. Nisan.da transfer mi olsam, yoksa iğneli tedaviye mi başlasam...? 2 embriyom var, çözdürülürken sorun çıkar mı hiç bilemiyorum. Kafam karmakarışık. Hiç beklemiyordum.

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı
14.günüm bugün ve endometrium kalınlığı 6mm nasıl sizce? Birde doktor bana climara forte bant verdi biraz önce 2 tane yapıştırdım yarında 2 tane yapıştırıcam önceki tedavimden bunu vermemişti bana. Nedir bu önemi ne bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim

Bende o bandı kullandım rahim kalınlaştırmaya yardımcı oluyo faydasını görürsün inşlh

Bant aşkım bnm birax zaman sonra tahriş etsene 11mm en son 1 hafta önce endimetrium kalınlığını sağladı çok rahat olsun icin

Kızlar cevaplrınız için hepinize çok teşekkür ederim cansınız valla
Son 1 sorum olacak sizlere bugün adetin 15.günü ilaçların 14.günü rahim kalınlığı 6mm çarşamba tekrar gidicem kontrole. Bugün için 6mm olması nasıl sizce ?

Biraz ince ama daha zamanın var istenilen kalınlık sağlanır diye dusunuyorum

Kızlar transferin 16. Günğnde kahverengi akıntım geldi halada geliyo başına gelen varmı böyle bişi

Kızlarrr bugün kontrolüm vardı yine endometrium 7.6 mm olmuş bugün ilaçların 16.günü sizce nasıl ?
6 mart salı günü transferim var Allahın izniyle

Kızlarben transfer icin hazirlanacaktim. Dun adetimin 3.günü muayene oldum veuzun protokol ile hazırlıcaz dedi doktor.Dogum konrol hapı basladim 18 gun içip19.günü lucrin igne olcam. Lucrin igneolurken adet olucam o adetin 3.günü yinemuayene olcam. Bu şekilde dondurulmuşembriyo transferine hazırlanan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…