Hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım .. sizin sorun neydi ? Bi de transfer öncesinde ve sonrasında neler yaptın anlatır mısın bize de örnek olsunKızlar şimdi çıktım doktordan, ikiz oldukları kesinleşti. Kalp atımlarını da gördük. Allah herkese nasip etsin. Çok başka bi duyguymuş. Ağlamaktan öldüm, doktoru bile ağlattım :)
Selam canım görünce yazmak istedim. Bende ikizlere hamileyim. Trabsferdeb önce hiç birşey yapmadım ama transferden sonra günde 3 lt su içtim, hergün 1 tane haşlanmış yumurta, 1 avuç ceviz, 1 parbak portakal suyu ve havuç suyu, ilk 5 gün 1'er dilim ananas yedim. Birde doktorum bana sürekli yatma dedi. Bebek şuanda kanla beslenecek rahime kan gitmesi içinde yürüyüş hareket şart demiştiHayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım .. sizin sorun neydi ? Bi de transfer öncesinde ve sonrasında neler yaptın anlatır mısın bize de örnek olsun
Çok sağol canım cevap yazdığın İçin ben de adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlar İçin inşallah sizler gibi kavuşuruz biz de bebeklerimizeSelam canım görünce yazmak istedim. Bende ikizlere hamileyim. Trabsferdeb önce hiç birşey yapmadım ama transferden sonra günde 3 lt su içtim, hergün 1 tane haşlanmış yumurta, 1 avuç ceviz, 1 parbak portakal suyu ve havuç suyu, ilk 5 gün 1'er dilim ananas yedim. Birde doktorum bana sürekli yatma dedi. Bebek şuanda kanla beslenecek rahime kan gitmesi içinde yürüyüş hareket şart demişti
Bu işin sırrı C vitaminin de sanırım , ben de transferden sonra portakal suyumu ve ananasımı hiç ihmal etmedim. Ve bolca su içtimSelam canım görünce yazmak istedim. Bende ikizlere hamileyim. Trabsferdeb önce hiç birşey yapmadım ama transferden sonra günde 3 lt su içtim, hergün 1 tane haşlanmış yumurta, 1 avuç ceviz, 1 parbak portakal suyu ve havuç suyu, ilk 5 gün 1'er dilim ananas yedim. Birde doktorum bana sürekli yatma dedi. Bebek şuanda kanla beslenecek rahime kan gitmesi içinde yürüyüş hareket şart demişti
Canım hayırlı tedavilerin olsun inşallah tedavi öncesi bişey yapmana gerek yok ama sonrasında dengeli düzenli beslen çay kahve asitli yiyecek içecekten uzak duruyorsun bol su iç dediler bana ananas ve bir avuç kadar kabak çekirdeği yememi söylediler ben kavrulmamış olandan aldım bide sürekli yatmadım çünkü yattıkça belim ağrımaya başladı oturdum kısa kısa yürüdüm evin içinde dört gün böyle geçti sonra normal yaşantıma biraz daha dönmeye çalıştım bol dua ettim iyi düşünmeye adepte ettim bebeklerime sımsıkı sarılmalarını söyledimÇok sağol canım cevap yazdığın İçin ben de adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlar İçin inşallah sizler gibi kavuşuruz biz de bebeklerimizebu ananas benim kafamı karıştı başka bi arkadaşa dr kesinlikle yeme demiş yiyip tutan çok ama
İnşallah canım, Rabbim isteyen herkese versin. Bizde eşimdeydi sıkıntı, spermde ileri hızı yavaştı. Sigarayı bıraktım transferden önce. Transfer yapılınca 1,5 saat yattım hastanede, sonra evime geldim. Çok iş yapmamaya çalıştım. Her gün sabah yumurta, peyniri aksatmadım. Günlük ananas, portakal, kabak çekirdeği yedim. Taze sıkılmış havuç suyu içtim. Yatmadan süt içtim. Kendimi yormadan yürüyüş yaptım. Sürekli yatıp durmadım yani.Hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım .. sizin sorun neydi ? Bi de transfer öncesinde ve sonrasında neler yaptın anlatır mısın bize de örnek olsun
Bir de kahve içmedim. Kafeinsiz kahve içebiliyorum sadece günde 1 fincan. Çayı ise çok çok açık günde 1-2 bardak o daHayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım .. sizin sorun neydi ? Bi de transfer öncesinde ve sonrasında neler yaptın anlatır mısın bize de örnek olsun
Sürekli elimi karnıma koyup ‘Ya Şafi’ çektim. Eşim her gün elini karnıma koyup 99 kere ‘El Mübdi’ çekti.Hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım .. sizin sorun neydi ? Bi de transfer öncesinde ve sonrasında neler yaptın anlatır mısın bize de örnek olsun
Taze embriyomu ? Yada dondurulmuş muKızlar bugün transferin 5.günü. Sabah idrar testi yaptım dayanamayıp 2.cizgiyi çok çok silik gördüm.sabahtan beri nasıl mutluyum anlatamam az önce de gittim kan testi yaptırdım.keske yaptırmasaydım negatif çıktı.alt üst oldum resmen
Canım daha erken. Geç döllenme filan olur. Sıkma canınıKızlar bugün transferin 5.günü. Sabah idrar testi yaptım dayanamayıp 2.cizgiyi çok çok silik gördüm.sabahtan beri nasıl mutluyum anlatamam az önce de gittim kan testi yaptırdım.keske yaptırmasaydım negatif çıktı.alt üst oldum resmen.oysaki sol kasığımda ve belimde kaç gündür ağrı var.umarım daha erken olduğu için böyle çıkmıştır sonuç.artik buna inanmak istiyorum.
5.gun dondurulmuş transferTaze embriyomu ? Yada dondurulmuş mu
seninle aynı gün transfer olmuşuz benim de 5. gün embriyosu ve dondurulmuş.5.gun dondurulmuş transfer
Sıkma canını hemen daha çok erken , bazılarında hemen çıkıyor bazılarında geç tutunma olabiliyor .. kan testinin değeri kaçtı tam olarak ?5.gun dondurulmuş transfer
2 'den küçük yazıyor sonuç kısmında.Sıkma canını hemen daha çok erken , bazılarında hemen çıkıyor bazılarında geç tutunma olabiliyor .. kan testinin değeri kaçtı tam olarak ?
Keşke yapmasaydım ne güzel heyecanla bekliyordum.test günün normalde 1 mayıs.canim inşallah güzel sonuçlar alırsınseninle aynı gün transfer olmuşuz benim de 5. gün embriyosu ve dondurulmuş.
insallah ikimizde güzel sonuçlar alırız. hemen karamsarlığa düşme. ben de yarın sabah idrar testi yapacagım
benimde transferden beri kasık ağrım var. ve acayip iştahım açık.
İnşallah pozitif sonuç alırsın, Rabbim kucağını sağsalim doldurur canımMerhaba kızlar
Ben 5.gün dondurulmuş ile transfer oldum ve 2 denemem ,1 denememde gene 5.gün dondurulmuş ile transfer oldum ama malesef negatif tı ama şimdi microçip yöntemi uyguladı dr.um
Bugün 7 günüm
Lütfen bana dua edermisiniz
Allah rıza olsun canim senden İnşallaaaaah, Allah sesinizi duysun inşallah, tüm istiyenlere de Allah yüzüne baksın inşallah:))İnşallah pozitif sonuç alırsın, Rabbim kucağını sağsalim doldurur canım
Allah rıza olsun canim senden İnşallaaaaah, Allah sesinizi duysun inşallah, tüm istiyenlere de Allah yüzüne baksın inşallah:))[/QUOTE
Rabbim yavrularımı bana bağışlasın teyzesi, sende bize dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?