Oluyor canım. Benim hala devam ediyor. Özellikle bugün kasıklarım koptu resmen.Kızlar birşey sormak istiyorum , pozitif alanlar pozitifi aldıktan sonra da adet sancısına benzer sancılarınız oldu mu ?
Peki kaç haftalık oldun suan ? Yanı pozitifi ne zaman almıştın canimOluyor canım. Benim hala devam ediyor. Özellikle bugün kasıklarım koptu resmen.
6+2 deyiz bugün. Ben transferin 4.günü yani ayın 3’ünde pozitifi aldım. Ama test günüm ayın 11’ydi :)Peki kaç haftalık oldun suan ? Yanı pozitifi ne zaman almıştın canim
Sanki Adet sancısı gibi yüreğim hop ediyor yemin ederim6+2 deyiz bugün. Ben transferin 4.günü yani ayın 3’ünde pozitifi aldım. Ama test günüm ayın 11’ydi :)
Bende aynı durumdayım canım. Bi ağrım olsa aklım çıkyor. 3.ayı atlatıp sonra da sağsalim kucağımıza alsaydıkSanki Adet sancısı gibi yüreğim hop ediyor yemin ederim2-3 ayı atlatsaydık rahatlardık
emoji cikmiyor bende denedim olmadiTaze embriyomu ? Yada dondurulmuş mu
erhaba 19 unda oldum bende transferimi dondurulmis embriyolardan iki adet transfer edildi 5. Gununm sabah dayanamadim odrarda cok silik ikinci cizgi cikti ama kan icin cok erken oldugunu dusunuyorum yaptirmadim bana 2 mayıs dendi tarih olarak oncesi kan testi yaptirmayi dusunmuyorum ilk erken yaptirmayi dusundum ama sonrasinda doktorun bir bildigi vardirki o tarihlere uzatti bence sen hemen endiseye kapilma ne tarih denmisse bekleKızlar bugün transferin 5.günü. Sabah idrar testi yaptım dayanamayıp 2.cizgiyi çok çok silik gördüm.sabahtan beri nasıl mutluyum anlatamam az önce de gittim kan testi yaptırdım.keske yaptırmasaydım negatif çıktı.alt üst oldum resmen.oysaki sol kasığımda ve belimde kaç gündür ağrı var.umarım daha erken olduğu için böyle çıkmıştır sonuç.artik buna inanmak istiyorum.
Allah rıza olsun canim senden İnşallaaaaah, Allah sesinizi duysun inşallah, tüm istiyenlere de Allah yüzüne baksın inşallah:))
Canım erken daha umudunu kaybetme hormonlar kana anca etki ediyor sabırla bekle dua edelim inşallahKızlar bugün transferin 5.günü. Sabah idrar testi yaptım dayanamayıp 2.cizgiyi çok çok silik gördüm.sabahtan beri nasıl mutluyum anlatamam az önce de gittim kan testi yaptırdım.keske yaptırmasaydım negatif çıktı.alt üst oldum resmen.oysaki sol kasığımda ve belimde kaç gündür ağrı var.umarım daha erken olduğu için böyle çıkmıştır sonuç.artik buna inanmak istiyorum.
Rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah canım yavruların seninle olsun duamız seninle hepimizleMerhaba kızlar
Ben 5.gün dondurulmuş ile transfer oldum ve 2 denemem ,1 denememde gene 5.gün dondurulmuş ile transfer oldum ama malesef negatif tı ama şimdi microçip yöntemi uyguladı dr.um
Bugün 7 günüm
Lütfen bana dua edermisiniz
Oluyor canım bende korkuyorum bir kaç ay bu durumolacak sanırımKızlar birşey sormak istiyorum , pozitif alanlar pozitifi aldıktan sonra da adet sancısına benzer sancılarınız oldu mu ? Korkutuyor beni bu sancılar
Canimm sen normal rutin hayatına dönüş yaptın mi ? Ben ancak 4-5 gün dikkat edebildim sonrasi koşturmaca devam , malum başka çocuk olunca ister istemez insan koşturuyor .Oluyor canım bende korkuyorum bir kaç ay bu durumolacak sanırım
Benim oğlumda oldu onda dondurulmuş değildi idrarda negatif kanda pozitif almıştım inşallah sende pozitifi görürsünMerhaba, ben de dondurulmus embriyo ile 5.gun dondurulmus transferi oldum, ikinci denemem, kalite 4aa ydi. Bugun 8.gunum, evde idrar tahlili yaptim sonuc negatif, persembe gunu kan tahlili gunum, ama okudugum kadariyla idrar tahlilinde en azindan ikinci cizginin silik cikmasi gerekiyor. Acikcasi umudum azaldi ama tabiki kan tahlilini de yaptiracagim, bu sekilde deneyim yasayan oldu mu? Simdiden tesekkurler..
Tesekkurler!Benim oğlumda oldu onda dondurulmuş değildi idrarda negatif kanda pozitif almıştım inşallah sende pozitifi görürsün
Allah razi olsun canım.inan duaya çok ihtiyacım var.elimden geldiğince hep dua ediyorum.Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah hepimizi.Canım erken daha umudunu kaybetme hormonlar kana anca etki ediyor sabırla bekle dua edelim inşallah
Aynen canım bende normal yaşantıma döndüm rutin aynı şeylere devam ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum bazı şeylere ben oğlumdada normal işlerime dönmüştüm Rabbim esirgeyecek inşallah bebeklerimiz sağ salim bizle olacakCanimm sen normal rutin hayatına dönüş yaptın mi ? Ben ancak 4-5 gün dikkat edebildim sonrasi koşturmaca devam , malum başka çocuk olunca ister istemez insan koşturuyor .
Amin inşallah canım Rabbim herkesin emeğini boşa çıkarmasın kulun kula duası kabul olurmuş birbirimize dua edelim inşallahAllah razi olsun canım.inan duaya çok ihtiyacım var.elimden geldiğince hep dua ediyorum.Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?