- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
İnşlh Canım ya offf gerçekten kan sonucunu beklerken mahfoldum , dün hastanedeki hemşireyi aramıştım 7.gün 16 çıktı değerim kahverengide akıntım oldu diye söyledim , 7.gün için normal bir değer önemli olan 2 katına artması gebelik var artışına bakacağız Çarşamba akşam test sonucuna bakalım demişti inşşh allh tüm isteyenlerin yanında olsunCan'ım bence iyi bi şekilde artış olmuş dediğim gibi geç döllenme veya tek tutunmadan kaynaklı olabilir ama gayet iyi bence 25 in üstüne çıkmış iki gün sonrakide böyle giderse gebelik vardır o Zaman değerin gayet iyi hiç canını sıkma
Çok zor mahvediyor beni bi kurtulsam diye bekliyorum hayırlısıylaProluton depottan dolayı oturmayanlar kulübünde kaç kişiyiz
Amin canım ama gör bak kesesini görünce boşuna üzüldüm diyeceksin ben inanıyorum olduğuna değerde güzel inşallahİnşlh Canım ya offf gerçekten kan sonucunu beklerken mahfoldum , dün hastanedeki hemşireyi aramıştım 7.gün 16 çıktı değerim kahverengide akıntım oldu diye söyledim , 7.gün için normal bir değer önemli olan 2 katına artması gebelik var artışına bakacağız Çarşamba akşam test sonucuna bakalım demişti inşşh allh tüm isteyenlerin yanında olsun
Bencede en güzeli olmus cnm aynen hem keseyi gorursun hemde kalp atisini gormus olursun sonrada uzun bir sure gormeyi versin napacaksin cnm okadar beklersin artikAhhhh canim insallah insallahhhhh , bu arada Dr umla konuştum 3 hafta sonra ultrasonla bakacak hem ozamana kalp atışlarını da duyar onu da aradan çıkartırız dedi:) yanı bir taşta iki kuş vurmuş olacak:) ama sonra 3 aya kadar kesinlikle başka usg olmayacak dedi:) tamam dedim:)
Ahhh inşşh , bir kese göreyim kalp atışını duyayım ben üzülmeye razıyım yeter ki orda olsun bırakmasın beni bebeğim :)Amin canım ama gör bak kesesini görünce boşuna üzüldüm diyeceksin ben inanıyorum olduğuna değerde güzel inşallah
Yok yasamadim ben cunku zaten o donem sureklide ilac kullandigim icin ve hazirlanma surecim oldugu icin hem istek olmadu hemde uygun olmaz diye dusundum kendimceKızlar transfer öncesi ilişki yaşıyo musunuz
Rabbim sesini dauanı duysun insallah canım bebişin sana sımsıkı tutunmustur insallah ama cok dusunuyorsun biraz kafanı dağit baska seylerle oyalan beklerken stres olmaAhhh inşşh , bir kese göreyim kalp atışını duyayım ben üzülmeye razıyım yeter ki orda olsun bırakmasın beni bebeğim :)
Yaşamdım , progrstan fitil olarak kullanıyorum hoş olmazdı hemde istemedim hiç beynim tamamen tedavideydi , başka hiç birşey düşünemedim biraz takıntılıyım galiba benKızlar transfer öncesi ilişki yaşıyo musunuz
ya ben yaşadım ama hatta boşalma oldu istemeden bişe olur mu ki yaYaşamdım , progrstan fitil olarak kullanıyorum hoş olmazdı hemde istemedim hiç beynim tamamen tedavideydi , başka hiç birşey düşünemedim biraz takıntılıyım galiba ben
İnan yapamıyorum Allh allh çalışıyormuşsun gündüz kafam dağılıyor , 10 ay önce 6aylık erken doğumla bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden erken , ondan sonra 1 olumsuz tüp bebek şimdi bu hcg durumu başka bir şeye odaklanamıyorum maalesefRabbim sesini dauanı duysun insallah canım bebişin sana sımsıkı tutunmustur insallah ama cok dusunuyorsun biraz kafanı dağit baska seylerle oyalan beklerken stres olma
ya ben yaşadım ama hatta boşalma oldu istemeden bişe olur mu ki yaYok yasamadim ben cunku zaten o donem sureklide ilac kullandigim icin ve hazirlanma surecim oldugu icin hem istek olmadu hemde uygun olmaz diye dusundum kendimce
Olmaz bence olsada destek kuvvet gitmiş demekki boşver takılma hiçYa ben
ya ben yaşadım ama hatta boşalma oldu istemeden bişe olur mu ki ya
Ya doktor yasak falan demedi bize ama ne bileyim olmasa mıydı taktım şimdi bunu kafaya kuzum yaOlmaz bence olsada destek kuvvet gitmiş demekki boşver takılma hiç
Bana doktor günlük hayatına devam et demişti transferden sonraYa doktor yasak falan demedi bize ama ne bileyim olmasa mıydı taktım şimdi bunu kafaya kuzum ya
Kuzum ben Cuma transfer olucam daha olmadım öncesi için ne dedi ki sanaBana doktor günlük hayatına devam et demişti transferden sonra
Evet canimm zaten kalp atışını gördükten sonra kafaya takmam bu kadar , bu arada senin test ne kadar kaldı ?Bencede en güzeli olmus cnm aynen hem keseyi gorursun hemde kalp atisini gormus olursun sonrada uzun bir sure gormeyi versin napacaksin cnm okadar beklersin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?