Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

İnşlh Canım ya offf gerçekten kan sonucunu beklerken mahfoldum , dün hastanedeki hemşireyi aramıştım 7.gün 16 çıktı değerim kahverengide akıntım oldu diye söyledim , 7.gün için normal bir değer önemli olan 2 katına artması gebelik var artışına bakacağız Çarşamba akşam test sonucuna bakalım demişti inşşh allh tüm isteyenlerin yanında olsun

Amin canım ama gör bak kesesini görünce boşuna üzüldüm diyeceksin ben inanıyorum olduğuna değerde güzel inşallah

Bencede en güzeli olmus cnm aynen hem keseyi gorursun hemde kalp atisini gormus olursun sonrada uzun bir sure gormeyi versin napacaksin cnm okadar beklersin artik

Amin canım ama gör bak kesesini görünce boşuna üzüldüm diyeceksin ben inanıyorum olduğuna değerde güzel inşallah
Ahhh inşşh , bir kese göreyim kalp atışını duyayım ben üzülmeye razıyım yeter ki orda olsun bırakmasın beni bebeğim :)

Ahhh inşşh , bir kese göreyim kalp atışını duyayım ben üzülmeye razıyım yeter ki orda olsun bırakmasın beni bebeğim :)
Rabbim sesini dauanı duysun insallah canım bebişin sana sımsıkı tutunmustur insallah ama cok dusunuyorsun biraz kafanı dağit baska seylerle oyalan beklerken stres olma

Rabbim sesini dauanı duysun insallah canım bebişin sana sımsıkı tutunmustur insallah ama cok dusunuyorsun biraz kafanı dağit baska seylerle oyalan beklerken stres olma
İnan yapamıyorum Allh allh çalışıyormuşsun gündüz kafam dağılıyor , 10 ay önce 6aylık erken doğumla bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden erken , ondan sonra 1 olumsuz tüp bebek şimdi bu hcg durumu başka bir şeye odaklanamıyorum maalesef

Bencede en güzeli olmus cnm aynen hem keseyi gorursun hemde kalp atisini gormus olursun sonrada uzun bir sure gormeyi versin napacaksin cnm okadar beklersin artik
Evet canimm zaten kalp atışını gördükten sonra kafaya takmam bu kadar , bu arada senin test ne kadar kaldı ?

Kızlar bende transferden ne önce ne sonra iliski yaşamadım , pozitifi aldım ama halen yaşamadım korkuyorum. Sizce normal duzene dönüş yapsam sakıncası olur mu ?

Kızlar transfer gününü 1.gün olarak sayıyor muyuz?ben cuma günü sabah transfer olmuştum drum 12 gün sonra tahlil yaptır demişti.ben de o heyecanla sormayı unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…