Aynen canım, duanın çok faydası var. Bende transferden sonra sürekli Ya Şafi çektim, eşime de El Mübdi çektirdim. Yer gök dua ileKızlar ben tedaviye başladığımdan bu yana H asbunallahu ve ni’mel vekil nimel Mevla ve ni’me’n nasir i çok çektim halada okuyorum sağlıklı sıhatli doğum yapmak için ve bizim gibi tedavi sürecinde olanlar için okumak isteyenlere tavsiye ederim
Aynen canım Rabbimin ol demesine muhtacız ondan başka gidecek kapı yok inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi aratmasınAynen canım, duanın çok faydası var. Bende transferden sonra sürekli Ya Şafi çektim, eşime de El Mübdi çektirdim. Yer gök dua ile
Amannnn aminnnnn inşallah ,Allah rıza olsun hepimizdenRabbim güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah canım yavruların seninle olsun duamız seninle hepimizle
Elhamdülillah...Duanın anlamı Allah bize yeter, o ne güzel yardımcı ne güzel vekildir
Insallah guzel gecer canm ben oldum sonucu bekleyenlerdenim senin transfer nasil olacak tazemi dondurulmus mukızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmmcuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
Relaxxxxx :) Sen ne kadar rahat olursun bebiş de o kadar rahat olur. Sürekli belirti yaşayacaksın diye bir şey yok ki :) Kanama olmamasını geç, az az lekelenme, kanamada bile hamileliği devam eden oluyor. Telaş etmeKızlar nasılsınız ??? Belki çok komik hatta çok saçma bile gelebilir , kanama olmadığı sürece hamilelikte yolunda gitmeyen birşey olmaz demi??? Çünkü ilk 2 haftada olan hissettiklerimin hiç birisini artık hissetmiyorum? Endişeleniyorum elimde değillütfen hamişlerimiz yorum da bulunursa sevinirim
Hep ve cok merak ettiğim bir soru kanama olmadığı surece hamileliğe devam ediyoruz anlamına geliyor dimi cvp yazan olursa bende takipteyimKızlar nasılsınız ??? Belki çok komik hatta çok saçma bile gelebilir , kanama olmadığı sürece hamilelikte yolunda gitmeyen birşey olmaz demi??? Çünkü ilk 2 haftada olan hissettiklerimin hiç birisini artık hissetmiyorum? Endişeleniyorum elimde değillütfen hamişlerimiz yorum da bulunursa sevinirim
Canim galiba bu dusunceler insan kucağına alana kadar devam ediyorRelaxxxxx :) Sen ne kadar rahat olursun bebiş de o kadar rahat olur. Sürekli belirti yaşayacaksın diye bir şey yok ki :) Kanama olmamasını geç, az az lekelenme, kanamada bile hamileliği devam eden oluyor. Telaş etme
Canım artık tedirgin olmayı bırak bebişinle buluşacağın günü bekle baştaki belirtiler bendede yok artık batmalar eskisi gibi değil inşallah herşey yolunda gidecek kucağımıza alacağız yavrularımızıKızlar nasılsınız ??? Belki çok komik hatta çok saçma bile gelebilir , kanama olmadığı sürece hamilelikte yolunda gitmeyen birşey olmaz demi??? Çünkü ilk 2 haftada olan hissettiklerimin hiç birisini artık hissetmiyorum? Endişeleniyorum elimde değillütfen hamişlerimiz yorum da bulunursa sevinirim
Aynen kucağımıza alana kadar korku bitmeyecekCanim galiba bu dusunceler insan kucağına alana kadar devam ediyorelimde değil işte.
Ahhhh canim insallah insallahhhhh , bu arada Dr umla konuştum 3 hafta sonra ultrasonla bakacak hem ozamana kalp atışlarını da duyar onu da aradan çıkartırız dedi:) yanı bir taşta iki kuş vurmuş olacak:) ama sonra 3 aya kadar kesinlikle başka usg olmayacak dedi:) tamam dedim:)Canım artık tedirgin olmayı bırak bebişinle buluşacağın günü bekle baştaki belirtiler bendede yok artık batmalar eskisi gibi değil inşallah herşey yolunda gidecek kucağımıza alacağız yavrularımızı
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu canım inş olumlu sonuçlar alalımInsallah guzel gecer canm ben oldum sonucu bekleyenlerdenim senin transfer nasil olacak tazemi dondurulmus mu
Ahhhh canim insallah insallahhhhh , bu arada Dr umla konuştum 3 hafta sonra ultrasonla bakacak hem ozamana kalp atışlarını da duyar onu da aradan çıkartırız dedi:) yanı bir taşta iki kuş vurmuş olacak:) ama sonra 3 aya kadar kesinlikle başka usg olmayacak dedi:) tamam dedim:). Ay Canım Nasıl sevindim senin için içindeki kuşkuda gider hem bebeklerini görünce rahatça beklersin sonra çok Mutlu oldum Allahım hayırla kavuştursun
Can'ım bence iyi bi şekilde artış olmuş dediğim gibi geç döllenme veya tek tutunmadan kaynaklı olabilir ama gayet iyi bence 25 in üstüne çıkmış iki gün sonrakide böyle giderse gebelik vardır o Zaman değerin gayet iyi hiç canını sıkmaSlm kızlar stresli bir süreçten geçiyorum , üzülsem mi ümitlensem mi bilemedim.
7.gün hcg 16.1
9.gün hcg 36.4
2 katın üZerinde artış olmuş ama değerler düşük 5.gün tek embriyo nasıl durum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?