Transferin ertesi günü 1.gun olarak saymaya başlayacaksın canimKızlar transfer gününü 1.gün olarak sayıyor muyuz?ben cuma günü sabah transfer olmuştum drum 12 gün sonra tahlil yaptır demişti.ben de o heyecanla sormayı unuttum.
Proluton depottan dolayı oturmayanlar kulübünde kaç kişiyiz
ayyy gerçekten miben de 6 günüm bitti diye seviniyordum.sabahtan yapıldı transfer gene de sayılmaz mı acaba.Transferin ertesi günü 1.gun olarak saymaya başlayacaksın canim
Malesef canım. Transferin yapıldığı gün sıfır sayılıyor. Ertesi gün 1 diye başlıyorayyy gerçekten miben de 6 günüm bitti diye seviniyordum.sabahtan yapıldı transfer gene de sayılmaz mı acaba.
Bende birsey olmayacagini düşünüyorum neticede hamile kalmak istiyoruz bakarsin hem oradan hem transferdenYa doktor yasak falan demedi bize ama ne bileyim olmasa mıydı taktım şimdi bunu kafaya kuzum ya
Transfer oncesi demiyorlar yinede sor istersen doktoruna ama transferden sonra bir sure onermiyorlar bana onermediler hos yapacağim yokta hemsire yapmam ve yapmamam gerekenleri saydi cinsellik yok dedi onu iyi biliyorum transferden sonra yapmaYa doktor yasak falan demedi bize ama ne bileyim olmasa mıydı taktım şimdi bunu kafaya kuzum ya
Benim test 2 mayısta ama yarin degil diger gunu bir idrar testi daha denicem bakalim cizgi netlesmismi tam 8. Gunu olmuş olacak ozaman cikar kanda test icin az sabredeyim diyorum doktor uzun verdi tarihi ama baksana erken yapanlar cikti cikmadi deger dusuk fln cok uzuluyorlar belkide gercekten erkendir o nedenle ben dr un dedigi tarihi beklerim insallahEvet canimm zaten kalp atışını gördükten sonra kafaya takmam bu kadar , bu arada senin test ne kadar kaldı ?
Transfer edilen gün sayılmıyor malesef bende sizin gibi cuma günü transfer oldum saat 4 gibi bana kan testi icin mayısın 2 si yazmislarKızlar transfer gününü 1.gün olarak sayıyor muyuz?ben cuma günü sabah transfer olmuştum drum 12 gün sonra tahlil yaptır demişti.ben de o heyecanla sormayı unuttum.
Bu arada siz hic idrarda test yaptinizmi ben yaptim cok silik ikinci cizgi cikti okadar silikki ben gordum ama.. Transfer ayni olmuşuz benim dondurulmuslardan 2 adet bakalim hayirlisi sizinki nasılKızlar transfer gününü 1.gün olarak sayıyor muyuz?ben cuma günü sabah transfer olmuştum drum 12 gün sonra tahlil yaptır demişti.ben de o heyecanla sormayı unuttum.
Canım senin de dondurulmuş transfer miydi acaba ondan mı yasak demedi kiTransfer oncesi demiyorlar yinede sor istersen doktoruna ama transferden sonra bir sure onermiyorlar bana onermediler hos yapacağim yokta hemsire yapmam ve yapmamam gerekenleri saydi cinsellik yok dedi onu iyi biliyorum transferden sonra yapma
Az önce idrar testi yaptım çıkmadı.ama sanırım baya erken bu durumda bugün daha 6.günüm.benim 1 tane 5.gun dondurulmuş embriosuydu.insallah aynı gün ikimizde hayırlı haberleri alırız canım.Bu arada siz hic idrarda test yaptinizmi ben yaptim cok silik ikinci cizgi cikti okadar silikki ben gordum ama.. Transfer ayni olmuşuz benim dondurulmuslardan 2 adet bakalim hayirlisi sizinki nasıl
Benimde dondurulmuş ama 9 ay yasak koydu bize :) transfer öncesi de diş ameliyatı geçirdiğim için 1 ay kardeş kardeş yattık :)))) Allah nasip ederse doğumdan sonra 40 gün lohusalık. Etti mi sana 1 yılCanım senin de dondurulmuş transfer miydi acaba ondan mı yasak demedi ki
kuzum transfer öncesi de mi yasaktı yaaaa :)Benimde dondurulmuş ama 9 ay yasak koydu bize :) transfer öncesi de diş ameliyatı geçirdiğim için 1 ay kardeş kardeş yattık :)))) Allah nasip ederse doğumdan sonra 40 gün lohusalık. Etti mi sana 1 yılAdam duvarlara tırmanmasa bari
Yok canım doktor yasaklamamıştı ama benim ağzımda ameliyat dikişleri olunca pek yaklaşamadık :)kuzum transfer öncesi de mi yasaktı yaaaa :)
Benimde dondurulmusCanım senin de dondurulmuş transfer miydi acaba ondan mı yasak demedi ki
Insallah ben yapþim idrar testi cok silik cikti okadar silik ki gormek istedigim icin gordum diyebilirimAz önce idrar testi yaptım çıkmadı.ama sanırım baya erken bu durumda bugün daha 6.günüm.benim 1 tane 5.gun dondurulmuş embriosuydu.insallah aynı gün ikimizde hayırlı haberleri alırız canım.
Bişey olmaz Canım inşallah dikkat et nane limon içme ama nane tüketme demişti bir arkadaşım limon sık sıcak suya sadece vitaminli beslen iyi olursun inşallah bebişlerine bi zararı olmaz annesi sıkma kendini yeterArkadaslar cok yogun grip olmusum cok derin hapsirmaya basladim cok korkuyorum ya napmaliyim cok korkuyorum dusermi acaba
Hah içim rahatladı valla kimi doktor yasak diyormuş ya bana da demedi ama içimdeki kurt büyüdü de büyüdü geceden beriYok canım doktor yasaklamamıştı ama benim ağzımda ameliyat dikişleri olunca pek yaklaşamadık :)
Artık her şeyden nem kapmaya başladık :) korkma bir şey olmaz :)Hah içim rahatladı valla kimi doktor yasak diyormuş ya bana da demedi ama içimdeki kurt büyüdü de büyüdü geceden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?