Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canm o alttan kramp normal banada arada bi o kramp giriyo cok korkuyorum hmn doktorumu ariyorum bsy olmaz gene de icin rahat etmezse gel diyo doktorum bu kramplar daha cok olucak yeni basliyo
Sağlıklı olsunlarda canım sancıya razıyım. Dün biraz ağır kaldırdım vicdan azabı çektim doktora gidene kadar. Çok şükür ki ikiside kocaman bebek olmuş artık

Sağlıklı olsunlarda canım sancıya razıyım. Dün biraz ağır kaldırdım vicdan azabı çektim doktora gidene kadar. Çok şükür ki ikiside kocaman bebek olmuş artık
Ay maşallah bebislere agir kaldrmamaya calis ama bnde arada bi yanlislikla kaldriyorum bnde senin gibi vicdan azabi cekiyorum zorladimmi yavrumu diye dikkat etmeye calis ay merak ettim simdi acaba erkekmiler kizmi:)

Kızlar çok kötü alttan sancım tuttu. Hemen doktora gittim çok şükür ikiside sağlıklı. Artık inanıyorum ikiz olduğuna çok korkmuştum
Geçmiş olsun canım ya. İyi olmana sevindim. Kendine de bebişlerine de çok dikkat et...

Ay maşallah bebislere agir kaldrmamaya calis ama bnde arada bi yanlislikla kaldriyorum bnde senin gibi vicdan azabi cekiyorum zorladimmi yavrumu diye dikkat etmeye calis ay merak ettim simdi acaba erkekmiler kizmi:)
Sağol canım ya çok pişman oldum kışlık domates falan yaptım işe gittim geldim kızdım kendime çok... sağlıklı olsunlarda bende çok merak ediyorum bakalım ne zaman belli olacak

inşallah isteyen herkesin en kısa zamanda olsun.. sanki hiç olmayacakmış gibi saçma bir his geliyo insanın içine negatifi görünce.

inşallah isteyen herkesin en kısa zamanda olsun.. sanki hiç olmayacakmış gibi saçma bir his geliyo insanın içine negatifi görünce.
Dogru söylüyorsun yasamayan bilemez ama bak burda da bi kac arkadasin ilk denemesi negatifti simdi cok sukur hamileler Allahin dedigi zmn var ddmekki sen uzme kendini sorunun neydi canm

merhaba,
Dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlara bir sorum olacak. Transfer günü öncesi progesteron değeri bakıldı mı sizde? Değere göre mi transfer yapılıyor, yoksa sadece ilaç mı kullanılıyor?

merhaba,
Dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlara bir sorum olacak. Transfer günü öncesi progesteron değeri bakıldı mı sizde? Değere göre mi transfer yapılıyor, yoksa sadece ilaç mı kullanılıyor?
Mrb evet transferden once kan verdim progesteron degerine bakti hazirsin dedi bir gun sonra transfer oldum

Sana verdiği saat daha geçmediyse arayabilirsin bu gün ya da hemşireni de arayabilirsin bence. Muhtemelen unuttu folikasiti
pzt ye kadar bekliycem.

merhaba,
benimde bakildi progestana sonra karar verildi

Sağol canım ya çok pişman oldum kışlık domates falan yaptım işe gittim geldim kızdım kendime çok... sağlıklı olsunlarda bende çok merak ediyorum bakalım ne zaman belli olacak
Aa bnde domates konserve yapmam lazim ama hic yapasim uok tembel oldum bnmkisi 14 haftalikken belli oldu inşallah sende 4 hafta sonra ogrenirsin canm

sağolun cevabınız için kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz? kaç olmallıymış?
sanirim belli bir sınırda olmasi lazim cok dusuk olanlari iptal ediyorlar.bana deger söylemediler uygun dedi o kadar.her ne kadar fitil verselerde progestron icin.demekki vucutta da bir miktar olmasi lazim

yaaa gercektenmi bana umut oldunnn birakmayi deniycemmm

Aa bnde domates konserve yapmam lazim ama hic yapasim uok tembel oldum bnmkisi 14 haftalikken belli oldu inşallah sende 4 hafta sonra ogrenirsin canm
Aman canım çok dikkat et. Eşim kavanozları kıracaktı öyle sancım tutunca çok kızdı. Elimi sıcak Sudan soğuk suya sokmuyor sağolsun. Yaparsanda dikkat et nolur. Çok merak ediyorum inanki sağlıklı olsunlarda.

Bnmkide ayni canm ya dun soyledim domates al bugun konserve yapiyim dedim oyle kizdi ki bnde vaz gectim zaten bu aralar cok tembelim hic bsy yapmiyirum hp yatıyorum inşallah fazla kilo almam

Bnmkide ayni canm ya dun soyledim domates al bugun konserve yapiyim dedim oyle kizdi ki bnde vaz gectim zaten bu aralar cok tembelim hic bsy yapmiyirum hp yatıyorum inşallah fazla kilo almam
İnan işe gitmesem benimde hiç kalkasım yok yerimden. Sürekli uyku halindeyim. Kaç kilo aldın şimdiye kadar

İnan işe gitmesem benimde hiç kalkasım yok yerimden. Sürekli uyku halindeyim. Kaç kilo aldın şimdiye kadar
Bnm esim işten de cikartti alışamıyorum evde oturmaya canm ya cok skici gun gecmiyo ccok sukur bu 4 ay kilo almamisim hatta kilo vermisim inşallah boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…