Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Babalar candir... Yazmadan gecemedim.hersey guzel olacak.ne guzel anlayisli bir baban var ve bilgili. Yani isin daha kolay aslinda. Sen anlattiginda o da rahatlayacaktir.bildigi halde senin agzindan duyması onu mutlu edecektir. İnaniyorum.gozlerim doldu okurkende yazarkende. Cokkk mutlu olun.sagolun.

Teşekkür ederim canm cok rahatlattiniz beni iyiki varsiniz Allah razi olsun szden

Bende beklerim canım her zaman ama malum ikimizede yolculuk zor uzuuuun bi süre :))
İnşallah kismetse bi gun birlikte kahve iceriz ama dedigin gibi buaralar yolculuk yapamicaz yolculuk yapmaktan okadar korkuyorum ki tatil pilanimizi iptal etmek zorunda kaldik :)

Kızlar garip rüyalar gördüm.bebeklerin olduğu sağ tarafim adet sancisi gibi ağrıdı rüyamda da hissettim.uyandığımda agriyordu.kendime tereyag bal peynir aldım yumurta hasladim 3 tanevyedim gecti.sabah ac karnina progestan fitil ve 1.5 troid hapimi kullandim.bazen sağ kasigim cogunlukla sag bobrege agri vuruyo. Folidoce aldim. Hafta ici yiyemiyorum yumurta

İnşallah kismetse bi gun birlikte kahve iceriz ama dedigin gibi buaralar yolculuk yapamicaz yolculuk yapmaktan okadar korkuyorum ki tatil pilanimizi iptal etmek zorunda kaldik :)
İnşalllah canım sağlıkla kavuşalımda evlatlarımıza. Çok uzak değilse gitseydin keşke tatile kafan dağılırdı canım

İnşalllah canım sağlıkla kavuşalımda evlatlarımıza. Çok uzak değilse gitseydin keşke tatile kafan dağılırdı canım
Ne zmn tatile gidersek hava degisiminden bademcik iltihabi geciriyorum ondan korkuyorum canm hava degisiminden hastalanıyorum hmn oyuzden gitmekten vaz gectim

Ne zmn tatile gidersek hava degisiminden bademcik iltihabi geciriyorum ondan korkuyorum canm hava degisiminden hastalanıyorum hmn oyuzden gitmekten vaz gectim
Anladım Canım bende yakın yerlere gidiyorum haftasonları. Ama mecburen evden dünya kadar tedbilrle çıkıyoruz. Bir sürü meyve,çerez,ıslak mendil,poşet bilmem ne. Ama iyi geliyor birazda olsa

Anladım Canım bende yakın yerlere gidiyorum haftasonları. Ama mecburen evden dünya kadar tedbilrle çıkıyoruz. Bir sürü meyve,çerez,ıslak mendil,poşet bilmem ne. Ama iyi geliyor birazda olsa
Aslinda cok istiyorum ama korkuyorum hala giripim gecmedi hamilelik boyunca bademcik iltihapi icin iki kez antibyotik ictim artk dikkat etmeye çalışıyorum bakalim hayirlisi canm ta

Bebeklerin sağda olduğunu doktor mu söyledi? Biliniyor mu ne tarafta olduğu?

mrb kızlar uzun süredir takip ediyorum negatif sonuç alanlar enaz sizin kadar üzüldüm hamile olanlara Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin bende 23 ünde transfer oldum 4 eylül test günüm heycanlı ve sabır gerektiren bi bekleyiş umarım müjdeli haberler alırız hepimiz

Mrb Allah isteyen herkese nasip etsin amin biliyorum bu bekleyiş cok zor gun gecmez inşallah inşallah Allah gonlune gore versin canm inşallah guzel haberlerini aliriz

Bize dr iliski konusunda yasak koymadi ama bugun biseyler ysptik arnim kasildi ama kan gelmedi yada bi nokta mi geldi anlamadi.sonrasonda bisey olmadi kanama olmadi dikkat ettik

Bize dr iliski konusunda yasak koymadi ama bugun biseyler ysptik arnim kasildi ama kan gelmedi yada bi nokta mi geldi anlamadi.sonrasonda bisey olmadi kanama olmadi dikkat ettik
Genelde tup bebekle hamile kalanlara 2 ay en fazla 3 ay yasak konuluyo nasil bsy soylemedi nasil doktor o ya yemin ederim cok kizdim vitamin yazmiyo iliski yasagi koymuyo yasak olan seyleri soulemiyo

Baba uc ay tam uç ay yasakladi sonrada izn verdi ama genede insan korkuyo hafta bir iliski oluyo fazlasindan kaciniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…