Babalar candir... Yazmadan gecemedim.hersey guzel olacak.ne guzel anlayisli bir baban var ve bilgili. Yani isin daha kolay aslinda. Sen anlattiginda o da rahatlayacaktir.bildigi halde senin agzindan duyması onu mutlu edecektir. İnaniyorum.gozlerim doldu okurkende yazarkende. Cokkk mutlu olun.sagolun.Gecen hafta cok kalbini kirdim babam dedi ki biliyorum hamilelikte boyle oluyo annende hamileyken bazi kisilerle konusmak istemiyordu seni anlayabiliyorum yavrum onemli olan siz iyi olun yeter dedi ama iste dedigin gibi istem disi kiriyorum ister istemez üzülüyordur ama suan isi vardi internetten cikmis msj attim musaitsan ara diye bu sefer garcekten ozur dilicem durumu anlaticam buarada ilgilendigin icin teşekkür ederim Allah razi olsun canm
Teşekkür ederim canm cok rahatlattiniz beni iyiki varsiniz Allah razi olsun szdenBabalar candir... Yazmadan gecemedim.hersey guzel olacak.ne guzel anlayisli bir baban var ve bilgili. Yani isin daha kolay aslinda. Sen anlattiginda o da rahatlayacaktir.bildigi halde senin agzindan duyması onu mutlu edecektir. İnaniyorum.gozlerim doldu okurkende yazarkende. Cokkk mutlu olun.sagolun.
Bende beklerim canım her zaman ama malum ikimizede yolculuk zor uzuuuun bi süre :))İstanbula yolun duserse gel canm misafirim ol gelirsen mutlaka haber ver
İnşallah kismetse bi gun birlikte kahve iceriz ama dedigin gibi buaralar yolculuk yapamicaz yolculuk yapmaktan okadar korkuyorum ki tatil pilanimizi iptal etmek zorunda kaldik :)Bende beklerim canım her zaman ama malum ikimizede yolculuk zor uzuuuun bi süre :))
İnşalllah canım sağlıkla kavuşalımda evlatlarımıza. Çok uzak değilse gitseydin keşke tatile kafan dağılırdı canımİnşallah kismetse bi gun birlikte kahve iceriz ama dedigin gibi buaralar yolculuk yapamicaz yolculuk yapmaktan okadar korkuyorum ki tatil pilanimizi iptal etmek zorunda kaldik :)
Ne zmn tatile gidersek hava degisiminden bademcik iltihabi geciriyorum ondan korkuyorum canm hava degisiminden hastalanıyorum hmn oyuzden gitmekten vaz gectimİnşalllah canım sağlıkla kavuşalımda evlatlarımıza. Çok uzak değilse gitseydin keşke tatile kafan dağılırdı canım
Anladım Canım bende yakın yerlere gidiyorum haftasonları. Ama mecburen evden dünya kadar tedbilrle çıkıyoruz. Bir sürü meyve,çerez,ıslak mendil,poşet bilmem ne. Ama iyi geliyor birazda olsaNe zmn tatile gidersek hava degisiminden bademcik iltihabi geciriyorum ondan korkuyorum canm hava degisiminden hastalanıyorum hmn oyuzden gitmekten vaz gectim
Aslinda cok istiyorum ama korkuyorum hala giripim gecmedi hamilelik boyunca bademcik iltihapi icin iki kez antibyotik ictim artk dikkat etmeye çalışıyorum bakalim hayirlisi canm taAnladım Canım bende yakın yerlere gidiyorum haftasonları. Ama mecburen evden dünya kadar tedbilrle çıkıyoruz. Bir sürü meyve,çerez,ıslak mendil,poşet bilmem ne. Ama iyi geliyor birazda olsa
Geçmiş olsun canım çok dikkat etAslinda cok istiyorum ama korkuyorum hala giripim gecmedi hamilelik boyunca bademcik iltihapi icin iki kez antibyotik ictim artk dikkat etmeye çalışıyorum bakalim hayirlisi canm ta
Saol canm sende dikkat et kendineGeçmiş olsun canım çok dikkat et
Bebeklerin sağda olduğunu doktor mu söyledi? Biliniyor mu ne tarafta olduğu?Kızlar garip rüyalar gördüm.bebeklerin olduğu sağ tarafim adet sancisi gibi ağrıdı rüyamda da hissettim.uyandığımda agriyordu.kendime tereyag bal peynir aldım yumurta hasladim 3 tanevyedim gecti.sabah ac karnina progestan fitil ve 1.5 troid hapimi kullandim.bazen sağ kasigim cogunlukla sag bobrege agri vuruyo. Folidoce aldim. Hafta ici yiyemiyorum yumurta
transfer ederken sağa dokundu alet ıcımde.hep ağrımın yuzde seksenı sağda hala sağ böbreğım ara ara ağrıyor.Bebeklerin sağda olduğunu doktor mu söyledi? Biliniyor mu ne tarafta olduğu?
Mrb Allah isteyen herkese nasip etsin amin biliyorum bu bekleyiş cok zor gun gecmez inşallah inşallah Allah gonlune gore versin canm inşallah guzel haberlerini alirizmrb kızlar uzun süredir takip ediyorum negatif sonuç alanlar enaz sizin kadar üzüldüm hamile olanlara Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin bende 23 ünde transfer oldum 4 eylül test günüm heycanlı ve sabır gerektiren bi bekleyiş umarım müjdeli haberler alırız hepimiz
Nasil yaaa iliski yasagi koymadimiBize dr iliski konusunda yasak koymadi ama bugun biseyler ysptik arnim kasildi ama kan gelmedi yada bi nokta mi geldi anlamadi.sonrasonda bisey olmadi kanama olmadi dikkat ettik
Genelde tup bebekle hamile kalanlara 2 ay en fazla 3 ay yasak konuluyo nasil bsy soylemedi nasil doktor o ya yemin ederim cok kizdim vitamin yazmiyo iliski yasagi koymuyo yasak olan seyleri soulemiyoBize dr iliski konusunda yasak koymadi ama bugun biseyler ysptik arnim kasildi ama kan gelmedi yada bi nokta mi geldi anlamadi.sonrasonda bisey olmadi kanama olmadi dikkat ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?