Mecbur doğurunca alışıcaz evde oturmaya ama o zaman telaşımız olacak anlamayız bile :) şu ana kadar hiç kilo almadın yani maşallah arkadaşımBnm esim işten de cikartti alışamıyorum evde oturmaya canm ya cok skici gun gecmiyo ccok sukur bu 4 ay kilo almamisim hatta kilo vermisim inşallah boyle devam eder
Aynen oyle canm inşallah o gunleride gostersin Allah evet hic almadim cunku halende yemk yiyemiyorum sadece corba baska da bsy yiyemiyorum oyuzden de doktorum gene vitamin yazdi inşallah yavruma zarar vermiyorumdurMecbur doğurunca alışıcaz evde oturmaya ama o zaman telaşımız olacak anlamayız bile :) şu ana kadar hiç kilo almadın yani maşallah arkadaşım
aslında bizim çok sorunumuz da yoktu görünen. tek sıkıntı morfolojiDogru söylüyorsun yasamayan bilemez ama bak burda da bi kac arkadasin ilk denemesi negatifti simdi cok sukur hamileler Allahin dedigi zmn var ddmekki sen uzme kendini sorunun neydi canm
Bişey olmaz canım Allah'ın izniyle. Bu aylarda oluyormuş. Bende almıştım 1,5 kilo derken bu hafta çok öğürtülü geçince 2 kilo olarak geri verdim :) Dün evlilik yıldönümümüzde sahile balık yemeye gittik. Ben balık hastasıyım Yok yiyemedim. Eşim o kadar para ödedi boşa. Valla dedim başka zaman bunu yapsam demediğin kalmazdı ama elimde değil yaniAynen oyle canm inşallah o gunleride gostersin Allah evet hic almadim cunku halende yemk yiyemiyorum sadece corba baska da bsy yiyemiyorum oyuzden de doktorum gene vitamin yazdi inşallah yavruma zarar vermiyorumdur
Anladim canm inşallah tez zamanda Allah saglikli hayirli evlatlar nasip eder cokta uzme kendini cok sukur suan tip ta hersey yapilabiliyoaslında bizim çok sorunumuz da yoktu görünen. tek sıkıntı morfolojiama doktor sayı iyi olduğu için önemli değil o dedi. koyulan embriyolar çok kaliteliydi ama kısmet değilmiş.
Aaa ne guzel Allah bir yastikta yaslandrsin inşallah oyle oluyo canm sevdigin yemklerden tiksinirsin bnde suan en sevdigim yemk tatli meyvelerden tiksiniyorum hatta parfumlardan bileBişey olmaz canım Allah'ın izniyle. Bu aylarda oluyormuş. Bende almıştım 1,5 kilo derken bu hafta çok öğürtülü geçince 2 kilo olarak geri verdim :) Dün evlilik yıldönümümüzde sahile balık yemeye gittik. Ben balık hastasıyım Yok yiyemedim. Eşim o kadar para ödedi boşa. Valla dedim başka zaman bunu yapsam demediğin kalmazdı ama elimde değil yani
Çok şükür bugünümüze,olsun o kadar tiksinmeler napalımAaa ne guzel Allah bir yastikta yaslandrsin inşallah oyle oluyo canm sevdigin yemklerden tiksinirsin bnde suan en sevdigim yemk tatli meyvelerden tiksiniyorum hatta parfumlardan bile
Aynen canm bunada şükür hersey yolunda gitsindeÇok şükür bugünümüze,olsun o kadar tiksinmeler napalım
Birde ikili tarama testini atlatsam arkasından cinsiyetAynen canm bunada şükür hersey yolunda gitsinde
Bn ikiliyi yaptiramadim sali gunu 4 lu testi yaptricam inşallahBirde ikili tarama testini atlatsam arkasından cinsiyet
Eşine bahsettin mi bu durumdan. Çok fazla düşkünsen mutlaka bu durumu farketmişlerdir. Üzülüyordur tabi üzülmez mi hiç. Ama anlıyorum elinde olmadığını. Biraz kendini rahat bırakmayı denesen. Bişey olmadı ama dimi böyle olman için bi gerekçe var mı yaniBn ikiliyi yaptiramadim sali gunu 4 lu testi yaptricam inşallah
Ay canm icim icimi yiyorum bisy paylasmak istiyorum sana biraz icim rahatlasin bn hamile kalmadan once bu zmnana kadar annemden daha cok babami cok seviyordum hp ne derdim varsa babamla paylasirdim bir saat konusmazsam dayanamazdim hamile kaldigimdan beri hic sesini duymak istemiyorum ariyo acmak istemiyorum acarsamda bagirip cagiriyorum hp kiriyorum tek babama karsi boyle oldum biraz oncede ariyordu yalan soyledim internetim az acarsam biter diye ama internetim var ya cok vicdan azabi cekiyorum ama elimden gelmiyo konusmak istemiyorum cok sinir oluyorum babama cok uzuluyormuydur yoksa hamilelikten oldugunu anliyormuydur canm cok kotuyum bn ya
Esime soyledim yanlis yapiyosun diyo hic sebep yok babam kizlarina cok duskun hp arar bnm ailem baska ulkede bn yabanciyim bn turkiyede onlar baska ulkedeler oyuzdende hp bni arar sorar ama bn sklmis gibi hissediyorum aslinda babami cok seviyorum ama konusmak istemiyorum niye bilmiyorum sabah msj atar gunaydn yemk yedinmi iyimisn sagligin iyimi aksama kadar 50 tane msj atar biraz gec cvb yazarsam korkudan kendini yiyip bitirir ama korkulucak bsy yok sebep yok hep akli bnde biri uzuyomu paralari varmi yemek yedimi bn bunlardan skliyorum canm doktoruma danistim hamilelikte olur dedi ama vicdamin rahat degl babami cok uzuyorum canm yaEşine bahsettin mi bu durumdan. Çok fazla düşkünsen mutlaka bu durumu farketmişlerdir. Üzülüyordur tabi üzülmez mi hiç. Ama anlıyorum elinde olmadığını. Biraz kendini rahat bırakmayı denesen. Bişey olmadı ama dimi böyle olman için bi gerekçe var mı yani
Bence çok şanslısın biliyor Musun? Benim annem babam ayrılar. Çok uzun senedir babamla hiçbirşey paylaşmıyorum. Hamile olduğumu söyledim dede oluyorsun dedim ben en büyük çocuğum. İlk kez dede olacak. Tamam deyip telefonu kapattı. Bence çok şanslısın umarım geçer bir an önce. Bende mesela hamile kalmadan önce daha çok karnımı okşardım,daha çok bebek kıyafeti vs bakardım. Şimdi ise tam tersi oldum bir an önce geçmesini ümit ediyorum. Bak mesela bana ananem baktı büyüttü. Yeni evlenmiştim bana geldiler oturmaya bi baktım ananem kayboldu. Bide ne göreyim bütün mutfak dolaplarını açmış. Napıyorsun dedim. Yicek yemeğiniz var mı evde eksik bişey var mı diye kontrol ediyorum dedi. Sarılıp ağlamıştım beni öz anne babamdan çok düşünüyorsun diye. O yüzden zamanla geçer diye umuyorum arkadaşımEsime soyledim yanlis yapiyosun diyo hic sebep yok babam kizlarina cok duskun hp arar bnm ailem baska ulkede bn yabanciyim bn turkiyede onlar baska ulkedeler oyuzdende hp bni arar sorar ama bn sklmis gibi hissediyorum aslinda babami cok seviyorum ama konusmak istemiyorum niye bilmiyorum sabah msj atar gunaydn yemk yedinmi iyimisn sagligin iyimi aksama kadar 50 tane msj atar biraz gec cvb yazarsam korkudan kendini yiyip bitirir ama korkulucak bsy yok sebep yok hep akli bnde biri uzuyomu paralari varmi yemek yedimi bn bunlardan skliyorum canm doktoruma danistim hamilelikte olur dedi ama vicdamin rahat degl babami cok uzuyorum canm ya
Allah annaanenden razi olsun canm Allah sendende razi olsun icimi rahatlattin senle konusurken msj attim babama musait olunca ara dedim ozur dilicem inan suan agliyorum cok uzdum babami ya inan annemden daha duskun bana bn nasil kirarim babAmi ya niye bu kadar kotu insan oldum bilmiyorum doktorum diyo ki genelde hamileler kaynanasina boyle olurlar sen babana boyle olmussun ama gecer normaldr diyo bn affedemiyorum kendimi ya cok uzdum onu senle konustum gatami anladim gonlunu alicam babam cok saol canm bnm cok teşekkür ederimBence çok şanslısın biliyor Musun? Benim annem babam ayrılar. Çok uzun senedir babamla hiçbirşey paylaşmıyorum. Hamile olduğumu söyledim dede oluyorsun dedim ben en büyük çocuğum. İlk kez dede olacak. Tamam deyip telefonu kapattı. Bence çok şanslısın umarım geçer bir an önce. Bende mesela hamile kalmadan önce daha çok karnımı okşardım,daha çok bebek kıyafeti vs bakardım. Şimdi ise tam tersi oldum bir an önce geçmesini ümit ediyorum. Bak mesela bana ananem baktı büyüttü. Yeni evlenmiştim bana geldiler oturmaya bi baktım ananem kayboldu. Bide ne göreyim bütün mutfak dolaplarını açmış. Napıyorsun dedim. Yicek yemeğiniz var mı evde eksik bişey var mı diye kontrol ediyorum dedi. Sarılıp ağlamıştım beni öz anne babamdan çok düşünüyorsun diye. O yüzden zamanla geçer diye umuyorum arkadaşım
Allah hepimizden razı olsun arkadaşım. Böyle dönemler geçiricez yapacak bişey yok,iyiki anlattın bak herşey yoluna giriyor. Allah başka dert vermesin. Güzel haberlerini bekliyorum babanla konuştuktan sonra. Bu arada hangi şehirdesinAllah annaanenden razi olsun canm Allah sendende razi olsun icimi rahatlattin senle konusurken msj attim babama musait olunca ara dedim ozur dilicem inan suan agliyorum cok uzdum babami ya inan annemden daha duskun bana bn nasil kirarim babAmi ya niye bu kadar kotu insan oldum bilmiyorum doktorum diyo ki genelde hamileler kaynanasina boyle olurlar sen babana boyle olmussun ama gecer normaldr diyo bn affedemiyorum kendimi ya cok uzdum onu senle konustum gatami anladim gonlunu alicam babam cok saol canm bnm cok teşekkür ederim
Kuş gibi hafifledim canm ya inşallah ben istanbuldayim fatihte sen nerde oturuyosunAllah hepimizden razı olsun arkadaşım. Böyle dönemler geçiricez yapacak bişey yok,iyiki anlattın bak herşey yoluna giriyor. Allah başka dert vermesin. Güzel haberlerini bekliyorum babanla konuştuktan sonra. Bu arada hangi şehirdesin
Ne dikkatimi cekti biliyormusun...konusmak istemiyorum aradığında bagirip cagiriyorum demissin ve arkasindan uzuluyormudur acaba diyede bir soru gecirmissin icinden. Aslinda hala cok onemli hala cok degerli sadece elinde olmayan bir cikis sergiliyorsun.suan daha sakinken durumu babana izah et. Baba dr soyledi anlamsiz cikislarim sertligim olabilirmis sakin alinma gonul koyma bunlar geciciymis de.o bildikten sonra anlayışlı ilgili bir baban var zaten seni coo k iyi anlayacaktir.Allah annaanenden razi olsun canm Allah sendende razi olsun icimi rahatlattin senle konusurken msj attim babama musait olunca ara dedim ozur dilicem inan suan agliyorum cok uzdum babami ya inan annemden daha duskun bana bn nasil kirarim babAmi ya niye bu kadar kotu insan oldum bilmiyorum doktorum diyo ki genelde hamileler kaynanasina boyle olurlar sen babana boyle olmussun ama gecer normaldr diyo bn affedemiyorum kendimi ya cok uzdum onu senle konustum gatami anladim gonlunu alicam babam cok saol canm bnm cok teşekkür ederim
Gecen hafta cok kalbini kirdim babam dedi ki biliyorum hamilelikte boyle oluyo annende hamileyken bazi kisilerle konusmak istemiyordu seni anlayabiliyorum yavrum onemli olan siz iyi olun yeter dedi ama iste dedigin gibi istem disi kiriyorum ister istemez üzülüyordur ama suan isi vardi internetten cikmis msj attim musaitsan ara diye bu sefer garcekten ozur dilicem durumu anlaticam buarada ilgilendigin icin teşekkür ederim Allah razi olsun canmNe dikkatimi cekti biliyormusun...konusmak istemiyorum aradığında bagirip cagiriyorum demissin ve arkasindan uzuluyormudur acaba diyede bir soru gecirmissin icinden. Aslinda hala cok onemli hala cok degerli sadece elinde olmayan bir cikis sergiliyorsun.suan daha sakinken durumu babana izah et. Baba dr soyledi anlamsiz cikislarim sertligim olabilirmis sakin alinma gonul koyma bunlar geciciymis de.o bildikten sonra anlayışlı ilgili bir baban var zaten seni coo k iyi anlayacaktir.
İzmirdeyim Canım bendeKuş gibi hafifledim canm ya inşallah ben istanbuldayim fatihte sen nerde oturuyosun
İstanbula yolun duserse gel canm misafirim ol gelirsen mutlaka haber verİzmirdeyim Canım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?