aynen canım eşeği sağlam kazığa bagla öyle allaha havale et derler.bizim eşek cayırda allaha emanetGenelde tup bebekle hamile kalanlara 2 ay en fazla 3 ay yasak konuluyo nasil bsy soylemedi nasil doktor o ya yemin ederim cok kizdim vitamin yazmiyo iliski yasagi koymuyo yasak olan seyleri soulemiyo
Ya canm sen genede dikkat et iliskiye girme hic olmazsa bir ay falan yarin doktorunu aradigin zmn sor tip ta ayip yoktur deki iliski yasakmi serbestmi sonrada folik asiti soraynen canım eşeği sağlam kazığa bagla öyle allaha havale et derler.bizim eşek cayırda allaha emanet
evet canim yarin test yaptirip soracağım.folik icin bisey demezse Folidoce aldim.haftasonu degilde hafta içi ihtiyacim oluyo yemek hazirlayamiyorum kendime.haftasonu sıkı kahvaltı yapiyorum 2 yumurta hasliyorumYa canm sen genede dikkat et iliskiye girme hic olmazsa bir ay falan yarin doktorunu aradigin zmn sor tip ta ayip yoktur deki iliski yasakmi serbestmi sonrada folik asiti sor
inşallah hepimizin aminnnMrb Allah isteyen herkese nasip etsin amin biliyorum bu bekleyiş cok zor gun gecmez inşallah inşallah Allah gonlune gore versin canm inşallah guzel haberlerini aliriz
canım bide igneyi sag göbekten 4 parmak sonraya yapamiyorum sert geliyo sağı oyle değil bir saga bir sola diye yapıyorum iğneleri.Ya canm sen genede dikkat et iliskiye girme hic olmazsa bir ay falan yarin doktorunu aradigin zmn sor tip ta ayip yoktur deki iliski yasakmi serbestmi sonrada folik asiti sor
Bnde bir gun sag bir gun sol tarafa yapiyordum gibegini sert şekilde tutarsan agri hissetmezsin birde sertlikte hissetmezsin yumurta haslarken dikkat et iyi pismesi lazim yumurta sarisi cok iyi pişsin mayonez yemiyosun dimi o da yasakCanım
canım bide igneyi sag göbekten 4 parmak sonraya yapamiyorum sert geliyo sağı oyle değil bir saga bir sola diye yapıyorum iğneleri.
Bende daha hiçççç girmedim ilişkiye doktoruma sormadık bile. Kendimiz korkuyoruz zatenBnde bir gun sag bir gun sol tarafa yapiyordum gibegini sert şekilde tutarsan agri hissetmezsin birde sertlikte hissetmezsin yumurta haslarken dikkat et iyi pismesi lazim yumurta sarisi cok iyi pişsin mayonez yemiyosun dimi o da yasak
Yani kolaylikla olmadi bnm doktorum uc ay iliski yasak diye her gittigimde soyluyordu uç ay sonra serbest dedi ama eşimde bnde çok korkuyoruz ama arada bi insan nefsi iste esim dayanamadigi zmn oluyor dikkat etmek lazim canm ya kafamiza gore davranamayiz artik iki kişi olduk dimi?Bende daha hiçççç girmedim ilişkiye doktoruma sormadık bile. Kendimiz korkuyoruz zaten
Hic bi bilgim yok canm ya test gunun ne zmnArkadaslar prs gunubtransferim oldu. Kurumun verdigi raporu ararken embriyoloji lab verdigi kagidi gordum simdi. 2 tane transfer edildi. Embriyolar hakkinda comp pcomp diye birsey yaziyor.ne anlama geldigni bilen varmi
Daha var canim 7 eylul.Hic bi bilgim yok canm ya test gunun ne zmn
Ayyy evet ya 3 ay geçsin bende şey ettiririm yazık adama :)Yani kolaylikla olmadi bnm doktorum uc ay iliski yasak diye her gittigimde soyluyordu uç ay sonra serbest dedi ama eşimde bnde çok korkuyoruz ama arada bi insan nefsi iste esim dayanamadigi zmn oluyor dikkat etmek lazim canm ya kafamiza gore davranamayiz artik iki kişi olduk dimi?
Buradayım canım, takip ediyorum burayı, okuyup çıkıyorum. Cevaplanmamış soru görürsem cevap yazmaya çalışıyorum. Hiç halim yok,midem bulanıyor, kasıklarda biraz ağrım var, ayağa kalktığımda gözüm kararıyor. Yatıyorum sürekli canım. Yarın burada doktora gideceğiz bakalım hayırlısı. Önceki doktorum 2 saatlik mesafede diye bahsetmiştim hatırlarsan... Aslında daha 2 gün önce tüp bebek doktoruma gitmiştim ama burada da doktorum belli olsun istiyorum. Bulunduğum ilde iyi olarak duyduğum bir doktora gideceğim bakalım. İnşallah iyidir...
Bende hiç bilmiyorum canım ya Allah nasip etsin inşallahArkadaslar prs gunubtransferim oldu. Kurumun verdigi raporu ararken embriyoloji lab verdigi kagidi gordum simdi. 2 tane transfer edildi. Embriyolar hakkinda comp pcomp diye birsey yaziyor.ne anlama geldigni bilen varmi
tam katı hasliyorum.acimayan kısımda tutmadım.göbeğin ucu yağlı o kisim bir acisi olmuyor.Bnde bir gun sag bir gun sol tarafa yapiyordum gibegini sert şekilde tutarsan agri hissetmezsin birde sertlikte hissetmezsin yumurta haslarken dikkat et iyi pismesi lazim yumurta sarisi cok iyi pişsin mayonez yemiyosun dimi o da yasak
Hic sonra Canm ya biz 3 ay arkadas gibi yasadik esim elime dokundugu zmnda kotu oluyordu simdi cok sukur serbest Allah yardmciniz olsun garcekten yazik adamaAyyy evet ya 3 ay geçsin bende şey ettiririm yazık adama :)
İnşallah guzel haberler getirirsin canm Allah yardmcin olsun mide bulantilari bnde de hala devam bi gidiyo bi geliyo dun bnde cok kotuydim ac kalmamaya calis ac kalinca daha cok bulanir aniden ayaga kalkma gozun kararir dikkat et kendineBuradayım canım, takip ediyorum burayı, okuyup çıkıyorum. Cevaplanmamış soru görürsem cevap yazmaya çalışıyorum. Hiç halim yok,midem bulanıyor, kasıklarda biraz ağrım var, ayağa kalktığımda gözüm kararıyor. Yatıyorum sürekli canım. Yarın burada doktora gideceğiz bakalım hayırlısı. Önceki doktorum 2 saatlik mesafede diye bahsetmiştim hatırlarsan... Aslında daha 2 gün önce tüp bebek doktoruma gitmiştim ama burada da doktorum belli olsun istiyorum. Bulunduğum ilde iyi olarak duyduğum bir doktora gideceğim bakalım. İnşallah iyidir...
O normaldr canm morarirsa korkma bnm gobegim mos mos olmustutam katı hasliyorum.acimayan kısımda tutmadım.göbeğin ucu yağlı o kisim bir acisi olmuyor.
Sağol canım, evet onu ben de farkettim. Birden ayağa kalkınca daha çok gözüm kararıyor. Biraz oturup öyle kalkmak gerek demek.. Sen de kendine dikkat etİnşallah guzel haberler getirirsin canm Allah yardmcin olsun mide bulantilari bnde de hala devam bi gidiyo bi geliyo dun bnde cok kotuydim ac kalmamaya calis ac kalinca daha cok bulanir aniden ayaga kalkma gozun kararir dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?