Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Genelde tup bebekle hamile kalanlara 2 ay en fazla 3 ay yasak konuluyo nasil bsy soylemedi nasil doktor o ya yemin ederim cok kizdim vitamin yazmiyo iliski yasagi koymuyo yasak olan seyleri soulemiyo
aynen canım eşeği sağlam kazığa bagla öyle allaha havale et derler.bizim eşek cayırda allaha emanet

aynen canım eşeği sağlam kazığa bagla öyle allaha havale et derler.bizim eşek cayırda allaha emanet
Ya canm sen genede dikkat et iliskiye girme hic olmazsa bir ay falan yarin doktorunu aradigin zmn sor tip ta ayip yoktur deki iliski yasakmi serbestmi sonrada folik asiti sor

Ya canm sen genede dikkat et iliskiye girme hic olmazsa bir ay falan yarin doktorunu aradigin zmn sor tip ta ayip yoktur deki iliski yasakmi serbestmi sonrada folik asiti sor
evet canim yarin test yaptirip soracağım.folik icin bisey demezse Folidoce aldim.haftasonu degilde hafta içi ihtiyacim oluyo yemek hazirlayamiyorum kendime.haftasonu sıkı kahvaltı yapiyorum 2 yumurta hasliyorum

Canım
canım bide igneyi sag göbekten 4 parmak sonraya yapamiyorum sert geliyo sağı oyle değil bir saga bir sola diye yapıyorum iğneleri.

Canım
canım bide igneyi sag göbekten 4 parmak sonraya yapamiyorum sert geliyo sağı oyle değil bir saga bir sola diye yapıyorum iğneleri.
Bnde bir gun sag bir gun sol tarafa yapiyordum gibegini sert şekilde tutarsan agri hissetmezsin birde sertlikte hissetmezsin yumurta haslarken dikkat et iyi pismesi lazim yumurta sarisi cok iyi pişsin mayonez yemiyosun dimi o da yasak

Bnde bir gun sag bir gun sol tarafa yapiyordum gibegini sert şekilde tutarsan agri hissetmezsin birde sertlikte hissetmezsin yumurta haslarken dikkat et iyi pismesi lazim yumurta sarisi cok iyi pişsin mayonez yemiyosun dimi o da yasak
Bende daha hiçççç girmedim ilişkiye doktoruma sormadık bile. Kendimiz korkuyoruz zaten

Bende daha hiçççç girmedim ilişkiye doktoruma sormadık bile. Kendimiz korkuyoruz zaten
Yani kolaylikla olmadi bnm doktorum uc ay iliski yasak diye her gittigimde soyluyordu uç ay sonra serbest dedi ama eşimde bnde çok korkuyoruz ama arada bi insan nefsi iste esim dayanamadigi zmn oluyor dikkat etmek lazim canm ya kafamiza gore davranamayiz artik iki kişi olduk dimi?

Arkadaslar prs gunubtransferim oldu. Kurumun verdigi raporu ararken embriyoloji lab verdigi kagidi gordum simdi. 2 tane transfer edildi. Embriyolar hakkinda comp pcomp diye birsey yaziyor.ne anlama geldigni bilen varmi

Arkadaslar prs gunubtransferim oldu. Kurumun verdigi raporu ararken embriyoloji lab verdigi kagidi gordum simdi. 2 tane transfer edildi. Embriyolar hakkinda comp pcomp diye birsey yaziyor.ne anlama geldigni bilen varmi
Hic bi bilgim yok canm ya test gunun ne zmn

Ayyy evet ya 3 ay geçsin bende şey ettiririm yazık adama :)

Nil_6891 nymph26 nerelerdesiniz hic uğramıyorsunuz
Buradayım canım, takip ediyorum burayı, okuyup çıkıyorum. Cevaplanmamış soru görürsem cevap yazmaya çalışıyorum. Hiç halim yok,midem bulanıyor, kasıklarda biraz ağrım var, ayağa kalktığımda gözüm kararıyor. Yatıyorum sürekli canım. Yarın burada doktora gideceğiz bakalım hayırlısı. Önceki doktorum 2 saatlik mesafede diye bahsetmiştim hatırlarsan... Aslında daha 2 gün önce tüp bebek doktoruma gitmiştim ama burada da doktorum belli olsun istiyorum. Bulunduğum ilde iyi olarak duyduğum bir doktora gideceğim bakalım. İnşallah iyidir...

Bende hiç bilmiyorum canım ya Allah nasip etsin inşallah

tam katı hasliyorum.acimayan kısımda tutmadım.göbeğin ucu yağlı o kisim bir acisi olmuyor.

İnşallah guzel haberler getirirsin canm Allah yardmcin olsun mide bulantilari bnde de hala devam bi gidiyo bi geliyo dun bnde cok kotuydim ac kalmamaya calis ac kalinca daha cok bulanir aniden ayaga kalkma gozun kararir dikkat et kendine

İnşallah guzel haberler getirirsin canm Allah yardmcin olsun mide bulantilari bnde de hala devam bi gidiyo bi geliyo dun bnde cok kotuydim ac kalmamaya calis ac kalinca daha cok bulanir aniden ayaga kalkma gozun kararir dikkat et kendine
Sağol canım, evet onu ben de farkettim. Birden ayağa kalkınca daha çok gözüm kararıyor. Biraz oturup öyle kalkmak gerek demek.. Sen de kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…