Saol tatlim sen çalışmıyordun dimi evdesin yaniSağol canım, evet onu ben de farkettim. Birden ayağa kalkınca daha çok gözüm kararıyor. Biraz oturup öyle kalkmak gerek demek.. Sen de kendine dikkat et
Ben öğretmenim canım, tatildeyiz şu an. Bayramdan sonra 5 Eylülde başlıyoruz çalışmaya kısmetseSaol tatlim sen çalışmıyordun dimi evdesin yani
Ay ne guzel ya calismak iyidr ya bnde calisiyordum esim hamile kadiktan sonra birakmadi calisiyim hm ilk baslarda biraz riskliydi bnde istemedim ama simdi skliyorum evde alisamadim eveBen öğretmenim canım, tatildeyiz şu an. Bayramdan sonra 5 Eylülde başlıyoruz çalışmaya kısmetse
Kanka diyor zaten artık adam :))) ikiz olduğu için bu muayene sorcam bakalım doktora ne dicek? Babanla konuştun mu canım ? Umarım düzeldi artıkkHic sonra Canm ya biz 3 ay arkadas gibi yasadik esim elime dokundugu zmnda kotu oluyordu simdi cok sukur serbest Allah yardmciniz olsun garcekten yazik adama
Evet sor ama izn verecegni sanmıyorum bnmkide ikizdiya cok hassas olmalisin oyuzdende cinsel hayati biraz unut demisti doktorum evet konustum canm farkndayim kizim annende boyle olmustu hamilelik kolay degl siz iyi olun yeter bi baba kizina kusermi alinirmi sen rahat ol bn anlayabiliyorum uzulmuyorum da dedi cok saol canm ya senin sayende aklm basima geldiKanka diyor zaten artık adam :))) ikiz olduğu için bu muayene sorcam bakalım doktora ne dicek? Babanla konuştun mu canım ? Umarım düzeldi artıkk
Canım sen hemşiresin diye biliyorum, mesleğin epeyce yorucu olduğu için bir yerde iyi olmuş bırakmak. Önceki hamileliğimde 5,5 aylık hamileyken çok yorulduğum bir gün kanama geçirdim ve kendimi yorduğum için çok kızdım kendime. 2 gün hastanede yatmıştım. Evde bol bol dinlenirsin. Ama evde durmak da hiç kolay değil biliyorum. Allah kolaylık versin hepimize...Ay ne guzel ya calismak iyidr ya bnde calisiyordum esim hamile kadiktan sonra birakmadi calisiyim hm ilk baslarda biraz riskliydi bnde istemedim ama simdi skliyorum evde alisamadim eve
Çok çok sevindim canım benim. Babanda ne kadar bilinçliymiş maşallah diyorum amcaya vallahi. Sende sağol canım benimEvet sor ama izn verecegni sanmıyorum bnmkide ikizdiya cok hassas olmalisin oyuzdende cinsel hayati biraz unut demisti doktorum evet konustum canm farkndayim kizim annende boyle olmustu hamilelik kolay degl siz iyi olun yeter bi baba kizina kusermi alinirmi sen rahat ol bn anlayabiliyorum uzulmuyorum da dedi cok saol canm ya senin sayende aklm basima geldi
Evet canm cok yorucu iş ama işimi de cok seviyordum da olsun bebisim iyinolsun baskada bsy istemiyorum sadece evde oturmak kolay deglmis cok skici arkadaslarimda calisiyorlar komsularimda calisiyo anlicagn tekim oyuzdende gunler gecmiyo bnm icin Allahtan k k car burda sizinle zmn geciriyorum iyi varsinizCanım sen hemşiresin diye biliyorum, mesleğin epeyce yorucu olduğu için bir yerde iyi olmuş bırakmak. Önceki hamileliğimde 5,5 aylık hamileyken çok yorulduğum bir gün kanama geçirdim ve kendimi yorduğum için çok kızdım kendime. 2 gün hastanede yatmıştım. Evde bol bol dinlenirsin. Ama evde durmak da hiç kolay değil biliyorum. Allah kolaylık versin hepimize...
Ay cok saol tatlim ya garcekten cok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsiniz bugun cok duygusalim herseyi duygulanip agliyorum suandaÇok çok sevindim canım benim. Babanda ne kadar bilinçliymiş maşallah diyorum amcaya vallahi. Sende sağol canım benim
Kıyamammm sana ya bende henüz duygular tam tersi gergin ve sinirliAy cok saol tatlim ya garcekten cok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsiniz bugun cok duygusalim herseyi duygulanip agliyorum suanda
Oyle oluyo canm ilk baslarda cok sinirli gergin bnde ilk baslarda esime yapmadigimi birakmamistim hp sinir sinir bagirip cagiriyordum ama uc ayda gecti suan pamuk gibi oldum herseye aliniyorum agliyorum film icinde cizgi film icinde agliyorum ilk baslarda kimse evime gelmesin diyodum suan zorla cagiriyorum herkesiKıyamammm sana ya bende henüz duygular tam tersi gergin ve sinirli
Gozun aydin iyi çıkmış degerin evet bi tane gibi görünüyor ne zmna cagirdi kese gormek icin birde vitamini sordunmu iliskiyide sordunmuKızlar doktorun istediği. Testi. Yaptım bhcg 846.1 çıktı. Kese ve kalp için erken değil mi 13.gun 108 bugun 18.gün. 846.1 değerim.ben bir tanesinin. Tuttuğunu düşünüyorum. Sizce?
Hayırlısı olsun canım Allah kucağında göstersin sağlıkla benim 3000i geçtikten bir hafta sonraya randevu vermişti kese için doktorumKızlar doktorun istediği. Testi. Yaptım bhcg 846.1 çıktı. Kese ve kalp için erken değil mi 13.gun 108 bugun 18.gün. 846.1 değerim.ben bir tanesinin. Tuttuğunu düşünüyorum. Sizce?
Allah razı olsun bu aksam soracağım. Canım ilişki konusunda bencede erken davrandık biz.biraz. daha büyüsün. Sağ. Kasıkta batma oyulma hissi oluyor.bugün. haslama yumurta yemedım diye. B12 vitaminli. Folık astı. Folidoce aldım.hafif. mıdem bulandı.Gozun aydin iyi çıkmış degerin evet bi tane gibi görünüyor ne zmna cagirdi kese gormek icin birde vitamini sordunmu iliskiyide sordunmu
amın Allah razı olsun.bır kac gün. Daha test yaptırır mı dersın canım 3000 i bulana kadar ben bini geçer diye düşündüm.tek gibi sanki çünkü. Tek için. 18.gün. Değeri. İyi.telefonumun hafızası doldu taştı. Gebelik uygulaması indiremiyorum.Hayırlısı olsun canım Allah kucağında göstersin sağlıkla benim 3000i geçtikten bir hafta sonraya randevu vermişti kese için doktorum
Ay kiz niye herseyi erteliyosun valla kizicam cocuk gibisin canm ya yanlis anlama doktorun cok degsk biri ama sende cok rahatsn bi aradiginda sorsana aklina takilanlari bu şakaya gelmez birde arkadasin dedigi gibi 3000 bini gecmeden kese gorulmez bnm bildigim cunku bnkide 3069 oldu o gun cagirdi doktorum o gun goruldu bugun kacta konusucan doktorunla doktorun kadinmi erkenmiAllah razı olsun bu aksam soracağım. Canım ilişki konusunda bencede erken davrandık biz.biraz. daha büyüsün. Sağ. Kasıkta batma oyulma hissi oluyor.bugün. haslama yumurta yemedım diye. B12 vitaminli. Folık astı. Folidoce aldım.hafif. mıdem bulandı.
amın Allah razı olsun.bır kac gün. Daha test yaptırır mı dersın canım 3000 i bulana kadar ben bini geçer diye düşündüm.tek gibi sanki çünkü. Tek için. 18.gün. Değeri. İyi.telefonumun hafızası doldu taştı. Gebelik uygulaması indiremiyorum.
erkek canım onu verdiği süre. İçinde arayabiliyoruz.vitamin. kullanmama gerek var mı desem tersler mi beni beni diye korkuyorum.Erkekmi diycektm
Ay canm icim şişti yaninda olsam adami ararim terslerse bnde saydiririm terslemeye ne hakki var ya nasil doktor bu cok sinirleniyorum bn doktorumu gece gunduz ariyorum aciyo cok iyi sakin cvb veriyo adamda o kadar bos degl 100 den fazla hastasi var hepsinede numaradini vermis hepsi aradiginda hic terslemiyo arkadas gibi doktor dedigin boyle olmali sen ara bak bu sefer aklindaki herseyi sor ona sormazsan kimse sorucanerkek canım onu verdiği süre. İçinde arayabiliyoruz.vitamin. kullanmama gerek var mı desem tersler mi beni beni diye korkuyorum.
Benim doktorumda ilk zamanlar böyle soğuk davrandı hamile kalınca ama yinede hep sordum sorularımı.. Hatta randevu günümü bile unuttular. Ama meğer sekreterinden dolayıymış. Hatta sinirlenip doktor arayışına girdim kaç doktorla görştm.. Bende sorarım ya biz özel gebeleriz. Birgün leke geldi sandım devlete acile gittim acaba kızarlar mı şimdi nasıl bağırırlar falan diye düşündüm. Devleti öyle anlatıyor hep insanlar. Doktor ikiz ve tüp bebek olduğunu duyunca hemen beni aldı. Leke değilmiş gelen ama iyi yapmışsınız gelmekle. Siz özel annelersiniz,hemen sorun hemen acile gelin gerekirse dedi. Biz mecburuz dedi adamAy canm icim şişti yaninda olsam adami ararim terslerse bnde saydiririm terslemeye ne hakki var ya nasil doktor bu cok sinirleniyorum bn doktorumu gece gunduz ariyorum aciyo cok iyi sakin cvb veriyo adamda o kadar bos degl 100 den fazla hastasi var hepsinede numaradini vermis hepsi aradiginda hic terslemiyo arkadas gibi doktor dedigin boyle olmali sen ara bak bu sefer aklindaki herseyi sor ona sormazsan kimse sorucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?