Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Oyle canm ya bn oyuzden kiziyorum arkadasin doktoruna dedigin gibi ozel gebeleriz kolay kolay olmadi bunlar onca igneler ilaclar zaman hic kolay degl bizim icin doktorumuz cok onemli Allah korusun bsy olursa kime sorucaz kimden bilgi alicaz bnde baska doktora hic gitmek istemiyorum mutlaka iyi doktorlar var ama bzm kendi doktorumuz sifirdan tedavi etti herseyi sifirdan basladik Nasl ilac verdi nasil tedavi etti doktorumuz daha iyi biliyo ondan kızıyorum adama inşallah hakkimzda hayirlisi olsun canm bnm yarin 4 testim var dua edin iyi sonuclar aliyim

İnşallah canım ya sağlıkla. Neden ikili test yaptırmadın bu arada

İnşallah canım ya sağlıkla. Neden ikili test yaptırmadın bu arada
Bn ozel hastaneye doktoruma konturola gidiyorum canm ama devlet hastanesinde tahlilerimi yaptırıyorum malum ozelde cok pahli devlet hastanesine gittim orda yapmiyorlarmis baska hastaneye gidene kadar gec olmus yani ikili test icin belli bi hafta da gitmem lazimmis bn gec gitmisim oyuzden de doktorum bu 4 lu testi burda yapalim dedi yarin inşallah yaptiririm

İnşalahhh canım sağlıklıdır oğluşunnnn :)))

Kizlar mrb. Bugun teansferimin 9. Gunu ve kan testim 0.1cikti 12. Günü bekleyemeden yaptım ama tutunmamislar bebeklerim cok kötüyüm yıkıldım diyebilirim ama yapacak bisey yok. Benim 1 tane blas 2 tane kompakt embryom var dondurulmuş bu süreç nasil gececek bilgi verirmisiniz bana doktorum 2 adet sonra tedaviye baslivcaz geri dedi...

Canm ne diycegimi bilemiyorum ama bn bi tanidigim 9 gunu yapti cikmadi idrardada kandada cikmadi kendi yiyip bitirdi nasl hikmetse 15 gunu doktorun israriyla yaptigi testde pozitif sonuc aldi doktorun ne dedi bi kac gun sonra yap demedimi

Merhabalar üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır. Benimde ilki olumsuz olmuştu. Dondurulmuşlarda hiç ama hiç ümidim Yoktu çok şükür nasip oldu. Dondurulmuşlarda ben bir süre estrofem isimli bir ilaç kullandım sabah akşam ve doktorum düzenli olarak rahim kalınlığını ölçtü. Tahmini olarak adetimin başlangıcıyla birlikte 17.gün transfer oldum ve transferden 6gün önce ek olarak Protestan iğne ve crinone jel başladım. Tabi daha önce folik asit kullanmaya başlamıştım. İnşallah dondurulmuş ile gelir bebeğin sana

12. Gün tekrarlayalım testi dedi ama 0.1 den deger yukselir mihic bilmiyorum 2 tane blass 5. Gun embryosu idi eşimle yıkıldık resmen diyebiliriz ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum amabilmiyorum

Insallah canım inan okadar kötü oldum ki dondurulmusu denemeye bile korkuyorum çünkü hic bir sorun yok denildi embriyolar blas di yani bu sekilde olmadiysa dondurulmuş olur mu hic bilmiyorum

Canm ne diycegimi bilemiyorum ama bn bi tanidigim 9 gunu yapti cikmadi idrardada kandada cikmadi kendi yiyip bitirdi nasl hikmetse 15 gunu doktorun israriyla yaptigi testde pozitif sonuc aldi doktorun ne dedi bi kac gun sonra yap demedimi
O da tüp bebekti degil mi canım bilmiyorum deger yukselebilir mi bugun 9. Günüm

O da tüp bebekti degil mi canım bilmiyorum deger yukselebilir mi bugun 9. Günüm
Oda tup bebekti ama seninki nasil olur bilemiyorum inşallah Allah yuzunu güldürür Allah yardmcin olsun canm bu sefer olmadiysa bidahaki sefer olur Allahi izniyle

Insallah canim insallah bugün yıkıldım diyebilirim okadar kotu oldum ki tarifi imkansiz.. insallah dondurulmuslarimla olur ne diyim diyecek bisey yok maalesef

Insallah canim insallah bugün yıkıldım diyebilirim okadar kotu oldum ki tarifi imkansiz.. insallah dondurulmuslarimla olur ne diyim diyecek bisey yok maalesef
Eger bi sonunun yoksa dondurulmuşlarla tazeden daha yüksek şans veriyorlar inşallah döndürülmüşlarla tutar canm Allahtan umut kesilmez sen gene doktorun dedigin yap

Kızlar doktora gittik bu gün. Baya bir şeyler anlattı, ilgilendi. Kan ve idrar tahlili istemişti. Onlar da iyi çıkmış, çok şükür. Bundan sonra bu doktorla devam edeceğim kısmet olursa. Günlük internet ve telefon kullanımın 10-15 dakikayı geçmesin dedi. İnternet ve telefon kullanımını nasıl o kadar kısıtlayacağım bilemiyorum. Bu da bir bağımlılık sonuçta....

Hadi gozun aydin iyi olmaniza sevindim bebis nasilmis kac haftalik oldunuz yani o biraz imkansiz gibi telefonsuz gun gecermi hmn hmn her işi telefon internetten hallediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…