Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Hadi gozun aydin iyi olmaniza sevindim bebis nasilmis kac haftalik oldunuz yani o biraz imkansiz gibi telefonsuz gun gecermi hmn hmn her işi telefon internetten hallediyoruz
Sağol canım. 7 hafta 6 günlük şu an. Çok şükür iyi görünüyoruz. Evet telefonsuz internetsiz durmak zor. Çok alışmışız bir kere. Bayramdan sonra çalışmaya başlayınca ister istemez azaltırım interneti. Yine de şimdiden dikkat etmeye çalışacağım...

Ay maşallah size 2 aylik olmussunuz canm
bnm sabahim aksamim internet telefon bnde biraz azaltmaya bakmaliyim

Kızlar aradım ultrason için 1000 i gecmesi lazim 2 gun icinde geçer dedi bulunduğun yerde ultrasona dedi.folik asit sordum.ultrason icin gittigin doktor söyler ama benim verdigim ilaçlara da devam et dedi

Kızlar aradım ultrason için 1000 i gecmesi lazim 2 gun icinde geçer dedi bulunduğun yerde ultrasona dedi.folik asit sordum.ultrason icin gittigin doktor söyler ama benim verdigim ilaçlara da devam et dedi
İyi cok sukur konusabilmissin. Ya adamla keske iliskiyide sorsaydin ne zmn gidicem ultrasona

Insallah canım inan okadar kötü oldum ki dondurulmusu denemeye bile korkuyorum çünkü hic bir sorun yok denildi embriyolar blas di yani bu sekilde olmadiysa dondurulmuş olur mu hic bilmiyorum
Benimde 5,gün blasttı. Benimde hiç bir sıkıntım Yoktu. Tazelerle tutmayınca hemen bir adet dönemi sonra denedik dondurulmuşlarla. Sana yemin ederim eşim üzülmesin diye test gününü birgün geç söyledim eşime. Eve gelince işten ben anlatırım olmadığını hastanede öğrenmesin diye. Bak kan vermeye gittim sekretere dedim ki ben kanımı verdim kahvaltı yapacağım kantinde. Olumlu olursa doktorun yanına gelirm olmazsa evime giderim bi dahada gelmem dedim. Sonucu internetten takip ettim baktım 40 dk sonra çıkınca aaaa dedim kesin negatif. Bindim arabama evime dönüyorum,ama tutmadı diye ağlıyorum. Dur dedim sonucu açayım acaba tamamen 0 mı. Birde baktım ki 400. Yemin ederim hiç inanmadım olduğuna. Demekki bi yandan böyle belirti aramamak,rahat olmak gerekiyormuş. Umarım olacaktır seninde. Allahtan ümit kesilmez

Kizlar benim bebekleri saga yerlestirmislerdi.sagima yatinca sag kasigim ağrıyor aslında çoğu hareketim ani değil fakat ağrı oluyor geciyor.adet ağrısı gibi yanlış bisey mi yapıyorum diyorum kendime.

canım dr 2 gun sonra git diyorda.ozel hastanede kapali en yakinim ildeki ayin 5 inden sonra zaten hafta içi çalışıyorum.
Özel hastaneler genellikle 28-29-30Ağustosta tam gün, 31 Ağustosta da yarım gün çalışıyorlar. Başka hastanelere bak bence. Mutlaka vardır çalışan yerler...

Canim benim insallah saglikla kucagina alirsin bende artik korkuyorum sanki hep boyle negatif alacakmış gibi kalktim ilaclara devam et dedi diye devam ettim ilacalara ama bilmiyorum jnsallah olur benimde

Özel hastaneler genellikle 28-29-30Ağustosta tam gün, 31 Ağustosta da yarım gün çalışıyorlar. Başka hastanelere bak bence. Mutlaka vardır çalışan yerler...
balikesirdekiler bildigin kayıp.bandırma özel hastanesi cok ters bir yerde tek otobüs gidiyor hep ayakta beklemek lazım.ona özel araba lazım.kara kara düşünüyorum.

Canim benim insallah saglikla kucagina alirsin bende artik korkuyorum sanki hep boyle negatif alacakmış gibi kalktim ilaclara devam et dedi diye devam ettim ilacalara ama bilmiyorum jnsallah olur benimde
Olcak canım inan ki olsun. Gerçi bazen böyle ne de olsa olmucak diye düşünmek gerekiyor demekki. Ben her ay hamileyim bu sefer oldu bilmem ne hep böyle gezdim. 4sene aradım bende. İlaçlarını aksatmadan devam et. Bizlere veren Allah sana neden vermesin. Herkesten dua iste,özellikle komşuların ailen herkesten

Kızlar transferin olduğu gün 1. gün mü yoksa sıfırıncı gün mü oluyor ??? Ben geçen pazartesi trasnfer oldum iki tane 5. gün embriyosu , perşembe günü test günüm ama arefe günü labaratuarlar açık olur mu bilmiyorum , acaba yarın yaptırsam bir sonuç verir mi ??

Evet çıkar varsa eğer deger az da olsa cikar

Benim transferim 6 Temmuz 5.gün embriyosu teste 15 temmuzda gittim. Bayram olabilir ama özel hastanelerin laboratuvarı hep açık diye biliyorum

Mrb kizlarrr nasilsiniz bebisler nasil
benim iyi gibi canim bem önlem olarak folidoce aliyorum o da aciktiriyo.senin altin sarisi akintin basladi mi.5. Haftada öyle şeyler var sanki.Allaha şükür kırmızı bisey yok.tatilde acik ozel hastane bulamadim diğer haftaya batıracağım.

Kızlar bu ay dondurulmuş embriyo transferim olacak dr um doğal siklus ta yapalım estrofem kullanmayalım dedi.... bu süreçte ne tavsiye edersiniz 12 si gibi transfer olacak... öneri bekliyorum canlar

Romatizmam var canım ilaç çok olacak kullanmamam için gerek görmedi sanırım ben genede günde bir tane alsam mı diyorum yaa önceki transferde günde 3 er tablet almıştım 6 günde kalinlaşmisti galiba birazda ondan... yiyecek olarak tavsiyeniz var mı

Evet canm var o akinti bnde ozel hastanelerdemi kapali acilde yaptrsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…