dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlığınız

YILDIZ1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
861
6
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar

dondurulmuş embriyolarınızı transfer etmeden önce doktorunuz sizi nasıl hazırladı? özellikle rahim kalınlığı için neler uyguladı ? olduğunuz testler? aldığınız ilçalar nelerdi ?
lütfen bu konuda bilginizi paylaşın. paylaşınki doktorun bir eksiği varsa en azından onu görüp sorgulayabilelim.

defalarca yarı yolda kalmaktan bıkmış yorulmuş biriyim. ya yumurta çıkmıyor yada yumurta çıkıyor rahim kalınlaşmıyor. şimdi dondurulmuşlarım oldu ama rahim kalınlaşmadığı için bir hastanede kaderini bekliyor yumurtalarım. :43:

öncelikle yılmayarak çözüm aradığın için ve tedavini tekrar tekrar denediğin için tebrik ederim. Emin ol bizimde yüzümüz gülecek.
Benim dondurulmuş transferim hiç olmadı, belki bu defa olabilir. o nedenle şu linke biraz göz attım, sende oraya bak sorularına yanıt bulabilirsin belki;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler.html
sevgilerimle.

çok sağol arkadaşım, bu kadar dondurulmuş tedavisi gören varken birtek sen cevap verdin bunun için ayrıca teşekkürler. kimse ya zaman ayırmak istemiyor yada adam sende banane............

Merhaba arkadasim ben dondulmuslar tedavi gordum, ve gebelik olustu ama kimyasal gebelik ile sonuclandi. Rahim kalinligi ahkkinda o zamn hic bir fikrim yoktu canim ama ucuncu tup bebek denemeden cok iyi biliyorumki cunku SIK SIK rahim kalinliginin cok iyi oldunu belirtiler hatta transferimden sonra 2 ay once son kullnma tarihi gecmis rahimi kalinlatici bile bir sorun yasatirmadi o acindan. BEn Progestone in OIl kullandim transferden sonra rahim kalinligi icin transferden sonra her gun 5ml oncede kullandim o zamanda 1ml di hatirladim kadariyla, transferden 5 gun sonra kan vermemi istediler Progestone degeri yani rahim kalinligi icin ona gore azaltip yukselticeklerdi.. benimki ayni deger devam etti, sonuc kocaman bir negativ daha, simdi dorduncu denemeye dondulmuslarla subat ayinda basliycam allah nasip ederse, doktorla gorusmemde sordum yine Progestone in oil ignesini, hapi yerine kullanmami tavsiye etti, ama ben hap dusunuyorum cunku igneleri evde kayinvaldem yada esim yapiyordu cok sislik oluyodu yurtdisinda yasamanind ez adantajlari malesef.

Umarim seninde yarim kalan tedavin hayirlisiyla devam eder. benimde 13 tane dondulmus var ustunden 6 ay gecti, her gun aklimdalar yavrularim beni bekliyo diye ama aksilikler cikti hep erteledim, cak'ta basliycaktim 20'lik dislerim sagolsun tam iltihap kapcak zamni buldular onlari cektirdim, cok antibiyotik kullandm o yuzden onumuzdeki aa erteledim, cenem dustu bi sorun olursa yaz canimm

Merhaba arkadasim ben dondulmuslar tedavi gordum, ve gebelik olustu ama kimyasal gebelik ile sonuclandi. Rahim kalinligi ahkkinda o zamn hic bir fikrim yoktu canim ama ucuncu tup bebek denemeden cok iyi biliyorumki cunku SIK SIK rahim kalinliginin cok iyi oldunu belirtiler hatta transferimden sonra 2 ay once son kullnma tarihi gecmis rahimi kalinlatici bile bir sorun yasatirmadi o acindan. BEn Progestone in OIl kullandim transferden sonra rahim kalinligi icin transferden sonra her gun 5ml oncede kullandim o zamanda 1ml di hatirladim kadariyla, transferden 5 gun sonra kan vermemi istediler Progestone degeri yani rahim kalinligi icin ona gore azaltip yukselticeklerdi.. benimki ayni deger devam etti, sonuc kocaman bir negativ daha, simdi dorduncu denemeye dondulmuslarla subat ayinda basliycam allah nasip ederse, doktorla gorusmemde sordum yine Progestone in oil ignesini, hapi yerine kullanmami tavsiye etti, ama ben hap dusunuyorum cunku igneleri evde kayinvaldem yada esim yapiyordu cok sislik oluyodu yurtdisinda yasamanind ez adantajlari malesef.

Umarim seninde yarim kalan tedavin hayirlisiyla devam eder. benimde 13 tane dondulmus var ustunden 6 ay gecti, her gun aklimdalar yavrularim beni bekliyo diye ama aksilikler cikti hep erteledim, cak'ta basliycaktim 20'lik dislerim sagolsun tam iltihap kapcak zamni buldular onlari cektirdim, cok antibiyotik kullandm o yuzden onumuzdeki aa erteledim, cenem dustu bi sorun olursa yaz canimm

transferden 5 gün sonra kan almaları rahim kalınlığına bakmaları ilginç geldi transferden sonra 12 gün bekleyip 12. gün gebelik varmı diye tesy yaptılar hep sadece budur.
dondurulmuşlarla deneyeceklere hep estrofem veriyorlar oda öströjen içerikli. bu ilaç rahmi kalınlık sağlıyor biliyorum.

merhaba arkadaşlar

dondurulmuş embriyolarınızı transfer etmeden önce doktorunuz sizi nasıl hazırladı? özellikle rahim kalınlığı için neler uyguladı ? olduğunuz testler? aldığınız ilçalar nelerdi ?
lütfen bu konuda bilginizi paylaşın. paylaşınki doktorun bir eksiği varsa en azından onu görüp sorgulayabilelim.

defalarca yarı yolda kalmaktan bıkmış yorulmuş biriyim. ya yumurta çıkmıyor yada yumurta çıkıyor rahim kalınlaşmıyor. şimdi dondurulmuşlarım oldu ama rahim kalınlaşmadığı için bir hastanede kaderini bekliyor yumurtalarım. :43:

Merhaba yıldız,
Tedavin hayırlı olsun umarım bu sefer gönlünce olur herşey.
Herşeyde bir hayır vardır öncelikle acele etme. ben tüp bebekle üçüzlerime hamile kaldım. Biri redüksiyon oldu. İkizlerimi 31 haftalık doğum yaptım. 45 gün yaşadılar. 1 yıl geçti. mart ta dondurulmuşlarımı denicez. 4 taneler. 2+2 donduruldu. Hastalığımın ikinci gününde kontrole gidicem ve 10-15 gün bir hap kullanıcakmışım. duvar kalınlığına görede transfer zamanı belli olucak sanırım. Bildiklerim bu kadar. Ne zaman olucak seninki.

Merhaba yıldız,
Tedavin hayırlı olsun umarım bu sefer gönlünce olur herşey.
Herşeyde bir hayır vardır öncelikle acele etme. ben tüp bebekle üçüzlerime hamile kaldım. Biri redüksiyon oldu. İkizlerimi 31 haftalık doğum yaptım. 45 gün yaşadılar. 1 yıl geçti. mart ta dondurulmuşlarımı denicez. 4 taneler. 2+2 donduruldu. Hastalığımın ikinci gününde kontrole gidicem ve 10-15 gün bir hap kullanıcakmışım. duvar kalınlığına görede transfer zamanı belli olucak sanırım. Bildiklerim bu kadar. Ne zaman olucak seninki.

bebeğini 45 günlük kaybetmen beni çok üzdü çok zor sahip olduğumuz bebeklerimizi böyle kaybetmekde çok çok acı. allah sana bir daha yaşatmasın kimseye yaşatmasın. bundan sonra senden hiç ayırmasın bebeklerini. tedavi sürecine girince yazarmısın neler kullandığını. benim cesaretim kırıldı bir dahaki ne zaman kestiremiyorum dondurulanlar biraz bekleyecek.

bebeğini 45 günlük kaybetmen beni çok üzdü çok zor sahip olduğumuz bebeklerimizi böyle kaybetmekde çok çok acı. allah sana bir daha yaşatmasın kimseye yaşatmasın. bundan sonra senden hiç ayırmasın bebeklerini. tedavi sürecine girince yazarmısın neler kullandığını. benim cesaretim kırıldı bir dahaki ne zaman kestiremiyorum dondurulanlar biraz bekleyecek.

Cnm umutsuz olma evet çok zor bir süreçten geçiyoruz.
Normal hamile kalabilen kişiler gibi rahat olamıyoruz.
İlk tüp bebek denemesinde başarıyı yakalayan arkadaşlarımız gibide şanslı olanlardan değiliz :))
Ama inanıyorum olacak sonuçta olmasa doktorlar tüp bebek önermez. Bazen bende çok sıkılıyorum olmayacak diyorum neden boşa kürek çekiyorsun diyorum ama sonra hemen kendimi toparlıyorum .
Sonuçta şansımız tüp bebekse bizde o şansı yakalamaya çalışacağız umarım bu sene "tüp bebek özel bölümünde" bebek için bekleyen bütün arkadaşlarımın göbişleri dolar :71::71:

İlk tüp bebek denemesinde başarıyı yakalayan arkadaşlarımız gibide şanslı olanlardan değiliz :))
Ama inanıyorum olacak sonuçta olmasa doktorlar tüp bebek önermez. Bazen bende çok sıkılıyorum olmayacak diyorum neden boşa kürek çekiyorsun diyorum ama sonra hemen kendimi toparlıyorum .
Sonuçta şansımız tüp bebekse bizde o şansı yakalamaya çalışacağız umarım bu sene "tüp bebek özel bölümünde" bebek için bekleyen bütün arkadaşlarımın göbişleri dolar :71::71:

Insallah arkadasim, bende bazen umutsuzluga dusuyorum ama tup bebek'ten baska carem olamdinigi allah nasip etmedikte sonra hic bir sekilkde sanisimiz yok ama hayirlisi ins, hayirli sonuclar alir butun arkadaslar bizlerde dahil

süper olumlu bir enerji oldun canım çok teşekkürler :71: allah gönlüne göre versin tez zamanda :49:
ayrıca avatarına bayıldım tüp içinde bebek varrrrr süperrrrrr :64:

arkadaşlar transfer iptal olunca doktor estrofemi kesti bu durumda kaç gün içinde adet olmam gerekiyor yoksa adet günündemi olacağım ? doktoru aramak içimden gelmiyor.

Tabiki yazarım. İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur. Ayrıca cesaretinide topla. İnanarak gitmelisin.

arkadaşlar merhaba
dondurulmuş embriyo tedavisi için 8.günüm. 8 gündür esrafem 100 bant elevit ver coraspin kullanıyorum.

arkadaşlar merhaba
dondurulmuş embriyo tedavisi için 8.günüm. 8 gündür esrafem 100 bant elevit ver coraspin kullanıyorum.

tedavin hayrili olsun cnaim, banda estrafem denen banttan verdiler nasil birsey oluyor daha baslamadim kullanmaya ama, coraspirin yurtdisinda vermiyolar, turkiyede tedavi kullanirken bende jkulanmistim ama burda vermiyolar sadece transfrden sonra, progestone in oil, kalcadan igne ve estrafem denilen banti yaziyor hamilelikualsilana kadar kullanilcak diye bende estrafem kaclik oldunu hatirlamiyorum trasferden sonra oncesi 300 le basliyo, git gide dusuyodu zannedersem kagita bakarke kesin bilgi veririm, tedavin tekrar hayirli olsun olumlu sonuclarini bekliyoruz...

arkadaşlar merhaba

hayırlı uğurlu olsun sonucun yüzünü güldürsün.
esrafem 100 bant kaç günde bir değiştiriliyor. birde estrofem hap var ondan vermedilermi?

elevit hamilelik öncesi bedenin gerekli vitaminleri alması için
asprinde kan akışı hızının sağlanması için bu rahim kalınlaşması içinde görev yapıyor.
rahim kalınlığın kaç olmuş?

arkadaşlar dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. umarım hepimizin yüzü güler bu sefer.
bantlar 2 günde bir değiştiriliyor. bugün 9. günüm ve 3 adet bant kullanıyorum. önce 1 tane ile başladık.

arkadaşlar dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. umarım hepimizin yüzü güler bu sefer.
bantlar 2 günde bir değiştiriliyor. bugün 9. günüm ve 3 adet bant kullanıyorum. önce 1 tane ile başladık. coraspin ve elevit dışında başka ilacım yok. pazartesi günü adetin 15.günü oluyor yani rahim kalınlığına bakılacak. eğer herşey yolunda giderse haftaya cumartesi blastosist transferi olucak. allahım inşaallah herşey yolunda gider. kızlar dua edin.

Back
X