dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

kızlar dun itibari ile crinonin jele başladım transferm perşembe olcak inşallah transfer öncesi bu jeli de kullanmaya başlamışken ilişki normalmi yoksa zararlı olurmu
valla benimde 4 emriyomu dondurdular ama para istememdiler ilk denemede dondurma islemi ücretsizmis

Merhaba siyam21 bende diyarbakir bahceciye gidiyorum,bu ay transferim olacak,tum yazilari okuyamadim,sonucun nedir hangi asamadasin şu an?

Ben de dondurulmuş embriyo ile ikinci denememizde bugün güzel haber aldım şükürler olsun ki. Bİrinci transferdense ikinci transfer çok daha rahattı arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :) Ben birşeyi merak ediyorum kimyasal gebelik 1 hafta sürüyormu arkadaşlar. Benm bugün tam bir ay oldu değerim de 891.7 kafama takıldı bu mevzu ?????

Gayet normal bir deger ve normal bir gebelik, kafana irşey takma herşey yolunda. Benim değerim 80 idi ilk ayımda.. Tebrikler, allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin..

E="Cumbusvardostlar, post: 39308902, member: 649092"]Gayet normal bir deger ve normal bir gebelik, kafana irşey takma herşey yolunda. Benim değerim 80 idi ilk ayımda.. Tebrikler, allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin..[/QUOTE]
Sagol canm. Rabbim hepimizn yardimcisi olsun :)

Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Öncelikle hepinize sağlık ve bol şans diliyorum. Bizleri bu forumda toplayan ortak sebebimiz "sağlıklı sıhhatli" bebişlere sahip olmak istememiz.. Bende ocağın 31inde dondurulmuş embriyo ile tüp bebek transferi yaptırdım. Ayın 6sında beta HCG değerim 0.00dı malesef. Ayın 9unda ise 4.00 a çıktı. Bu rakam çok düşük diye düşünüyorum lakin doktorum henüz bi açıklama yapmadı. Yarın yani ayın 12sinde 3. Testi yaptıracağım. Durumu benim kadar umutsuz olup sonradan yükselen var mı? Ya da içimi ferahlatabilecek birşeyler yazabilir misiniz? Kendimi sakinleştirmek için sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler...

E
benim sormak istediğim aranızda cyclo-progynova kullanıp yan etki yapnınız varmı??
yerdımcı olursanız sevinirim ...

Evet canım yan etkileri var. Ama telaşe edecek birşey yok. Her bünyade farklı etki gösterebiliyormuş. Beni de menapozda gibi aniden sıcak basıyordu günde iki kere duşa girmekte buluyordum çareyi.

28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta HCG test günümüzdü beta HCG 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 12.02.2015 te verdiğimiz kanda beta hcg sonucumuz 41.57 çıktı sizce değer nasıl normalmi

Insallah hamissindir cnm
Onumuzdeki hafta bnm de dondurulmus embriyo transferim olacak,Rabbimin izniyle.
Snn kac tane embriyo transfer edildi,bide kaca bolunmuslerdi biliyor musun?
Umarim dogru tabirler kullanmisimdir,bolunme demislerdi galiba ya

canım hayırlısı olsun hamilelik var ve 2 gün sonra değerin 2 katına çıkmış sen değerlerini takip et 2 günde bir :)

Insallah hamissindir cnm
Onumuzdeki hafta bnm de dondurulmus embriyo transferim olacak,Rabbimin izniyle.
Snn kac tane embriyo transfer edildi,bide kaca bolunmuslerdi biliyor musun?
Umarim dogru tabirler kullanmisimdir,bolunme demislerdi galiba ya
Dondurulmuş 1. Kalite 3. Gün embriyosu 2 adet yerleştirildi ama 4 günde az yükselmiş dedi doktorum inşallah hayırlısıyla bizlerde yaşarız bu mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…