- 19 Kasım 2014
- 59
- 35
- 33
- 35
valla benimde 4 emriyomu dondurdular ama para istememdiler ilk denemede dondurma islemi ücretsizmiskızlar dun itibari ile crinonin jele başladım transferm perşembe olcak inşallah transfer öncesi bu jeli de kullanmaya başlamışken ilişki normalmi yoksa zararlı olurmu
canim sonuc ne olduuu insallah pozitiftirrrİnşallah hadi hayırlısı benim Test günüm ♡22OCAK ♡
Yok canım malesef negatif bebeğim tutunmadi bana ; (canim sonuc ne olduuu insallah pozitiftirrr
Amin canım inşallah Allah hepimize o mutluluğu yaşatır.canim rabbim yar ve yardimciniz olsu n hayirlisyla ins kucagina alirsinn tüm duam seninle bende bir defa denedik ama tutmadi nasip de yokmus kısmetse ikinciye insallah donrulumus 4 tane emriyom varr
hayırlısı olsun canım üzülmeee bu olmadi birdakine insallahhhh benim olmadii ama yinede moralimi düsürmedimmYok canım malesef negatif bebeğim tutunmadi bana ; (
amin inşallah canımmmm verende allah alandaa oyuzden kalbimizi hic bozmayalim elbet o duyguyu bizde yasayacagiz allahın izniyleAmin canım inşallah Allah hepimize o mutluluğu yaşatır.
Merhaba siyam21 bende diyarbakir bahceciye gidiyorum,bu ay transferim olacak,tum yazilari okuyamadim,sonucun nedir hangi asamadasin şu an?bende diyarbakır bahçecide tedavi oluyorum benimde ilk denemem inşallah bende olumlu sonuç alırım siz tek embriyo ilemi hamile kaldınız doktorum benim için tek embriyo dedi ama ne bileyim sanki iki tane olsa şansım artacakmış gibi geliyo.siz yumurta toplamadan ne kadar sure sonra adet oldunuz ben adeti bekliyorum doktorum toplamadan bi hafta sonra olursun demişti ama bu gün 14 gün oldu hala olmadım normal adetim ocak 14 ama doktor erken olacaksın dediği için merak ettim
Ben de dondurulmuş embriyo ile ikinci denememizde bugün güzel haber aldım şükürler olsun ki. Bİrinci transferdense ikinci transfer çok daha rahattı arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :) Ben birşeyi merak ediyorum kimyasal gebelik 1 hafta sürüyormu arkadaşlar. Benm bugün tam bir ay oldu değerim de 891.7 kafama takıldı bu mevzu ?????
benim sormak istediğim aranızda cyclo-progynova kullanıp yan etki yapnınız varmı??
yerdımcı olursanız sevinirim ...
Insallah hamissindir cnm28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta HCG test günümüzdü beta HCG 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 12.02.2015 te verdiğimiz kanda beta hcg sonucumuz 41.57 çıktı sizce değer nasıl normalmi
canım hayırlısı olsun hamilelik var ve 2 gün sonra değerin 2 katına çıkmış sen değerlerini takip et 2 günde bir :)28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta HCG test günümüzdü beta HCG 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 12.02.2015 te verdiğimiz kanda beta hcg sonucumuz 41.57 çıktı sizce değer nasıl normalmi
Canım ilk test 07.02 de ikincisi 12.02 de bakıldı yarın tekrar kan vericez az yükselmiş dedi doktorumcanım hayırlısı olsun hamilelik var ve 2 gün sonra değerin 2 katına çıkmış sen değerlerini takip et 2 günde bir :)
Dondurulmuş 1. Kalite 3. Gün embriyosu 2 adet yerleştirildi ama 4 günde az yükselmiş dedi doktorum inşallah hayırlısıyla bizlerde yaşarız bu mutluluğuInsallah hamissindir cnm
Onumuzdeki hafta bnm de dondurulmus embriyo transferim olacak,Rabbimin izniyle.
Snn kac tane embriyo transfer edildi,bide kaca bolunmuslerdi biliyor musun?
Umarim dogru tabirler kullanmisimdir,bolunme demislerdi galiba ya
. Canım 4 gün değilmi yanlışmı hesapladım acaba bencanım hayırlısı olsun hamilelik var ve 2 gün sonra değerin 2 katına çıkmış sen değerlerini takip et 2 günde bir :)
anlamadım canım neyi yanlış hesapladın ???Can
. Canım 4 gün değilmi yanlışmı hesapladım acaba ben
İlk test 07.02.2015 te ikinci 12.02.2015 te beta hcg canımanlamadım canım neyi yanlış hesapladın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?