- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
Aayyyy sendemİ izmirlisin ... Canım benim dr rafael leviydi onunsayesinde egede yaptırdık . Benim ilk 127 çıktı 11. Günde ... Salı kontrole gitçem bende çok endişeliyim....Hayırlısı olsun canım inşallah kucağına almayı da nasib etsin Rabbim bende alsancak irenbe kaan bozkurta gidiyorum ilk denemem bide bişey sorucam beta hcg kaç çıkmıştı senin tahlillerde
Aynen canım karşıyaka ya yakınım hiç kafana takma canım dinlen bol bol bu arada maydonoz baharat ve antioksidanlı yeşilliklerden kahve kafein vs. biraz uzak durAayyyy sendemİ izmirlisin ... Canım benim dr rafael leviydi onunsayesinde egede yaptırdık . Benim ilk 127 çıktı 11. Günde ... Salı kontrole gitçem bende çok endişeliyim....
Bende karşıyakadayım ne tesadüf bide birbirimizi tanıyo çıkarmışız...evet canım bide adaçayı falan sakın içme sende bitki çaylarından tüketme dedi doktor acı ekşi yasaklar arasında ....Aynen canım karşıyaka ya yakınım hiç kafana takma canım dinlen bol bol bu arada maydonoz baharat ve antioksidanlı yeşilliklerden kahve kafein vs. biraz uzak dur
İsmin neydi benim zeynep gözdeBende karşıyakadayım ne tesadüf bide birbirimizi tanıyo çıkarmışız...evet canım bide adaçayı falan sakın içme sende bitki çaylarından tüketme dedi doktor acı ekşi yasaklar arasında ....
haayırlı olsun tedavin cnm bende irenbeye gittim transferimin 3. günündeyim bekliyorumHayırlısı olsun canım inşallah kucağına almayı da nasib etsin Rabbim bende alsancak irenbe kaan bozkurta gidiyorum ilk denemem bide bişey sorucam beta hcg kaç çıkmıştı senin tahlillerde
Ayyy hepimiz izmirliymişiz hayırlısı olsun canım seninde tedavin güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allah....haayırlı olsun tedavin cnm bende irenbeye gittim transferimin 3. günündeyim bekliyorum
amin cnm hepimizin hayırlı olur insallahAyyy hepimiz izmirliymişiz hayırlısı olsun canım seninde tedavin güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allah....
Dinlenmeye çalış canım ben yapamadım dinlenme işini siz dikkat edinhaayırlı olsun tedavin cnm bende irenbeye gittim transferimin 3. günündeyim bekliyorum
Canım sen hangi doktora gidiyorsun irenbedehaayırlı olsun tedavin cnm bende irenbeye gittim transferimin 3. günündeyim bekliyorum
benim doktorum özel cnm Hüsetin İvit orasıyla anlaşmalı oldugundan opu transferi orda kendisi yaptıCanım sen hangi doktora gidiyorsun irenbede
İnşallah Rabbim sanada bizede nasip eder hayırlı güzel sonuç almayı canımbenim doktorum özel cnm Hüsetin İvit orasıyla anlaşmalı oldugundan opu transferi orda kendisi yaptı
insallah cnm senin kacıncı günün ?İnşallah Rabbim sanada bizede nasip eder hayırlı güzel sonuç almayı canım
Sonuç çıktımı canım ???Kızlar beta hcg için kan verdim 12:50 de çıkacak sonuç
Çıkmış dr çınarlıdaymıs 2 de gelecek diyorlar canım irenbedeyim simdiSonuç çıktımı canım ???
28.01.2015 te transfer işlemi oldu canım transfer gününüde sayarsak 18 gün olduinsallah cnm senin kacıncı günün ?
Sonuç kaçmış canım söylemedilermi???Ç
Çıkmış dr çınarlıdaymıs 2 de gelecek diyorlar canım irenbedeyim simdi
Söyleyemezlermiş canım doktor gelince sistemden görebilir bize öyle açıklama yapabilirmişSonuç kaçmış canım söylemedilermi???
Hadi hayırlıs canım zaten geldi gelicek doktorun...Söyleyemezlermiş canım doktor gelince sistemden görebilir bize öyle açıklama yapabilirmiş
Geldi canım çağıracakmış bi kaç dkHadi hayırlıs canım zaten geldi gelicek doktorun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?