dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

anladım canım pardon atlamışım.Belkide geç tutunmuştur bebeğin bence biraz bekle dr.un yorumu önemli o ne dedi değerlerin için ???
Değer beklediğimden düşük ama cumartesi sabah tekrar kan ver dedi doktorumuz kimyasal gebelik olma ihtimali de var dedi

Değer beklediğimden düşük ama cumartesi sabah tekrar kan ver dedi doktorumuz kimyasal gebelik olma ihtimali de var dedi
Adetimde 8 gün geçti bi kanamam sancım yok kaç gündür bazen batma hissi veya rahimimi çekiyolarmış gibi oluyor birkaç saniye sürüyo geçiyo kimyasal veya düşük olsa kanama olur diye düşünüyorum sence nasıl

bence tekrarla canım testini hayırlısıyla değerin yükselmiştir...
Adetimde 8 gün geçti bi kanamam sancım yok kaç gündür bazen batma hissi veya rahimimi çekiyolarmış gibi oluyor birkaç saniye sürüyo geçiyo kimyasal veyadüşük olsa kanama olur diyedüşünüyorum sence nasıl canım

Canım Allah korusun düşük olsa sanıyorum kanama olur ama kimyasal hakkında hiç bilgim yok . Allahın izniyle inşallah yarın sonucun iyi çıkar haber verr olurmu öğrenince ???

Ege üniversitesinde yaptırdım canım 2 embrio transfer edildi ....daha ptesi sonuç aldım canım hesaplayıcılara göre 5 hafta çıkıyor ....
Hayırlısı olsun canım inşallah kucağına almayı da nasib etsin Rabbim bende alsancak irenbe kaan bozkurta gidiyorum ilk denemem bide bişey sorucam beta hcg kaç çıkmıştı senin tahlillerde

Ege üniversitesinde yaptırdım canım 2 embrio transfer edildi ....daha ptesi sonuç aldım canım hesaplayıcılara göre 5 hafta çıkıyor ....
Hayırlısı olsun canım inşallah kucağına almayı da nasib etsin Rabbim bende alsancak irenbe kaan bozkurta gidiyorum ilk denemem bide bişey sorucam beta hcg kaç çıkmıştı senin tahlillerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…