- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
anladım canım pardon atlamışım.Belkide geç tutunmuştur bebeğin bence biraz bekle dr.un yorumu önemli o ne dedi değerlerin için ???İ
İlk test 07.02.2015 te ikinci 12.02.2015 te beta hcg canım
Canım 10 gün 07.02.2015 te beta hcg 20.4 ikinci beta hcg 12.02.2015 te verdik az yükselmiş dedi doktorumanlamadım canım neyi yanlış hesapladın ???
Bide farklı bi hastanede yaptırdık 2. Testianladım canım pardon atlamışım.Belkide geç tutunmuştur bebeğin bence biraz bekle dr.un yorumu önemli o ne dedi değerlerin için ???
bence tekrarla canım testini hayırlısıyla değerin yükselmiştir...Bide farklı bi hastanede yaptırdık 2. Testi
İnşallah canım yarın sabah çağırdı doktor kan vericez bana dua edin canım nolurbence tekrarla canım testini hayırlısıyla değerin yükselmiştir...
Değer beklediğimden düşük ama cumartesi sabah tekrar kan ver dedi doktorumuz kimyasal gebelik olma ihtimali de var dedianladım canım pardon atlamışım.Belkide geç tutunmuştur bebeğin bence biraz bekle dr.un yorumu önemli o ne dedi değerlerin için ???
Adetimde 8 gün geçti bi kanamam sancım yok kaç gündür bazen batma hissi veya rahimimi çekiyolarmış gibi oluyor birkaç saniye sürüyo geçiyo kimyasal veya düşük olsa kanama olur diye düşünüyorum sence nasılDeğer beklediğimden düşük ama cumartesi sabah tekrar kan ver dedi doktorumuz kimyasal gebelik olma ihtimali de var dedi
Adetimde 8 gün geçti bi kanamam sancım yok kaç gündür bazen batma hissi veya rahimimi çekiyolarmış gibi oluyor birkaç saniye sürüyo geçiyo kimyasal veyadüşük olsa kanama olur diyedüşünüyorum sence nasıl canımbence tekrarla canım testini hayırlısıyla değerin yükselmiştir...
Bide transfer gününüde sayarsam bugün 17. gün bitecekbence tekrarla canım testini hayırlısıyla değerin yükselmiştir...
Canım Allah korusun düşük olsa sanıyorum kanama olur ama kimyasal hakkında hiç bilgim yok . Allahın izniyle inşallah yarın sonucun iyi çıkar haber verr olurmu öğrenince ???Adetimde 8 gün geçti bi kanamam sancım yok kaç gündür bazen batma hissi veya rahimimi çekiyolarmış gibi oluyor birkaç saniye sürüyo geçiyo kimyasal veyadüşük olsa kanama olur diyedüşünüyorum sence nasıl canım
Tamam canım inşallahCanım Allah korusun düşük olsa sanıyorum kanama olur ama kimyasal hakkında hiç bilgim yok . Allahın izniyle inşallah yarın sonucun iyi çıkar haber verr olurmu öğrenince ???
Allahın izniyle inşallah güzel haber verirsin canım merakta bırakma...Kızlar beta hcg için kan verdim 12:50 de çıkacak sonuç
Evet canım benimde çokşükür pozitif 3. Tüp bebek denemem öncesindede 2 aşılamam var....Canım senin durum ne tüp bebek falan mı
Kaç aylık canım tek embriyomu nerede yaptırdınEvet canım benimde çokşükür pozitif 3. Tüp bebek denemem öncesindede 2 aşılamam var....
Ege üniversitesinde yaptırdım canım 2 embrio transfer edildi ....daha ptesi sonuç aldım canım hesaplayıcılara göre 5 hafta çıkıyor ....Kaç aylık canım tek embriyomu nerede yaptırdın
Hayırlısı olsun canım inşallah kucağına almayı da nasib etsin Rabbim bende alsancak irenbe kaan bozkurta gidiyorum ilk denemem bide bişey sorucam beta hcg kaç çıkmıştı senin tahlillerdeEge üniversitesinde yaptırdım canım 2 embrio transfer edildi ....daha ptesi sonuç aldım canım hesaplayıcılara göre 5 hafta çıkıyor ....
Hayırlısı olsun canım inşallah kucağına almayı da nasib etsin Rabbim bende alsancak irenbe kaan bozkurta gidiyorum ilk denemem bide bişey sorucam beta hcg kaç çıkmıştı senin tahlillerdeEge üniversitesinde yaptırdım canım 2 embrio transfer edildi ....daha ptesi sonuç aldım canım hesaplayıcılara göre 5 hafta çıkıyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?