dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

bana birtane konuldu canim ondan ümitsiz oldum sonuc negatif cikti ama 2 ciye 2 emriyo koyarlar umarim
Arkadaşlar transfer öncesi lekelenme normalmi iki defa lekelenmem oldu hafif ağrıda arada oluyo normalmi böyle bişi yaşayan varmı aranızda

Arkadaşlar transfer öncesi lekelenme normalmi iki defa lekelenmem oldu hafif ağrıda arada oluyo normalmi böyle bişi yaşayan varmı aranızda
canim sorun etme yumurtasi toplanan bayanlarda genelleme o lekelenme oluyomus bende olmadi ama olarlar varrr

bana birtane konuldu canim ondan ümitsiz oldum sonuc negatif cikti ama 2 ciye 2 emriyo koyarlar umarim
kesinlikle bende negatifimi ona bağlıyorum 2 tane koyulacağını sanıyordum transferden bir saat önce öğrenince kötü oldummm .tutmayacak gözüyle baktığımdan dolayı olmadığını düşünüyorum.

bu arada merkez bana yumurtaları dondurmamız için 1000 TL ücret talep ettiler, daha önce yapanlar sizden dondurma için talep ettiler mi ?

aynen canim bende o duygulari yasadim cünkü benle beraber 3 bayanda transfer olduu 2 emriyo koydularr bende olumsuzluga düstümmm ama daha 2 sansimiz var cok sukurrr bunda olmadi ama dierinde insallah olurr

arkadaşlar selam bende dondurulmuşlarla tedavideyim bi aksilik olmazsa 28 inde transfer yapılacak.Bu 3. tüp bebek denemem olucak,2. denemede hamile kaldım fakat 2 aylıkken yaşamadığı için aldırmak zorunda kaldık.Umut ediyorum bu sefer Allah kucağımıza almayı ve almanızı nasip eder.

benim sormak istediğim aranızda cyclo-progynova kullanıp yan etki yapnınız varmı??
yerdımcı olursanız sevinirim ...

canim rabbim yar ve yardimciniz olsu n hayirlisyla ins kucagina alirsinn tüm duam seninle bende bir defa denedik ama tutmadi nasip de yokmus kısmetse ikinciye insallah donrulumus 4 tane emriyom varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…