- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
İnşallah hadi hayırlısı benim Test günüm ♡22OCAK ♡22 OCAK Bİ AKSİLİK OMAZSA
özeller aliyo demekki canim insaallah benim 2 denememde cift emriyo korlarrr tutma sansi daha yuksek cünkiiHm belki Üniv. Olduğu için dondurma ücreti almamislardir tatlım ben raporlu ama özelde yaptirdm
İnşallah tatlım evet şansı arttırmak için 2 tane koyuyor genelde.Bana da 2 tane transfer edildiözeller aliyo demekki canim insaallah benim 2 denememde cift emriyo korlarrr tutma sansi daha yuksek cünkii
bana birtane konuldu canim ondan ümitsiz oldum sonuc negatif cikti ama 2 ciye 2 emriyo koyarlar umarimİnşallah tatlım evet şansı arttırmak için 2 tane koyuyor genelde.Bana da 2 tane transfer edildi
Arkadaşlar transfer öncesi lekelenme normalmi iki defa lekelenmem oldu hafif ağrıda arada oluyo normalmi böyle bişi yaşayan varmı aranızdabana birtane konuldu canim ondan ümitsiz oldum sonuc negatif cikti ama 2 ciye 2 emriyo koyarlar umarim
canim sorun etme yumurtasi toplanan bayanlarda genelleme o lekelenme oluyomus bende olmadi ama olarlar varrrArkadaşlar transfer öncesi lekelenme normalmi iki defa lekelenmem oldu hafif ağrıda arada oluyo normalmi böyle bişi yaşayan varmı aranızda
kesinlikle bende negatifimi ona bağlıyorum 2 tane koyulacağını sanıyordum transferden bir saat önce öğrenince kötü oldummm .tutmayacak gözüyle baktığımdan dolayı olmadığını düşünüyorum.bana birtane konuldu canim ondan ümitsiz oldum sonuc negatif cikti ama 2 ciye 2 emriyo koyarlar umarim
Merhabalar, transfer yumurta toplanan ay mı yapıldı?Arkadaşlar transfer öncesi lekelenme normalmi iki defa lekelenmem oldu hafif ağrıda arada oluyo normalmi böyle bişi yaşayan varmı aranızda
yok geçen ay toplama kısmetse bu hafta transferim olcalMerhabalar, transfer yumurta toplanan ay mı yapıldı?
aynen canim bende o duygulari yasadim cünkü benle beraber 3 bayanda transfer olduu 2 emriyo koydularr bende olumsuzluga düstümmm ama daha 2 sansimiz var cok sukurrr bunda olmadi ama dierinde insallah olurrkesinlikle bende negatifimi ona bağlıyorum 2 tane koyulacağını sanıyordum transferden bir saat önce öğrenince kötü oldummm .tutmayacak gözüyle baktığımdan dolayı olmadığını düşünüyorum.
Evet canım ben de verdim 750 tlbu arada merkez bana yumurtaları dondurmamız için 1000 TL ücret talep ettiler, daha önce yapanlar sizden dondurma için talep ettiler mi ?
canım dün kontrol için gittik donmuşları muhafaza için bizdende 1000 tl istediler mecbur dondurucazBen 800 verdim
kızlar dun itibari ile crinonin jele başladım transferm perşembe olcak inşallah transfer öncesi bu jeli de kullanmaya başlamışken ilişki normalmi yoksa zararlı olurmuBen 800 verdim
canim rabbim yar ve yardimciniz olsu n hayirlisyla ins kucagina alirsinn tüm duam seninle bende bir defa denedik ama tutmadi nasip de yokmus kısmetse ikinciye insallah donrulumus 4 tane emriyom varrarkadaşlar selam bende dondurulmuşlarla tedavideyim bi aksilik olmazsa 28 inde transfer yapılacak.Bu 3. tüp bebek denemem olucak,2. denemede hamile kaldım fakat 2 aylıkken yaşamadığı için aldırmak zorunda kaldık.Umut ediyorum bu sefer Allah kucağımıza almayı ve almanızı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?