- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Amin canım iyi daha uygunmus sizinki. biz raporlu yaptırdik ama yine de 4 ü buldu dondurma ücretiyle birlikte. maddi manevi çok yoruyor bu süreç ama olsun Rabbim evlatlarimiza kavuştursunda hepsi gelir geçer inşallahcanim raporumuz cikiyo evet hastane emriyo transferinde sadece 1200 para vereceksiniz dedii ignelerie ayni fiyata gleiyo zatenn hayirlisi bakalim benim ailem nisanda bir saha deneriz dioo rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinn
2 ay beklemek istemiyorum ya peki canım sizin negatif olan dondurulmuş mu yoksa taze embriyomuydu...konustum canim en az bi 2 ay gecsin dedi yaza kısmet olur hem maddi hem manevi kendimizi ayarlamamiz lazim zaten ignelerle ugrasmycam dondurulmus 4 tane emriyom varyaa
kızlar yardım edin kafayı ycemmmm..önce tüp bebek mi yapayım.....aşılamamı yapayımmmmmmm.kafam çok karışık nolursunuz yardm edinnn2 ay beklemek istemiyorum ya peki canım sizin negatif olan dondurulmuş mu yoksa taze embriyomuydu...
Canim sizde sorun ne kaç yıllık evlilik ve kaç yasndasn. Ya bunlari aşılama için soruyorum. Yaş ilerlemisse ve sorun varsa direk tüp bebeğe yönlendiriyor tv de izlemiştim. Ben de 3 kez aşılama yaptırdım hiç bir sorunumuz yok ama olmadı. Ilaclar yan etki yapti kist olustu bi sure bekledik.Asilamanin bize faydası tüp bebek raporunda oldu. Çünkü rapor için 2 kez aşılama şartı var. Senin doktorun öneriyorsa yaptırmak canımkızlar yardım edin kafayı ycemmmm..önce tüp bebek mi yapayım.....aşılamamı yapayımmmmmmm.kafam çok karışık nolursunuz yardm edinnn
ben direk tüp bebek istıormCanim sizde sorun ne kaç yıllık evlilik ve kaç yasndasn. Ya bunlari aşılama için soruyorum. Yaş ilerlemisse ve sorun varsa direk tüp bebeğe yönlendiriyor tv de izlemiştim. Ben de 3 kez aşılama yaptırdım hiç bir sorunumuz yok ama olmadı. Ilaclar yan etki yapti kist olustu bi sure bekledik.Asilamanin bize faydası tüp bebek raporunda oldu. Çünkü rapor için 2 kez aşılama şartı var. Senin doktorun öneriyorsa yaptırmak canım
amin canimdaa merak ettim bizim dondurma islemi ücretsiz olduu ilk dondurmayida devlet karsiliyomus senin ilk dondurman degilmi emriyoyyuu ilaclarim en fazla 1500 tuttu odaa ilk bi ilac tedavisi iptal oldugu icinn oyle canim hayırlısıyla bebislerimizi kucagimiza alaktaa giden para olsunnA
Amin canım iyi daha uygunmus sizinki. biz raporlu yaptırdik ama yine de 4 ü buldu dondurma ücretiyle birlikte. maddi manevi çok yoruyor bu süreç ama olsun Rabbim evlatlarimiza kavuştursunda hepsi gelir geçer inşallah
taze emriyoydu canimm zaten ilk denememdii 2 ay beklemenin sebebide canim vucudumuz biraz dinlensin kendimizi toplayalimm ben okadar yorulmustumki ilaclarr igneler beni cok mahvetti hergün git vurul en azindan biraz kendimi toparlarim canim biraz vucudunu dinlendir ben öyle yapcamm belli zaman sonra ilaclara bünyen alisiyo biraz bekle zaman gecsinn allah korusunda tekrar denersen hemen tutmassa busefer cok fena yipranirsinn ben yazi bekliycem allah kısmet ederse insss2 ay beklemek istemiyorum ya peki canım sizin negatif olan dondurulmuş mu yoksa taze embriyomuydu...
O zaman içinden geleni yap . Ama bu kadar stres yapma rahat ol çünkü tedavide stres çok önemli bi faktör. Bende de tedaviye başlamadan önce çok soru işareti vardı. Gerçekten çok zor bi aşama insan yasadikca tecrube ediyor. zorlu aşamalari geçtik şükür, inşallah sen de bu günleri atlatirsin canimben direk tüp bebek istıorm
canim arkadasin dedigi gibi rapor icinn en az 2 defa asilama yaptirman lazim eger direk tüp bebek denersenn maddi acidan baya ugrasa girersiniz tabikii durumunuz ne onu bilememdee ama raporun cikarsa uygun fiyata ilaclarini alabilirsin ben ilk tüp bebek denememi yaptirdim dun sonucu ögrendik negatif cikti elimde hala ilaclarim var duruyo vermedimm ama birdaki denememe ilac kulanmiycaz dondurlmus 4 emriyom var onlari direk transfer ettircemm rabbim verdikten sonra her sekilde veriyoo ha sunuda deyim asilamami tüp bebekmi dersen tabiki biz tüp bebek derizz onunda olumsuzluklari oluyoo bu nasip kismet isii canimmmkızlar yardım edin kafayı ycemmmm..önce tüp bebek mi yapayım.....aşılamamı yapayımmmmmmm.kafam çok karışık nolursunuz yardm edinnn
aynen canim sana katiliyorumm insan ilkinde hic bisi bilmiyo ve cok sitres yasiyoo bende cok sitresliydimm ama tecrübe kazandimm buda benim icin tecrübe oldu simdi rabbim ikinci denemyi nasip ederse busefer olumsuz degilde olumlu bakcam ilkte yaptigim hatalri yapmiycamm ya bu site iyki varr inanki buraya gelince okadar rahatliyorumkii cünkü birbirimizi anliyoruzz rabbim hepmize nasip eder inşallah anne olmayi cani gönülden istiyorummmmO zaman içinden geleni yap . Ama bu kadar stres yapma rahat ol çünkü tedavide stres çok önemli bi faktör. Bende de tedaviye başlamadan önce çok soru işareti vardı. Gerçekten çok zor bi aşama insan yasadikca tecrube ediyor. zorlu aşamalari geçtik şükür, inşallah sen de bu günleri atlatirsin canim
Evet ilk deneme ama ben ücret ödedim sen üniversitede mi yoksa özelde mi yaptırdn canmamin canimdaa merak ettim bizim dondurma islemi ücretsiz olduu ilk dondurmayida devlet karsiliyomus senin ilk dondurman degilmi emriyoyyuu ilaclarim en fazla 1500 tuttu odaa ilk bi ilac tedavisi iptal oldugu icinn oyle canim hayırlısıyla bebislerimizi kucagimiza alaktaa giden para olsunn
kızlar transfer için gün sayıyorum estroferm kullanıyorum dün biraz bugun biraz hafif lekelenme oldu normalmi sizce sizdede oldumu böyle bişi bide 4 kilo almışım son bi haftadırA
Amin canım iyi daha uygunmus sizinki. biz raporlu yaptırdik ama yine de 4 ü buldu dondurma ücretiyle birlikte. maddi manevi çok yoruyor bu süreç ama olsun Rabbim evlatlarimiza kavuştursunda hepsi gelir geçer inşallah
Canım benim taze olmadığı için beklememe gerek yok çünkü Öncesinde 2ay beklemiştim inşallah hemen yapar ya nasip ben bekleyemiyırum artıktaze emriyoydu canimm zaten ilk denememdii 2 ay beklemenin sebebide canim vucudumuz biraz dinlensin kendimizi toplayalimm ben okadar yorulmustumki ilaclarr igneler beni cok mahvetti hergün git vurul en azindan biraz kendimi toparlarim canim biraz vucudunu dinlendir ben öyle yapcamm belli zaman sonra ilaclara bünyen alisiyo biraz bekle zaman gecsinn allah korusunda tekrar denersen hemen tutmassa busefer cok fena yipranirsinn ben yazi bekliycem allah kısmet ederse insss
Bende lekelenme olmadı ama kilo malesef ben de aldım canım özellikle karın ve popislerimden aldım:))))kızlar transfer için gün sayıyorum estroferm kullanıyorum dün biraz bugun biraz hafif lekelenme oldu normalmi sizce sizdede oldumu böyle bişi bide 4 kilo almışım son bi haftadır
evet ya moralim bozuldu bi haftada 4 kilo çok fazlaBende lekelenme olmadı ama kilo malesef ben de aldım canım özellikle karın ve popislerimden aldım:))))
Evet canım yapıldı bu gün 5. Günüm. Senin ne günü transfer hatırlayamadımevet ya moralim bozuldu bi haftada 4 kilo çok fazla
iştahım çok açılmış gece oyurup tekrardan yemek yeme ihtiyacı duyuyorum senin transfer yapıldımı
ünüversite hastanesi canim ankara tip fakultesiii hastanesii doktorlari ve hemsireleri cok güler yüzlü encokta onlar moral veriyolar zatenEvet ilk deneme ama ben ücret ödedim sen üniversitede mi yoksa özelde mi yaptırdn canm
hayırlısı olsun canim ya hakkımızda bundan sonraki deniycem zaten dondurlmus emriyo olcak kısmetimizde varsa elbet gelir yoksada yapacak bişi yokkCanım benim taze olmadığı için beklememe gerek yok çünkü Öncesinde 2ay beklemiştim inşallah hemen yapar ya nasip ben bekleyemiyırum artık
Hm belki Üniv. Olduğu için dondurma ücreti almamislardir tatlım ben raporlu ama özelde yaptirdmünüversite hastanesi canim ankara tip fakultesiii hastanesii doktorlari ve hemsireleri cok güler yüzlü encokta onlar moral veriyolar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?