dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Naptın canım???
İyi olmaya çalışıyorum canım sonuç 16 cıktı gelişememiş tutunmuş ama sağlıklı devam etmez ilaçları kes 10 gün içinde adetle birlikte düşerler dedi çarşambada kan ver sıfırlanmış mı bi bakalım kanama başlayınca 3. Gün gel diğer embriyolarla tekrar denicez 9 embriyo var 3. günlük şanslısın en azından bi coğunda hiç tutmuyo en azından vücut gebeliği öğrendi alıştı dedi embriyo saklama 500 dondurulmuş embriyo transferide 1.850 istiyorlar ücret dedi kâğıdı falan vermedi göstermedi de

İçime kurt düştü 2 günde nasıl bu kadar düşer beta hcg bide kağıdıda vermediler göstermediler de
Canım çok geçmiş olsun üzüntü anlıyorum ama İnşallah bidahakine olumlu sonuçlanır Allah sabır versin canım bende yaşadığım için bunları seni anlıyorum.

Canım çok geçmiş olsun üzüntü anlıyorum ama İnşallah bidahakine olumlu sonuçlanır Allah sabır versin canım bende yaşadığım için bunları seni anlıyorum.
Çok sağol canım takdiri ilahi zaten hep kötüye alıştırıyordum kendimi bugün 18. Gün saglıkocagı 5 haftalık demişti birkaç güne kese görecektik ama nasip değilmiş

Gecmis olsun

üzülme cnm dondurulmusların var tekrar denersin insallah son denemen olur bu sefer bebişlerine kavusursun

baştan beri okudum yazdiklarinizi gecmisolsun. Üzülme sakin. Zamani degilms diyelm. Belku de bundan sonraki tutnacak annesine sadece şuan degilmis zamani. Benimde ikinci denememdi hep oyle dusundm canm .

Gzddrd nasılsın canım toparlanabildinmi???
İdare ediyorum canım beta hcg sonucunu vermedi göstermediği için inanmadım o dr söylediğine bugün devlet hastanesine kan verdim sonuç bekliyorum soğukkuyu da karşıyaka devlet hastanesinde

İnşallah
Anladım cnm hayırlısı bak dondurulmuşlarında varmış inşallah bidahakinde olur
İnşallah canım ne olacak şimdi nasıl kanama gelecek nasıl anlayacağım düştüklerini ikizdi ikiside gelişememiş hesaba göre 6 hafta içindeymişiz çok ani kramplar oluyo çok ağrıyo kıpırdayamıyorum sonra geçiyo tekrar oluyo bide bişey akacak gibi hissediyorum alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…