- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
Naptın canım???Geldi canım çağıracakmış bi kaç dk
İyi olmaya çalışıyorum canım sonuç 16 cıktı gelişememiş tutunmuş ama sağlıklı devam etmez ilaçları kes 10 gün içinde adetle birlikte düşerler dedi çarşambada kan ver sıfırlanmış mı bi bakalım kanama başlayınca 3. Gün gel diğer embriyolarla tekrar denicez 9 embriyo var 3. günlük şanslısın en azından bi coğunda hiç tutmuyo en azından vücut gebeliği öğrendi alıştı dedi embriyo saklama 500 dondurulmuş embriyo transferide 1.850 istiyorlar ücret dedi kâğıdı falan vermedi göstermedi deNaptın canım???
İçime kurt düştü 2 günde nasıl bu kadar düşer beta hcg bide kağıdıda vermediler göstermediler deNaptın canım???
Canım çok geçmiş olsun üzüntü anlıyorum ama İnşallah bidahakine olumlu sonuçlanır Allah sabır versin canım bende yaşadığım için bunları seni anlıyorum.İçime kurt düştü 2 günde nasıl bu kadar düşer beta hcg bide kağıdıda vermediler göstermediler de
Çok sağol canım takdiri ilahi zaten hep kötüye alıştırıyordum kendimi bugün 18. Gün saglıkocagı 5 haftalık demişti birkaç güne kese görecektik ama nasip değilmişCanım çok geçmiş olsun üzüntü anlıyorum ama İnşallah bidahakine olumlu sonuçlanır Allah sabır versin canım bende yaşadığım için bunları seni anlıyorum.
Gecmis olsunİyi olmaya çalışıyorum canım sonuç 16 cıktı gelişememiş tutunmuş ama sağlıklı devam etmez ilaçları kes 10 gün içinde adetle birlikte düşerler dedi çarşambada kan ver sıfırlanmış mı bi bakalım kanama başlayınca 3. Gün gel diğer embriyolarla tekrar denicez 9 embriyo var 3. günlük şanslısın en azından bi coğunda hiç tutmuyo en azından vücut gebeliği öğrendi alıştı dedi embriyo saklama 500 dondurulmuş embriyo transferide 1.850 istiyorlar ücret dedi kâğıdı falan vermedi göstermedi de
Sağol canım Gecmis olsun
üzülme cnm dondurulmusların var tekrar denersin insallah son denemen olur bu sefer bebişlerine kavusursunİyi olmaya çalışıyorum canım sonuç 16 cıktı gelişememiş tutunmuş ama sağlıklı devam etmez ilaçları kes 10 gün içinde adetle birlikte düşerler dedi çarşambada kan ver sıfırlanmış mı bi bakalım kanama başlayınca 3. Gün gel diğer embriyolarla tekrar denicez 9 embriyo var 3. günlük şanslısın en azından bi coğunda hiç tutmuyo en azından vücut gebeliği öğrendi alıştı dedi embriyo saklama 500 dondurulmuş embriyo transferide 1.850 istiyorlar ücret dedi kâğıdı falan vermedi göstermedi de
baştan beri okudum yazdiklariniziİyi olmaya çalışıyorum canım sonuç 16 cıktı gelişememiş tutunmuş ama sağlıklı devam etmez ilaçları kes 10 gün içinde adetle birlikte düşerler dedi çarşambada kan ver sıfırlanmış mı bi bakalım kanama başlayınca 3. Gün gel diğer embriyolarla tekrar denicez 9 embriyo var 3. günlük şanslısın en azından bi coğunda hiç tutmuyo en azından vücut gebeliği öğrendi alıştı dedi embriyo saklama 500 dondurulmuş embriyo transferide 1.850 istiyorlar ücret dedi kâğıdı falan vermedi göstermedi de
İnşallah canımüzülme cnm dondurulmusların var tekrar denersin insallah son denemen olur bu sefer bebişlerine kavusursun
Çok sağol canımbaştan beri okudum yazdiklarinizigecmisolsun. Üzülme sakin. Zamani degilms diyelm. Belku de bundan sonraki tutnacak annesine sadece şuan degilmis zamani. Benimde ikinci denememdi hep oyle dusundm canm .
İdare ediyorum canım beta hcg sonucunu vermedi göstermediği için inanmadım o dr söylediğine bugün devlet hastanesine kan verdim sonuç bekliyorum soğukkuyu da karşıyaka devlet hastanesindeGzddrd nasılsın canım toparlanabildinmi???
İlk deneme canımHayırlısı canım içine sinmediyse iyi yapmışsın. Senin kaçıncı denemendi canım?
Nasıl çıktı sonucun???İlk deneme canım
Bu doktor da aynısını söyledi düşüreceksin bi kaç gün içinde kanama ile dedi kanda değer düşmeye başlamış iyiceNasıl çıktı sonucun???
Anladım cnm hayırlısı bak dondurulmuşlarında varmış inşallah bidahakinde olurBu doktor da aynısını söyledi düşüreceksin bi kaç gün içinde kanama ile dedi kanda değer düşmeye başlamış iyice
İnşallah canım ne olacak şimdi nasıl kanama gelecek nasıl anlayacağım düştüklerini ikizdi ikiside gelişememiş hesaba göre 6 hafta içindeymişiz çok ani kramplar oluyo çok ağrıyo kıpırdayamıyorum sonra geçiyo tekrar oluyo bide bişey akacak gibi hissediyorum alttanAnladım cnm hayırlısı bak dondurulmuşlarında varmış inşallah bidahakinde olur
Çok zor bi süreç 6 ameliyat ve tüp bebekle birlikte 40 milyar harcadık evi arabayı satmıştık halada borç batağındayızAnladım cnm hayırlısı bak dondurulmuşlarında varmış inşallah bidahakinde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?