Anlıyorum canım peki genetik testleri yaptırdınmı hic ben geçen sefer gebekaldım fakat bende kan pıhtılaşması varmış ve yaşamadı kürtajlaaldılar sana tavsiyem bi onlarada baktır bu tarz sorunlarda bebeğin tutunmasına ve yaşamasına engel olabiliyomuş.İkisinde tutunmuştu hemde o kadar iyi beslendim ağır iş yapmadım sadece 2. gün dükkana gitmeye başladım bide evimize çıkan merdiven var genelde çıkıp indim dükkana gitmek için
doktor normal en azından tutundu sadece gelişememiş bi şey yapmaya gerek yok dediAnlıyorum canım peki genetik testleri yaptırdınmı hic ben geçen sefer gebekaldım fakat bende kan pıhtılaşması varmış ve yaşamadı kürtajlaaldılar sana tavsiyem bi onlarada baktır bu tarz sorunlarda bebeğin tutunmasına ve yaşamasına engel olabiliyomuş.
Valla banada öle dediler sonra araştırıp yaptırın a asıl sorunu öğrendim şimdi hergün iğne vuruluyorum kan sulandırıcıDoktor normal bişey y
doktor normal en azından tutundu sadece gelişememiş bi şey yapmaya gerek yok dedi
Bende kan sulandırıcı hap alıyodum ecopirinValla banada öle dediler sonra araştırıp yaptırın a asıl sorunu öğrendim şimdi hergün iğne vuruluyorum kan sulandırıcı
Şimdi kaç haftalık oldu seninValla banada öle dediler sonra araştırıp yaptırın a asıl sorunu öğrendim şimdi hergün iğne vuruluyorum kan sulandırıcı
Onu zaten içiyorum hergünBende kan sulandırıcı hap alıyodum ecopirin
5 sanırım daha kontrole gitmedim gidince sorcam draŞimdi kaç haftalık oldu senin
Bi faydası yokmu yani pıhtılaşmayı engellemez mi5 sanırım daha kontrole gitmedim gidince sorcam dra
Son adete göremi 5 hafta5 sanırım daha kontrole gitmedim gidince sorcam dra
Benim geçen sefer engellemediBi faydası yokmu yani pıhtılaşmayı engellemez mi
Ya bu otmatik hesaplayıcılara hesaplattım 5 çıktı ama dr sorcam tabiSon adete göremi 5 hafta
İnşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almak ta nasib olur canımYa bu otmatik hesaplayıcılara hesaplattım 5 çıktı ama dr sorcam tabi
11-12 mm olunca transfer yapılıyor cnm takma bu kadar kafanaKizlar cok kotuyum
2 aydir bugunu bekliyordum transferim olacakti,dr endometrium az gelismis kalinligi,o yuzden 2 gun daha ilac alicam,olmazsa gelecek aya kalacak dedi
Size ne kadar olmali dedilr yada transfer olanlar sizin kacti ?
Ne olur cvp verin bilgisi olanlar,ihtiyacim var.
Arkadasim inşallah tedavinin güzel sonuçlanır. Dün Saraçoğlu rahim duvarını kalinlastirmak için nar suyu birebir dedi. Burda arkadaslardan da duyum iç istersen faydası olurKizlar cok kotuyum
2 aydir bugunu bekliyordum transferim olacakti,dr endometrium az gelismis kalinligi,o yuzden 2 gun daha ilac alicam,olmazsa gelecek aya kalacak dedi
Size ne kadar olmali dedilr yada transfer olanlar sizin kacti ?
Ne olur cvp verin bilgisi olanlar,ihtiyacim var.
Allah sabır versin inşallah bu tedavin güzel sonuclanr ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Canım sen de nar suyu iç kalinlastiriyiormus Saraçoğlu nda dinledimAllah kimseyi çocuksuz bırakmasın.. her isteyen eversin inşallah.. bende ilk tüp bebek denememi geçen mayısta oldum ancak 4 aylıkken yitirdim.. şimdi gene başladık bu salı opu olucam ama rahmim inceymiş dondurulucaklar. zaten fazla yumurta üretmiyor bünyem nasıl olucak bilmiyorum.. korkular hiç bitmiyor.. Allah aratmadan verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?