dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Yoğun yapışıklık tüpler tıkanıktı çikolata kistim oluyor sürekli 6 kez ameliyat oldum bunlardan

İkisinde tutunmuştu hemde o kadar iyi beslendim ağır iş yapmadım sadece 2. gün dükkana gitmeye başladım bide evimize çıkan merdiven var genelde çıkıp indim dükkana gitmek için

İkisinde tutunmuştu hemde o kadar iyi beslendim ağır iş yapmadım sadece 2. gün dükkana gitmeye başladım bide evimize çıkan merdiven var genelde çıkıp indim dükkana gitmek için
Anlıyorum canım peki genetik testleri yaptırdınmı hic ben geçen sefer gebekaldım fakat bende kan pıhtılaşması varmış ve yaşamadı kürtajlaaldılar sana tavsiyem bi onlarada baktır bu tarz sorunlarda bebeğin tutunmasına ve yaşamasına engel olabiliyomuş.

Doktor normal bişey y
doktor normal en azından tutundu sadece gelişememiş bi şey yapmaya gerek yok dedi

Doktor normal bişey y

doktor normal en azından tutundu sadece gelişememiş bi şey yapmaya gerek yok dedi
Valla banada öle dediler sonra araştırıp yaptırın a asıl sorunu öğrendim şimdi hergün iğne vuruluyorum kan sulandırıcı

Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.. her isteyen eversin inşallah.. bende ilk tüp bebek denememi geçen mayısta oldum ancak 4 aylıkken yitirdim.. şimdi gene başladık bu salı opu olucam ama rahmim inceymiş dondurulucaklar. zaten fazla yumurta üretmiyor bünyem nasıl olucak bilmiyorum.. korkular hiç bitmiyor.. Allah aratmadan verir inşallah

Kizlar cok kotuyum
2 aydir bugunu bekliyordum transferim olacakti,dr endometrium az gelismis kalinligi,o yuzden 2 gun daha ilac alicam,olmazsa gelecek aya kalacak dedi
Size ne kadar olmali dedilr yada transfer olanlar sizin kacti ?
Ne olur cvp verin bilgisi olanlar,ihtiyacim var.

11-12 mm olunca transfer yapılıyor cnm takma bu kadar kafana ne gü<el hazır embiryoların var geç olsun güç olmasın pozitif olsun

Arkadasim inşallah tedavinin güzel sonuçlanır. Dün Saraçoğlu rahim duvarını kalinlastirmak için nar suyu birebir dedi. Burda arkadaslardan da duyum iç istersen faydası olur

Canim
Allah sabır versin inşallah bu tedavin güzel sonuclanr ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Canım sen de nar suyu iç kalinlastiriyiormus Saraçoğlu nda dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…