- 1 Ocak 2015
- 48
- 64
- 18
- 36
Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.. her isteyen eversin inşallah.. bende ilk tüp bebek denememi geçen mayısta oldum ancak 4 aylıkken yitirdim.. şimdi gene başladık bu salı opu olucam ama rahmim inceymiş dondurulucaklar. zaten fazla yumurta üretmiyor bünyem nasıl olucak bilmiyorum.. korkular hiç bitmiyor.. Allah aratmadan verir inşallah
Canim
Allah sabır versin inşallah bu tedavin güzel sonuclanr ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Canım sen de nar suyu iç kalinlastiriyiormus Saraçoğlu nda dinledim
Çok çok üzüldüm, alahım birdaha göstermesin inşalah.. Neden düşürdünüz peki öğrenebilir miyiz?
canım rahim duvarı kalınlığı transfer zamanı önemli kalinlassinki bebek tutmaya hazır hale gelsin transfer öncesi başla derim ben yine de sen bilirsin tatlimteşekkür ederim önerin için ama bu aydan geçti artık yarın yumurtalarım toplanacak inşallah onlar sağlıklı döllenir tek düşüncem o şimdi..
Amin inşallah kimseye göstermesin... belirli bir nedeni yoktu tahlillerin hepsi düzgün çıktı.. ama pıhtılaşmaya meyillisin dedi doktorum.. kısacası ALLLAHU ALEM
canım nasılsın nasıl oldun ???Şimdi kaç haftalık oldu senin
canım öncelikle hayırlısı olsun umarım bebişler sana sımsıkı tutunur ve pozitif sonuçlanır.Transfere giderken etek elbise şeklinde bişiy giymen gerekiyor.Transferde endişe edecek bir şey yok.Aynen muayene oluyor gibi çok kısa süreli acısız bir işlem.Toplam 5 dk. lık bişiy canım ama ondan sonra 1-2 saat arası yatıyorsun kalkmadan.Birde biraz idrara sıkışık gitmen gerekiyor.Transferden sonra o biraz sıkıntı oluyor ama sonuç için herşeye değer.Allah yardımcın olsun canım...Ctesi gunu transferim olacak arkadaslar,ilk deneyimim,transfere giderken dikkat etmem gereken bisey var mi,dr transfer olacak diyince koptum hicbisey soramadan ciktim :))
Jel verdi onu basladim baskada bisey dduymadim.
hayırlı olur insallah canm senin adina. Benim gittigim merkezde onlar ameliyat elbisesi veriyor sadece sutyenin kaliyor oyle soyunabiliyorsun. Geri kalan islem de cok kolay muayene oluuor gibi 5 dk da biten acisiz bisey. Sıkışık gidiuorsun tabi önce sinde. Transferden sonra yarim saat yatiriyorlar sonra tuvalete gidiyosun. Toplamda 1 saat yaklasik dinleniyorsun. Sonra da eve :)Ctesi gunu transferim olacak arkadaslar,ilk deneyimim,transfere giderken dikkat etmem gereken bisey var mi,dr transfer olacak diyince koptum hicbisey soramadan ciktim :))
Jel verdi onu basladim baskada bisey dduymadim.
Sagol cnm ya :)hayırlı olur insallah canm senin adina. Benim gittigim merkezde onlar ameliyat elbisesi veriyor sadece sutyenin kaliyor oyle soyunabiliyorsun. Geri kalan islem de cok kolay muayene oluuor gibi 5 dk da biten acisiz bisey. Sıkışık gidiuorsun tabi önce sinde. Transferden sonra yarim saat yatiriyorlar sonra tuvalete gidiyosun. Toplamda 1 saat yaklasik dinleniyorsun. Sonra da eve :)
Sagol cnm ya :)
Rica ederim :)Sagol cnm ya :)
Merhaba arkadaşım.tedavin hayırlı olsun.herkesin aynnı olacak diye birşey yok.umarım bebişin seninledir.kanda gebelik testi yapsan çıkar.bol şans.Merhaba arkadaşlar
2. Mart ta dondurulmuş embriyo transferi oldu ve bu ikinci denemem test günüm 14 Mart 2 embriyo yerleştirildi 2. Transferde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. 1. Transferde ve Öncesinde hep forumu okuyordum ve umutla doluyordu içim. Şu anda ise konunun altındaki tüm Mesajları Ağlayarak okudum. Bilmiyorum şunu anladım Allah vermezse olmuyor, doktorum ilk transferde sizin %100 olur Demişti; çünkü ne eşimde ne de bende hiç bir sorun yoktu ama olmadı. Ilk transferden sonra değerim o çıktı 1 bile çıkmadı şu ana kadar. İrenbe de tedavi oluyorum. Şimdi de yarın 8. Günüm acaba test yaptırsam çıkar mı?
Sevgiler
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kolonya ile sık sık masaj yapman gerekıyor ıgne yerlerine.. Yoksa abse yapar..Merhaba arkadaşlar bende 2. Denememi dondurulmuş karla perşembe günü yapicam şuan progestan iğne ve fitilini climera bant ve estrefom kullanıyorum am iğneler kalça da şişlik yaptıve cok acı veriyor
Denedin mi canım ya?benimde önümüzdek ay transferim bende deniyim de ters etkisi olmasınCanim
Allah sabır versin inşallah bu tedavin güzel sonuclanr ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Canım sen de nar suyu iç kalinlastiriyiormus Saraçoğlu nda dinledim
Hayırlı olsun 3.gün embiriyosu mu?Bugün transferin oldu 9 hücreliymis ne anlama geliyor bilmiyorum valla
Yok canım benim rahim duvarı kalınlığı iyiydi ben kullanmadım ama Saraçoğlu da söyledi 2gun önce gerçekten kalinlastiriyoms. Ama öyle bi sorunun yoksa kontrollerinde kalinlasma olmazsa kullanDenedin mi canım ya?benimde önümüzdek ay transferim bende deniyim de ters etkisi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?