dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Y

Yok canım benim rahim duvarı kalınlığı iyiydi ben kullanmadım ama Saraçoğlu da söyledi 2gun önce gerçekten kalinlastiriyoms. Ama öyle bi sorunun yoksa kontrollerinde kalinlasma olmazsa kullan
Kızımda hiç sorun yasamadım 5.gün direk transfer yapıldı ama bu sefer dondurulmus olucago için merak ettim..ilk defa dondurulmus olucagı için azıcık endişeliyim hiçbirşeyde bilmiyorum

UOTE="Nisyanibeser, post: 39896219, member: 654015"]Merhaba arkadaşlar

2. Mart ta dondurulmuş embriyo transferi oldu ve bu ikinci denemem test günüm 14 Mart 2 embriyo yerleştirildi 2. Transferde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. 1. Transferde ve Öncesinde hep forumu okuyordum ve umutla doluyordu içim. Şu anda ise konunun altındaki tüm Mesajları Ağlayarak okudum. Bilmiyorum şunu anladım Allah vermezse olmuyor, doktorum ilk transferde sizin %100 olur Demişti; çünkü ne eşimde ne de bende hiç bir sorun yoktu ama olmadı. Ilk transferden sonra değerim o çıktı 1 bile çıkmadı şu ana kadar. İrenbe de tedavi oluyorum. Şimdi de yarın 8. Günüm acaba test yaptırsam çıkar mı?
Sevgiler
Allah hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE]
Merhaba cnn sonucun nasıl oldu, yazmamissin

Merhaba arkadaşlar bende martin bu günlerde adetle beraber 2. Tüp bebek tedavime dondurulmuslarla başlayacam rabbimin izniyle.

Kızımda hiç sorun yasamadım 5.gün direk transfer yapıldı ama bu sefer dondurulmus olucago için merak ettim..ilk defa dondurulmus olucagı için azıcık endişeliyim hiçbirşeyde bilmiyorum
Canim ben de ilk kez tüp bebek yaptırdım. Çok yumurtladigimı için donduruldu 2 aysonra transfer edildi. Transfer için sadece estrofem corasprin bi de progestan fitil kullandım. Yumurta hangi gün toplandiysa dondurulmuşda da o günden itibaren 5. Gün embiryosu ise 5 gün sonra transfer yapiyolar. Yani benim yumiler 13. Gün toplanmisti. Dondurulmus transferinde de o günün üstüne 5 gün saydilar 18. Gün ttransfer oldu. Öyle yani

Enîm ikinci tedavimdi 28 yumurta toplandı.15 tanesi a kalite döllendi 5.gün embiriyosu.kızımda ne nasıl olu hatırlamıyorum bile oda 5.gün embiriyosuydu.sen sonuc mu bekliyorsun canım?cevabın için sağol

Yo
Enîm ikinci tedavimdi 28 yumurta toplandı.15 tanesi a kalite döllendi 5.gün embiriyosu.kızımda ne nasıl olu hatırlamıyorum bile oda 5.gün embiriyosuydu.sen sonuc mu bekliyorsun canım?cevabın için sağol
Tatlım ben ocakta transfer oldum malesef sonuç negatif dondurulmuş var ama suan düşünmüyorum çok yoruldum psikolojim harap oldu bildiğin gibi değil.

Yo

Tatlım ben ocakta transfer oldum malesef sonuç negatif dondurulmuş var ama suan düşünmüyorum çok yoruldum psikolojim harap oldu bildiğin gibi değil.
Olsun bidaha denersin canım.ne güzel dondurulmusumda varmiş benim yoktu işte bide hastane uzakti.kızımı kayınvalideme bırakıp gittim bide ağrim cok oldu bu sefer opu dan sonra kanamam fln oldu eve zor geldim.epey yıpratıcı oldu bu sefer,şimdide transferi bekliyorum ama kırkuyorum yine çok git gel olucak diye bide cok stres oluyorum.:-(...inşallah sende bebişine kavusursun

H
Sağol canım inşallah senin tedavisinde olumlu sonuçlanır Allah kolaylıklar versin

bu dondurulmuş hakkında bıldıgınız erşeyı bana anlatınnnnnnn
Olur anlatırım, benim yumurtalar ilk denememde toplandı ve 4 tanesi sağlıklı çıktı, iki tanesi bana transfer edildi, kalan iki tane embriyon donduruldu, yani bi daha deneme şansım oldu bu sayede.

Olur anlatırım, benim yumurtalar ilk denememde toplandı ve 4 tanesi sağlıklı çıktı, iki tanesi bana transfer edildi, kalan iki tane embriyon donduruldu, yani bi daha deneme şansım oldu bu sayede.
e bacım bende tüp bebek yaptım..düştü ..kürtaj oldum..2 ay sonra tekrar dondurulmusu denıcem 6 tane bebegı dondurdummmm

e bacım bende tüp bebek yaptım..düştü ..kürtaj oldum..2 ay sonra tekrar dondurulmusu denıcem 6 tane bebegı dondurdummmm
Geçmiş olsun maşallah bebislerine ınş bu sefer tutarlar cnn, biz bi 6 ay ara verdik, zor bi süreçti o yüzden dinlenmek istedim. Bu sefer sadece rahim kalınlasması icin ilaç vereceler , yani iğnelerle ugrasmayiz

Merhaba
Benim ilk tüp bebek denememde 2 embriyo yerleştirilmişti ve ikisi de tuttu. Ama maalesef 19+ haftalık olduğumda suyum gelmeye başladı ve düşük oldu. Bebeklerimi kaybettim.
Şimdi ikinci denememi yaptırmayı düşünüyorum. Dondurulmuş iki embriyom var. Umarım bu kez de transfer başarılı olur ve umarım bu kez bebeklerimi kaybetmem.

Cnm ileri yazilari okumadim ins her sey guzel surer . Bir konu danisacagim hangi dr du drnuz embiryolara genetik test yapildimi yasiniz kac daha once dusuk yaptiniz mi bunlar benim icin onemli ben yasim 36 2 dusugum oldu suan tedavid3 d3gilim bitti tedavim bir daha gerekirse diue bilgi ediniyorum. Estrofemi ne kadsr kullandin.

Cnm Allah bagislasin cok sevindim . Acaba sizin sorun neydi yaş kacti benim 36 yasim 3.lu 4lu 2 li tarama yaptirdin mi yada embiryolara genetik test olmusmuydu. Tedavire ki ilaclarin ve dozlsrini hatirliyorsan paylasirmisin cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…