- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Kızımda hiç sorun yasamadım 5.gün direk transfer yapıldı ama bu sefer dondurulmus olucago için merak ettimY
Yok canım benim rahim duvarı kalınlığı iyiydi ben kullanmadım ama Saraçoğlu da söyledi 2gun önce gerçekten kalinlastiriyoms. Ama öyle bi sorunun yoksa kontrollerinde kalinlasma olmazsa kullan
bu dondurulmuş hakkında bıldıgınız erşeyı bana anlatınnnnnnnMerhaba arkadaşlar bende martin bu günlerde adetle beraber 2. Tüp bebek tedavime dondurulmuslarla başlayacam rabbimin izniyle.
Canim ben de ilk kez tüp bebek yaptırdım. Çok yumurtladigimı için donduruldu 2 aysonra transfer edildi. Transfer için sadece estrofem corasprin bi de progestan fitil kullandım. Yumurta hangi gün toplandiysa dondurulmuşda da o günden itibaren 5. Gün embiryosu ise 5 gün sonra transfer yapiyolar. Yani benim yumiler 13. Gün toplanmisti. Dondurulmus transferinde de o günün üstüne 5 gün saydilar 18. Gün ttransfer oldu. Öyle yaniKızımda hiç sorun yasamadım 5.gün direk transfer yapıldı ama bu sefer dondurulmus olucago için merak ettim..ilk defa dondurulmus olucagı için azıcık endişeliyim hiçbirşeyde bilmiyorum
Enîm ikinci tedavimdi 28 yumurta toplandı.15 tanesi a kalite döllendi 5.gün embiriyosu.kızımda ne nasıl olu hatırlamıyorum bile oda 5.gün embiriyosuydu.sen sonuc mu bekliyorsun canım?cevabın için sağolCanim ben de ilk kez tüp bebek yaptırdım. Çok yumurtladigimı için donduruldu 2 aysonra transfer edildi. Transfer için sadece estrofem corasprin bi de progestan fitil kullandım. Yumurta hangi gün toplandiysa dondurulmuşda da o günden itibaren 5. Gün embiryosu ise 5 gün sonra transfer yapiyolar. Yani benim yumiler 13. Gün toplanmisti. Dondurulmus transferinde de o günün üstüne 5 gün saydilar 18. Gün ttransfer oldu. Öyle yani
Tatlım ben ocakta transfer oldum malesef sonuç negatifEnîm ikinci tedavimdi 28 yumurta toplandı.15 tanesi a kalite döllendi 5.gün embiriyosu.kızımda ne nasıl olu hatırlamıyorum bile oda 5.gün embiriyosuydu.sen sonuc mu bekliyorsun canım?cevabın için sağol
Olsun bidaha denersin canım.ne güzel dondurulmusumda varmiş benim yoktu işte bide hastane uzakti.kızımı kayınvalideme bırakıp gittim bide ağrim cok oldu bu sefer opu dan sonra kanamam fln oldu eve zor geldim.epey yıpratıcı oldu bu sefer,şimdide transferi bekliyorum ama kırkuyorum yine çok git gel olucak diye bide cok stres oluyorum.:-(...inşallah sende bebişine kavusursunYo
Tatlım ben ocakta transfer oldum malesef sonuç negatifdondurulmuş var ama suan düşünmüyorum çok yoruldum psikolojim harap oldu bildiğin gibi değil.
Sağol canım inşallah senin tedavisinde olumlu sonuçlanır Allah kolaylıklar versinOlsun bidaha denersin canım.ne güzel dondurulmusumda varmiş benim yoktu işte bide hastane uzakti.kızımı kayınvalideme bırakıp gittim bide ağrim cok oldu bu sefer opu dan sonra kanamam fln oldu eve zor geldim.epey yıpratıcı oldu bu sefer,şimdide transferi bekliyorum ama kırkuyorum yine çok git gel olucak diye bide cok stres oluyorum.:-(...inşallah sende bebişine kavusursun
İnşallah canım sağolH
Sağol canım inşallah senin tedavisinde olumlu sonuçlanır Allah kolaylıklar versin
Olur anlatırım, benim yumurtalar ilk denememde toplandı ve 4 tanesi sağlıklı çıktı, iki tanesi bana transfer edildi, kalan iki tane embriyon donduruldu, yani bi daha deneme şansım oldu bu sayede.bu dondurulmuş hakkında bıldıgınız erşeyı bana anlatınnnnnnn
e bacım bende tüp bebek yaptım..düştü ..kürtaj oldum..2 ay sonra tekrar dondurulmusu denıcem 6 tane bebegı dondurdummmmOlur anlatırım, benim yumurtalar ilk denememde toplandı ve 4 tanesi sağlıklı çıktı, iki tanesi bana transfer edildi, kalan iki tane embriyon donduruldu, yani bi daha deneme şansım oldu bu sayede.
Geçmiş olsun maşallah bebislerine ınş bu sefer tutarlar cnn, biz bi 6 ay ara verdik, zor bi süreçti o yüzden dinlenmek istedim. Bu sefer sadece rahim kalınlasması icin ilaç vereceler , yani iğnelerle ugrasmayize bacım bende tüp bebek yaptım..düştü ..kürtaj oldum..2 ay sonra tekrar dondurulmusu denıcem 6 tane bebegı dondurdummmm
Bende 1200 tl ödedimEvet canım ben de verdim 750 tl
Amin inşallahBende dondurulmuslarla hamile kaldım allahim isteyen herkese versin
Cnm ileri yazilari okumadim ins her sey guzel surer . Bir konu danisacagim hangi dr du drnuz embiryolara genetik test yapildimi yasiniz kac daha once dusuk yaptiniz mi bunlar benim icin onemli ben yasim 36 2 dusugum oldu suan tedavid3 d3gilim bitti tedavim bir daha gerekirse diue bilgi ediniyorum. Estrofemi ne kadsr kullandin.Merhabalar zelal02, dondurulmuş embryolar ile ilk tüp bebeğimdi. İki embryo transfer edildi, tek gebelik gibi görünüyor şimdilik. Eşimde sperm sayısı düşüktü, varikolsel ameliyatı oldu, sayı yukselcekken daha da düştü. Bu yüzden tüp bebek tedavisi olduk. Transfere kadar çok defa muayene oldum, yumurta takibi, olgunlaşması, çatlaması vs. Hangi testleri olduguma cok dikkat etmedim açıkçası, cünkü doktorumuza cok fazla güvenerek gittik hep. Tek düşündüğümüz evlat sahibi olmaktı. Transferden sonra herhangi bir aşı vermedi doktorum. Progeston iğne ve kapsül kullanıyorum, ve aspirin ve folik asit ve estrofem.. Kimisinde yumurta topalnır toplanmaz transfer gerçekleştiriliyor, doktorum bize sormadan embryoları dondurdu ve yumurta toplama işleminden iki ay sonra transfer işlemi gerçekleştirdi. Yumurta takibinde kullanılan tüm ilaçların etkisin gecmesini vucudun kendini toplamasını bekledi. Umarım allahım gönlünüze göre verir, hep dua ediyorum. Allahım bize lutfetti, ama unutmadım zor günleri.. Hem kendim için hem bekleyen herkes için dua ediyorum.. Aklınıza takılanlara sabırla ve bildiğim kadarıyla cevap vermek için üye oldum.
Ben de donmuş embriyo ile hamile kaldım. 2. denememdi, ilkinde 2 embriyo transfer edildi ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bu sefer üç embryo transfer edildi, tek gebelik oldu, 4 aylık hamileyim şu anda, herşey yolunda şimdilik. Transfer öncesi ve sonrası gayet rahattım, özel birşey yapmadım, ilaçlarımı, vitaminlerimi alıp iğnelerimi düzenli oldum, kabız olmamaya çalıştım.
Transferim Cuma günüydü, Pazartesi işe başladım. Transfer sonrası merkezde yarım saat yattım, sonra kalktım normal tuvalete gittim, eve gelince de sürekli yatmadım, TV karşısında uzun oturuş şeklinde uzandım, kalktım yemeğimi yedim, yürüyerek gittim iğnelerimi oldum. Doktorlar sürekli yatmayı tavsiye etmiyorlar kan dolaşımını negatif etkiliyor diye. Evde fazla iş yapmadım, işten gelince dinlenmeye çalıştım ama genel olarak normal hayatıma devam ettim, zaten doktorlar da böyle olması gerektiğini söylüyorlar. Ben de transfer öncesi okudum birşeyler ne yemeli ne yapmalı fln ama herkes ayrı birşey söylemiş, doktoruma sorduğumda özel birşey yiyip içmeye gerek yok dedi, Somalili kadınlar o kadar açlık içerisinde bile hamile kalıyorlar kendiliğinden dedi, olacağı varsa olur yani dedi, en iyisi doktorunun söylediklerine uyman. Merkezdeki insanların hikayelerini dinleyince bu işin gerçekten kader kısmet işi olduğunu anladım zaten.
Cnm Allah bagislasin cok sevindim . Acaba sizin sorun neydi yaş kacti benim 36 yasim 3.lu 4lu 2 li tarama yaptirdin mi yada embiryolara genetik test olmusmuydu. Tedavire ki ilaclarin ve dozlsrini hatirliyorsan paylasirmisin cok tesekkurlerBen de donmuş embriyo ile hamile kaldım. 2. denememdi, ilkinde 2 embriyo transfer edildi ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bu sefer üç embryo transfer edildi, tek gebelik oldu, 4 aylık hamileyim şu anda, herşey yolunda şimdilik. Transfer öncesi ve sonrası gayet rahattım, özel birşey yapmadım, ilaçlarımı, vitaminlerimi alıp iğnelerimi düzenli oldum, kabız olmamaya çalıştım.
Transferim Cuma günüydü, Pazartesi işe başladım. Transfer sonrası merkezde yarım saat yattım, sonra kalktım normal tuvalete gittim, eve gelince de sürekli yatmadım, TV karşısında uzun oturuş şeklinde uzandım, kalktım yemeğimi yedim, yürüyerek gittim iğnelerimi oldum. Doktorlar sürekli yatmayı tavsiye etmiyorlar kan dolaşımını negatif etkiliyor diye. Evde fazla iş yapmadım, işten gelince dinlenmeye çalıştım ama genel olarak normal hayatıma devam ettim, zaten doktorlar da böyle olması gerektiğini söylüyorlar. Ben de transfer öncesi okudum birşeyler ne yemeli ne yapmalı fln ama herkes ayrı birşey söylemiş, doktoruma sorduğumda özel birşey yiyip içmeye gerek yok dedi, Somalili kadınlar o kadar açlık içerisinde bile hamile kalıyorlar kendiliğinden dedi, olacağı varsa olur yani dedi, en iyisi doktorunun söylediklerine uyman. Merkezdeki insanların hikayelerini dinleyince bu işin gerçekten kader kısmet işi olduğunu anladım zaten.
Arkadaslar yumilerinize geneti test yapilmismiydie bacım bende tüp bebek yaptım..düştü ..kürtaj oldum..2 ay sonra tekrar dondurulmusu denıcem 6 tane bebegı dondurdummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?