dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Herkese Merhaba hayırlı sonuclar alırız inşallah
benimde dondurulmuşlarım var Mart da toplama oldu ve donduruldu
şimdi adetimi bekliyorum sonra kontrol olup sanırım kalınlaşma vs için laç verilecek
hepimiz içi hayırlısı olsun

Slm cnm. Aynı sorunu ben de yaşadım maalesef, bir tane bebemi 18. Haftada ikincisini 21. Haftada kaybettik. Bizim de 3 tane dondurulmuş embriyolarımız var. Daha doktoruma danışma şansım olmadı. Siz nasıl bir yol izlediniz? Ne kadar beklememiz gerekiyor, yaptırmanız gereken testler ne olduğunu öğrenebilirmiyim? Beni de bilgilendirirsen çok memnun olurum cnm.

Merhaba arkadaşlar benimde dün 6 yumurta toplandı sanırım dondurulacak,haber bekliyorum

Bu 5. Denemem allah hepimizin yardımcısı olsun

yarın için gel transfer dediler ama bugun bilği için aramaları lazımdı aramadılar bekliyim mi ben mi araryım sizce.

kızlar benim dondurulmuslarda 6 günüm transferımım. ilk tedavım agrılarım vardı poztıfıtı sımdı hıc agrım yok galiba tutmadı

Dondurulmuşlarla transferdm oldu dun ama ilkinde oldğu gıbı ağrı his yok ilkinde tutmuştu hafif ağrı bebek var hissi oluyordu şuan hiçbişey hissetmiyorum

Kusura bakma, çok vakit geçmiş mesajının üzerinden. Bir türlü kendime gelemedim. Maalesef düşükten sonra adet olamama sorunum oldu. Hala adet göremedim. Doktorum tatmin edici cevaplar da vermiyor. Şimdi başka bir doktor arıyorum. ikinci denemeden önce adet problemimi çözmem gerek, Maalesef geçmişimde bir asherman sorunum var, sanırım yine aynı şey tekrarladı ve histeroskopi olmam gerekebilir. Şimdi bunun için bir doktor araştırıyorum, kafam o kadar karışık ki, ne yapacağım hiç bilemiyorum.

Merhaba, kaybınız için üzüldüm. Ben de engin beyle dondurulmus yaptık tuttu. Fakat kendisinin ilgisinden memnun degiliz. Siz de tatmin edici cevaplar alamadıgınızı soylemişsiniz. Kaybınız neden ve kacıncı hafta oldu?

Engin oral neden olduguna dair bir cevap veröedi mi? Patolojiye gonderilmedi mi? Hayret verici eger vermediyse... Cunku tedavi sonuca gore ilerlermiş..

Merhaba arkadaşlar
Bugün 2 tane embriyo transfer edildi biri 7 hücreli biri 9 hücreli ama biraz tedirginim ilk günüm ve peceteye biraz kan geldi başına böyle birşey gelen varmı doktor rahim ağzından dır dedi ama pek tatmin olmadım

Arkadaslar bugun dondurulmus embriyo transferim vardi..endol fitil verdi doktorum ve baska ilaclarda var tabi..ben endol fitili yanlis kullandim yaa..cok uzgunum..makat yerine vajinadan kullanmisim..hemsireyi aradik kasilma olabilir gibilerinden birseyler soyledi..yarin makattan kullan dedi ama cok korkuyorum acaba embriyoma zarar gelir miki..cok canim sikkin yaa..bu konuyla bilgisi olan arkadaslarim yardim lutfen...

Merhaba sonucunuz ne oldu, inşallah pozitif sonuçlanmıştır.

Mrb arkadşlar benimde dondurulmuş bir tane blast embiryo konuldu bugün transferin 2. Günündeyim fakat hiçbir belirtim yok henüz. İnşallah iyi soNuclar alırız.

Mrb arkadşlar benimde dondurulmuş bir tane blast embiryo konuldu bugün transferin 2. Günündeyim fakat hiçbir belirtim yok henüz. İnşallah iyi soNuclar alırız.
Hiç belirti aramayın olur mu,çünkü belşrtiler ne hamile olduğunuza ne de olmadığınıza delalet..benimde hiiç belirtim olmamıştı 3 aylık kızım var şu an:) darısı size inşaallah..keyfinize bakınyiyin ,için,dinlenin,sevdiğiniz şeyleri yapın,kısacası pozitif olup enerji depolayın:)

Öncelikle kızınıza Allah sağlıklı ömürler versin sizin adınıza çok sevindim yazdıklarınız bana çok iyi geldi belirti dinlemiyorum artık birde siz hamile olduğunuzu kaçıncı gün anladınız test yaptınız?

Aminn,tüm kuzucuklara Allah sağlıklı uzun ömür versin:)ben 12.güne kadar bekledim,hem erken yaptırmaktan korktum hem de umudum devam etsin istedim çünkü umut etmek güzel bişey:)ilk tüp bebek denemem negatifti,bu ikinci denememdi..hem tedavi aşamasında pozitiftim hem transfer sonrası..iğneleri yaptırırken de transfer sonrası evde beklerkende olabildiğince az düşündüm,olacaksa da olmayacaksa da önüne kimse geçemez sonuçta değil mi?ha bende hep belirti aradım ama boşuna,mide bulantısı kasıkta batma,baş dönmesi vs vs bunların hepsi 6.haftamdan sonra anca oldu düşünün:)bunlar olsa bu seferde acaba tutmadımı diyeceksiniz,insan psikolojisi garip bişey:)hiiiiç takılmayın nolur:)rabbim tez zamanda dileğinizi gerçekleştirsin

merhaba benim de belirtim yoktu ama bir oğlum var şimdi :) idrar testini oğlumda 10. gün yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…