Merhaba
Benim ilk tüp bebek denememde 2 embriyo yerleştirilmişti ve ikisi de tuttu. Ama maalesef 19+ haftalık olduğumda suyum gelmeye başladı ve düşük oldu. Bebeklerimi kaybettim.
Şimdi ikinci denememi yaptırmayı düşünüyorum. Dondurulmuş iki embriyom var. Umarım bu kez de transfer başarılı olur ve umarım bu kez bebeklerimi kaybetmem.
yarın için gel transfer dediler ama bugun bilği için aramaları lazımdı aramadılar bekliyim mi ben mi araryım sizce.
merhaba dün transferim oldu geç aradılar inşallah hepimiz için hayırlısı olur.Ara cnm bence, ztn saat vermeleri gerekiyor transfer için.
Slm cnm. Aynı sorunu ben de yaşadım maalesef, bir tane bebemi 18. Haftada ikincisini 21. Haftada kaybettik. Bizim de 3 tane dondurulmuş embriyolarımız var. Daha doktoruma danışma şansım olmadı. Siz nasıl bir yol izlediniz? Ne kadar beklememiz gerekiyor, yaptırmanız gereken testler ne olduğunu öğrenebilirmiyim? Beni de bilgilendirirsen çok memnun olurum cnm.
Merhaba, kaybınız için üzüldüm. Ben de engin beyle dondurulmus yaptık tuttu. Fakat kendisinin ilgisinden memnun degiliz. Siz de tatmin edici cevaplar alamadıgınızı soylemişsiniz. Kaybınız neden ve kacıncı hafta oldu?Kusura bakma, çok vakit geçmiş mesajının üzerinden. Bir türlü kendime gelemedim. Maalesef düşükten sonra adet olamama sorunum oldu. Hala adet göremedim. Doktorum tatmin edici cevaplar da vermiyor. Şimdi başka bir doktor arıyorum. ikinci denemeden önce adet problemimi çözmem gerek, Maalesef geçmişimde bir asherman sorunum var, sanırım yine aynı şey tekrarladı ve histeroskopi olmam gerekebilir. Şimdi bunun için bir doktor araştırıyorum, kafam o kadar karışık ki, ne yapacağım hiç bilemiyorum.
Engin oral neden olduguna dair bir cevap veröedi mi? Patolojiye gonderilmedi mi? Hayret verici eger vermediyse... Cunku tedavi sonuca gore ilerlermiş..Merhaba
Benim ilk tüp bebek denememde 2 embriyo yerleştirilmişti ve ikisi de tuttu. Ama maalesef 19+ haftalık olduğumda suyum gelmeye başladı ve düşük oldu. Bebeklerimi kaybettim.
Şimdi ikinci denememi yaptırmayı düşünüyorum. Dondurulmuş iki embriyom var. Umarım bu kez de transfer başarılı olur ve umarım bu kez bebeklerimi kaybetmem.
Merhaba sonucunuz ne oldu, inşallah pozitif sonuçlanmıştır.Merhaba arkadaşlar
Bugün 2 tane embriyo transfer edildi biri 7 hücreli biri 9 hücreli ama biraz tedirginim ilk günüm ve peceteye biraz kan geldi başına böyle birşey gelen varmı doktor rahim ağzından dır dedi ama pek tatmin olmadım
Hiç belirti aramayın olur mu,çünkü belşrtiler ne hamile olduğunuza ne de olmadığınıza delalet..benimde hiiç belirtim olmamıştı 3 aylık kızım var şu an:) darısı size inşaallah..keyfinize bakınyiyin ,için,dinlenin,sevdiğiniz şeyleri yapın,kısacası pozitif olup enerji depolayın:)Mrb arkadşlar benimde dondurulmuş bir tane blast embiryo konuldu bugün transferin 2. Günündeyim fakat hiçbir belirtim yok henüz. İnşallah iyi soNuclar alırız.
merhaba benim de belirtim yoktu ama bir oğlum var şimdi :) idrar testini oğlumda 10. gün yapmıştımMrb arkadşlar benimde dondurulmuş bir tane blast embiryo konuldu bugün transferin 2. Günündeyim fakat hiçbir belirtim yok henüz. İnşallah iyi soNuclar alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?