Donduruldu benim yumoslarda allahtan hayırlısı bekliyoruz transfer gününügunaydin
dondurulmus transferi bekleyen varmi
Gözünüz aydın oldun,sağ sağlim kucağınıza alın inşaallah:)Merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo ile hamile olduğumu ögrendim transferimin 7.gununde beta baktırdım dayanamayıp şükürler olsun Allah hepimize nasip etsin
Gözünüz aydın oldun,sağ sağlim kucağınıza alın inşaallah:)
gunaydin
domdurulmus transferi sonrasi bugun keseyi gorduk allahin izniyle.rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
Merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo ile hamile olduğumu ögrendim transferimin 7.gununde beta baktırdım dayanamayıp şükürler olsun Allah hepimize nasip etsin
Ay Ne güzel ya masallahhh cnm yinede ck dikkatli ol sen yorma kendnibendeee dondurulmusa gidemedim daha gecen ay inceydi estrofemi kestm bu ayda daha adet olamadım 4 gn geckti beklemedeym hala olsamda gitsem die
Çok seviniyorum bu haberlere, rabbim isteyen herkese versin inşallah. Sağlıkla kucaginiza alın benimde 31 aralık transfer günü 9 ocaktada belli olacak.insallaMaşallah canım darısı basimiza
gunaydin
domdurulmus transferi sonrasi bugun keseyi gorduk allahin izniyle.rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
Estrofem hapını kahvaltı sonrasi mi aç karninami nasıl kullandınız ?Allah yardimcin olsun ben medipol megada günseli hanima yaptirdim.2 tane 5.gün blast transfer edilmisti.benimde pek bilgjm yok etrafimda sorabilecegim kimsede yok o yüzden daha 2 hafta var keseyi görmeye gitmeye.insallah görürüz hayirlisiyla.sende insallah tedavinden olumlu sonuc alirsin
Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim kızlar. Transfer sonrası neler yaptınız neler yapmadınız. Kaç gün yatak istirahati ? Özellikle yediğiniz birsey var miydi.Estrofem hapını kahvaltı sonrasi mi aç karninami nasıl kullandınız ?
İlk günü adetin ilaçla ra başlanıyorhepinize merhaba kızlar bişey sormak istiyorum benim önümüzdeki ay dondurulmuş emriyo transferim olacak adetin kaçıncı günü tedaviye başlıyorsunuz
canım gözünaydın benimde geçen ay dondurulmuş emriyo transferim oldu ve hamileyimmm çok şükür rabbim istyene herkese versin beni hatırladın mı 2015 ağustos ayı tüp bebek topiğindeydimbende dondurulmuş embiriyo ile hamile kalanlardanım. allah isteyen herkeze nasip etsin :)
evet hatırladım tabi, çok sevindim sana hayırlı olsun cnm :) keseyi gördük cuma kalp atışlarını duymaya gdicem inşcanım gözünaydın benimde geçen ay dondurulmuş emriyo transferim oldu ve hamileyimmm çok şükür rabbim istyene herkese versin beni hatırladın mı 2015 ağustos ayı tüp bebek topiğindeydim
benimde cumartesi kontrolum var canım kese için inş. transferden sonra ki 23 günüm olacak internette ki takvime göre cumartesi günü 6+0 olacağım bakalım biz ne zaman duyacağız kalp atışınıevet hatırla
evet hatırladım tabi, çok sevindim sana hayırlı olsun cnm :) keseyi gördük cuma kalp atışlarını duymaya gdicem inş
cumartesi belki duyabilirsiniz kalp atışını bazı gebeliklerlerde erken duyulabiliyormuş benim 5+5 te duyulmadı kese göründü sadece şimdi kalp atışını dıymak için gideceğiz :)benimde cumartesi kontrolum var canım kese için inş. transferden sonra ki 23 günüm olacak internette ki takvime göre cumartesi günü 6+0 olacağım bakalım biz ne zaman duyacağız kalp atışını
hadi hayırlısı olsun canım benim :)))cumartesi belki duyabilirsiniz kalp atışını bazı gebeliklerlerde erken duyulabiliyormuş benim 5+5 te duyulmadı kese göründü sadece şimdi kalp atışını dıymak için gideceğiz :)
Keremsareee sağol. Senin transferin hangi tarihteydi ?. Benim regl 1.günde başlattı doktorum, bu ilacaTok karnina kullaniyorum hala devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?