dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo ile hamile olduğumu ögrendim transferimin 7.gununde beta baktırdım dayanamayıp şükürler olsun Allah hepimize nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo ile hamile olduğumu ögrendim transferimin 7.gununde beta baktırdım dayanamayıp şükürler olsun Allah hepimize nasip etsin
Gözünüz aydın oldun,sağ sağlim kucağınıza alın inşaallah:)

gunaydin

domdurulmus transferi sonrasi bugun keseyi gorduk allahin izniyle.rabbim herkese yasatsin bu duyguyu

Ay Ne güzel ya masallahhh cnm yinede ck dikkatli ol sen yorma kendni bendeee dondurulmusa gidemedim daha gecen ay inceydi estrofemi kestm bu ayda daha adet olamadım 4 gn geckti beklemedeym hala olsamda gitsem die

Ay Ne güzel ya masallahhh cnm yinede ck dikkatli ol sen yorma kendni bendeee dondurulmusa gidemedim daha gecen ay inceydi estrofemi kestm bu ayda daha adet olamadım 4 gn geckti beklemedeym hala olsamda gitsem die

Estrofem hapını kahvaltı sonrasi mi aç karninami nasıl kullandınız ?

Estrofem hapını kahvaltı sonrasi mi aç karninami nasıl kullandınız ?
Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim kızlar. Transfer sonrası neler yaptınız neler yapmadınız. Kaç gün yatak istirahati ? Özellikle yediğiniz birsey var miydi.

bende dondurulmuş embiriyo ile hamile kalanlardanım. allah isteyen herkeze nasip etsin :)
canım gözünaydın benimde geçen ay dondurulmuş emriyo transferim oldu ve hamileyimmm çok şükür rabbim istyene herkese versin beni hatırladın mı 2015 ağustos ayı tüp bebek topiğindeydim

evet hatırla
canım gözünaydın benimde geçen ay dondurulmuş emriyo transferim oldu ve hamileyimmm çok şükür rabbim istyene herkese versin beni hatırladın mı 2015 ağustos ayı tüp bebek topiğindeydim
evet hatırladım tabi, çok sevindim sana hayırlı olsun cnm :) keseyi gördük cuma kalp atışlarını duymaya gdicem inş

evet hatırla

evet hatırladım tabi, çok sevindim sana hayırlı olsun cnm :) keseyi gördük cuma kalp atışlarını duymaya gdicem inş
benimde cumartesi kontrolum var canım kese için inş. transferden sonra ki 23 günüm olacak internette ki takvime göre cumartesi günü 6+0 olacağım bakalım biz ne zaman duyacağız kalp atışını

benimde cumartesi kontrolum var canım kese için inş. transferden sonra ki 23 günüm olacak internette ki takvime göre cumartesi günü 6+0 olacağım bakalım biz ne zaman duyacağız kalp atışını
cumartesi belki duyabilirsiniz kalp atışını bazı gebeliklerlerde erken duyulabiliyormuş benim 5+5 te duyulmadı kese göründü sadece şimdi kalp atışını dıymak için gideceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…