3. günü başlamıştım benhepinize merhaba kızlar bişey sormak istiyorum benim önümüzdeki ay dondurulmuş emriyo transferim olacak adetin kaçıncı günü tedaviye başlıyorsunuz
sagol canım3. günü başlamıştım ben
Canım sen dondurulmus emriyo ile mi hamile kalmistinAminn,tüm kuzucuklara Allah sağlıklı uzun ömür versin:)ben 12.güne kadar bekledim,hem erken yaptırmaktan korktum hem de umudum devam etsin istedim çünkü umut etmek güzel bişey:)ilk tüp bebek denemem negatifti,bu ikinci denememdi..hem tedavi aşamasında pozitiftim hem transfer sonrası..iğneleri yaptırırken de transfer sonrası evde beklerkende olabildiğince az düşündüm,olacaksa da olmayacaksa da önüne kimse geçemez sonuçta değil mi?ha bende hep belirti aradım ama boşuna,mide bulantısı kasıkta batma,baş dönmesi vs vs bunların hepsi 6.haftamdan sonra anca oldu düşünün:)bunlar olsa bu seferde acaba tutmadımı diyeceksiniz,insan psikolojisi garip bişey:)hiiiiç takılmayın nolur:)rabbim tez zamanda dileğinizi gerçekleştirsin
Hayır canım..ama iki tane dondurulmuşum var bakalım vakti zamanı geldiğinde ikinci için deneyeceğimCanım sen dondurulmus emriyo ile mi hamile kalmistin
canım selam,benimde ekimde transferimi yapcak Güvenç bey,bayramdan sonra adet olup gidicem ve herşey düzgünse bant vercek,şimdi benim bugünden itibaren yapmam gerekenler neler sen tecrübeyle sabitledin çünkü;-))ananas,nar suyu,kabak çekirdeği deniyor,.ay-kahve içme deniyor,ben napayım tarnsfer içinTransferden önce rahim duvarının kalınlaşması için içiliyor.
Bu denilenleri yapabilirsin. Ayrıca bol su ve protein ağırlıklı beslenmiştim ben. Transfer sonrası 3. Günden itibaren yarım saat yürümüştüm hergün.canım selam,benimde ekimde transferimi yapcak Güvenç bey,bayramdan sonra adet olup gidicem ve herşey düzgünse bant vercek,şimdi benim bugünden itibaren yapmam gerekenler neler sen tecrübeyle sabitledin çünkü;-))ananas,nar suyu,kabak çekirdeği deniyor,.ay-kahve içme deniyor,ben napayım tarnsfer için
tamam sağol canım,ben zaten 3 gün dinlenip işe gitcem yürüyüş yapmış olcam;-)Bu denilenleri yapabilirsin. Ayrıca bol su ve protein ağırlıklı beslenmiştim ben. Transfer sonrası 3. Günden itibaren yarım saat yürümüştüm hergün.
gunaydin
dondurulmus transferi bekleyen varmi[/Qselam ,ben varım;-) tek embriyomu ekimde almak için transfer hazırlığına başlıcaz haftaya muhtemelen...
gunaydin
dondurulmus transferi bekleyen varmi
Gözün aydın arkadaşım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...konu Hakkı'nda maalesef bilgim yok benim,kaçıncı gün embriyosuydu?tedavin nerde olmuştu,bende bahçecideyim Fulya İstanbul'da.bir tane 2.gün embriyom var 4 hücreli,aralıkta transfer etcezde ondan sordum.Arkadaslar bende yeni hamile oldugumu ögrendim dondurulmuslarla 14.gün 1764 16.gün 4332 keseyi görmeye 10 gün sonra gidecegiz.cook merak ediyorum ikiz olabilirmi yardimci olacak birileri var mi ikiz oldugu en erken ne zaman anlasilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?