dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Kızlar iyiki varsınız ben ve benim gibilere umut oluyorsunuz inşallah darısı bizlere olsun benimde 5 eylül test günüm belki bikaç gün önce test yapabilirim şimdi evde bol bol yatıyorum inş hamişler kafilasinde bende olurum çok sağoln kıslar

hepinize merhaba kızlar bişey sormak istiyorum benim önümüzdeki ay dondurulmuş emriyo transferim olacak adetin kaçıncı günü tedaviye başlıyorsunuz

Selam kızlar ben ocak ayında dış gebelik geçirmiştim o gunden sonra tupler şu toplamış tüp bebek tedavisine başladık eylül 14 de dondurulmuslarla transferim olacak inşallah allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Canım sen dondurulmus emriyo ile mi hamile kalmistin

Transferden önce rahim duvarının kalınlaşması için içiliyor.
canım selam,benimde ekimde transferimi yapcak Güvenç bey,bayramdan sonra adet olup gidicem ve herşey düzgünse bant vercek,şimdi benim bugünden itibaren yapmam gerekenler neler sen tecrübeyle sabitledin çünkü;-))ananas,nar suyu,kabak çekirdeği deniyor,.ay-kahve içme deniyor,ben napayım tarnsfer için

Bu denilenleri yapabilirsin. Ayrıca bol su ve protein ağırlıklı beslenmiştim ben. Transfer sonrası 3. Günden itibaren yarım saat yürümüştüm hergün.

Bu denilenleri yapabilirsin. Ayrıca bol su ve protein ağırlıklı beslenmiştim ben. Transfer sonrası 3. Günden itibaren yarım saat yürümüştüm hergün.
tamam sağol canım,ben zaten 3 gün dinlenip işe gitcem yürüyüş yapmış olcam;-)
iyi bayramlar dilerim...

Mrb arkadaslar bişi sormak istiyodum ben 1 asılama 1 tüp bebek denedim we negatifle sonuclandı şuanda adet oldm ve bu ay tekrar dondurulmslarla denicem ne gibi evrelerden gecicem birde ben idrarımı tutamıyorm sonda taktırıcam sizce nasıl fikir cnki ben transfer sonrası kendmi ck sıktım kastım bu sefer sondayla rahat ederm die düşünüyorm birde sonrasnda ne yiyip iciym genelde ananasla bebek tutunuo diolar

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Benim de ayın 19 unda transferim yapıldı tek embriyom vardı. Şimdi merakla bekliyorum. Topiğin ilk başlarındaki aekadaşlar tedaviniz nasıl sonuçlandı inşallah Allah nasip etmiştir

Arkadaslar bende yeni hamile oldugumu ögrendim dondurulmuslarla 14.gün 1764 16.gün 4332 keseyi görmeye 10 gün sonra gidecegiz.cook merak ediyorum ikiz olabilirmi yardimci olacak birileri var mi ikiz oldugu en erken ne zaman anlasilir

Arkadaslar bende yeni hamile oldugumu ögrendim dondurulmuslarla 14.gün 1764 16.gün 4332 keseyi görmeye 10 gün sonra gidecegiz.cook merak ediyorum ikiz olabilirmi yardimci olacak birileri var mi ikiz oldugu en erken ne zaman anlasilir
Gözün aydın arkadaşım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...konu Hakkı'nda maalesef bilgim yok benim,kaçıncı gün embriyosuydu?tedavin nerde olmuştu,bende bahçecideyim Fulya İstanbul'da.bir tane 2.gün embriyom var 4 hücreli,aralıkta transfer etcezde ondan sordum.

Allah yardimcin olsun ben medipol megada günseli hanima yaptirdim.2 tane 5.gün blast transfer edilmisti.benimde pek bilgjm yok etrafimda sorabilecegim kimsede yok o yüzden daha 2 hafta var keseyi görmeye gitmeye.insallah görürüz hayirlisiyla.sende insallah tedavinden olumlu sonuc alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…