Keremsareee sağol. Senin transferin hangi tarihteydi ?. Benim regl 1.günde başlattı doktorum, bu ilaca[/QU
Çok seviniyorum bu haberlere, rabbim isteyen herkese versin inşallah. Sağlıkla kucaginiza alın benimde 31 aralık transfer günü 9 ocaktada belli olacak.insalla
İkizmi senin bebisler ? Bana da 5 günlük blasto dediklerinden konulacak 2 tane. Hayırlı haberleri paylasirim inşallah ocakta. Merak ettiğim bişey daha var aslında Bu bekleme süresince yani 31aralik transfer gününe kadar cinsel ilişkide bulunmamak en dogrusu mudur ki ?. Soramadimda doktora yanlış düşünür diye22 ekimdeydi transferim canim ve transfer öncesi baslamisti doktorum
Evet canim ikiz benim bebislerim.benimde 5. Gün blastti.Rabbim insallah bütün isteyenlerr nasip etsin bizede saglikla kucagimiza almak nasip etsin bence doktoruna sormalisin canim bizde bi kisitlama olmamisti transfere kadar ama kisiye göre degisebilir.
Ay ne guzel iki kardeş büyüyecek.Çok güzel riziklari bol olsun inşallahİkizmi senin bebisler ? Bana da 5 günlük blasto dediklerinden konulacak 2 tane. Hayırlı haberleri paylasirim inşallah ocakta. Merak ettiğim bişey daha var aslında Bu bekleme süresince yani 31aralik transfer gününe kadar cinsel ilişkide bulunmamak en dogrusu mudur ki ?. Soramadimda doktora yanlış düşünür diye
Benimde 20. Gün 60 22. Gün yine 60 çıktı yükselmedi ve tabi sonuç negatifMerhabalar,benim trasferimin 15. Günü değerlerim 28'e düştü.11.gün 52 idi.Bir şey sormak istiyorum.Dondurulmuş embriyoları transferi için ne kadar süre geçmeli?
hayırlı olsun. Allah kucağına da almayı nasip etsinGünaydın şekerler;
Bende bebişlerimi alıp geldim . ilk size yazmak istedim ... Dualarınızı eksik etmeyin olurmuu 2016 bizim yılımız olsun ... Yanlız bir sıkıntım var dün gece en az 17 kes tuvalete kalktım. İlk trasnferimde neler yasadıgımı hatırlamıyorum. Ama bukadar tuvalete gitmemiştim.
Benim 6 Kasımda topladılar 6 gün beklettiler embriyolari ve dondurdular, yaklaşık 2 aydır bekliyorum transfer 31 aralık.Senin embriyolari nekadar beklettiler ki ?Merhabalar,benim trasferimin 15. Günü değerlerim 28'e düştü.11.gün 52 idi.Bir şey sormak istiyorum.Dondurulmuş embriyoları transferi için ne kadar süre geçmeli?
Belirti yaşadın mi canm hiç nelerdi belirtilerin cvp verirsen çok sevinirimarkadaşlar sonuç pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?