amin. inş. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin.Belirti yaşadın mi canm hiç nelerdi belirtilerin cvp verirsen çok sevinirim
Ayrıca hayrli ugurlu olsun ins kucağına sağlıkla alırsın
ben transfer sonrası çoğunlukla yattığım için ayağa kalkınca başım dönüyodu :) test günün ne zaman?Hmm benim de hamile kaldığım i dusunduren 3. Günü mu 4. Günü mu ne sabaha karşı lavoboya kalktım ole bir başm döndü ki dusucem sandım snra geri yattım sabah uyandgmda yine aynısı oldu tekrar b daha o kadar ole şiddetli baş dönmesi yasamadm ama bi gariplik var di yani o gün tutundu gbme geliyor bana ole geliyoda olabilir tabi de
Salı günü normal de ama bi arkadasm 8. Günü yaptrmis pozitif çıkmış esim de yrn sende yaptr dedi dayanamadım daha fazla yrn yaptiricam pozitif olucakmis gb geliyor nedense kendimi hamile gb hissediyorum hersey yolunda gider inş bakalım cikmazsamda artık yapıcak bsey yok tabi ki ama bakalım yrn yaptricam sonucunu yazarım buraya da benim nrmalde de adet migrenim var yrn adet günüm normal de bakalım başım agrimiyor ordan birazda çıkarttım bu sonucu ama hayrlisiben transfer sonrası çoğunlukla yattığım için ayağa kalkınca başım dönüyodu :) test günün ne zaman?
Öncelikle hayırlı olsun tedavinin canim. Adetin kendiliğinden gelir merak etme bir ay sonra gelmediği takdirde gerek gorursek sokturucu verir zaten. 5 günün transferi yerine neden donduruyolar DİE sormussun. Çünkü yumurta toplandığında vücudun ohss yanı su topla olasılığı var ve vücut trasnfer öncesi değerlerin uygun olamayabilio. Dondurulduğu takdirde adetle birlikte rahim kalinliin ve vücudun hamilelik öncesine ayarlanması daha kolay ve daha sağlıklı oluyor. Bilgi ne bende donrulmuslarla hamileyimmrb arkadaşlar bgn bnm de yumurtalarım toplandı dr yumurtalarımın iyi olduğunu 30 gün kadar dondurabileceğimizi söyledi? bnm bu tecrübeyi yaşayan arklarıma sorum yumurta toplama sonrası ilaç kullandıkar mı? dr bana bu ay dondurulduğu için ilaç kullanmamı söyledi de?? adet kendiliğinden başlayacak mı yani ilaç kullanmama gerek kalmadan? bir diğeri ise sizce neden dondurmayı tercih ediolar 5. gün transferi yerine?
cevaplarsanız çok sevinirim❣❣
Merhaba canım. Benim de aynı senin gibi oldu. 18 yumurta toplandı hem ohss riskinden dolayi hem de doktorum daha iyi olacağını söyledi. 9 tane 5. Gün embriyosu donduruldu. Yarın da transfer için tedavime başlayacağım inşallah. Merak Etme. Gerçekten ruh da beden de toparlaniyormrb arkadaşlar bgn bnm de yumurtalarım toplandı dr yumurtalarımın iyi olduğunu 30 gün kadar dondurabileceğimizi söyledi? bnm bu tecrübeyi yaşayan arklarıma sorum yumurta toplama sonrası ilaç kullandıkar mı? dr bana bu ay dondurulduğu için ilaç kullanmamı söyledi de?? adet kendiliğinden başlayacak mı yani ilaç kullanmama gerek kalmadan? bir diğeri ise sizce neden dondurmayı tercih ediolar 5. gün transferi yerine?
cevaplarsanız çok sevinirim❣❣
Merhaba canım. Benim de aynı senin gibi oldu. 18 yumurta toplandı hem ohss riskinden dolayi hem de doktorum daha iyi olacağını söyledi. 9 tane 5. Gün embriyosu donduruldu. Yarın da transfer için tedavime başlayacağım inşallah. Merak Etme. Gerçekten ruh da beden de toparlaniyor
Cnm merhaba sormuşsun geçte olsa yazayım dedim. Ben opudan 1 hafta sonra oldum. Doktorumu aradım hatta normal mi bu die. Oda evet dedi. Daha sonra başladım tedaviye. Benimde çok sayıda yumurtam toplandığı için embriyolarım dondurulduKızlar Merhaba, 24 aralıkta opu yapıldı ve 9 embriyom donmus bir şekilde bekliyor. Transferim bu ay yapılmadı ohss tehlikesinden dolayi. Yalnız opudan sonra transfer olmazsa adet genelde erken olurmuş. Benim gibi olan arkadaşlar opudan ne kadar sonra regl oldunuz. Sabırsızlıkla bekliyorum. Hiç bu kadar istememistim adet olmayı.
Tamam canım merak etme; )kuzum her aşamayı paylaş bizimle :)
Tamam canım sağolasın. OlduM reglimi de. Senin pozitif sonuçlanmış sanırım?Cnm merhaba sormuşsun geçte olsa yazayım dedim. Ben opudan 1 hafta sonra oldum. Doktorumu aradım hatta normal mi bu die. Oda evet dedi. Daha sonra başladım tedaviye. Benimde çok sayıda yumurtam toplandığı için embriyolarım donduruldu
Ay yok canım nerdee :) daha transferimi olamadım. Kasımda opu oldum olmadı aralıkta olacaktım ama progesteron hormonum yüksek çıktı o yüzden bu aya kaldı ama hala adet olamadım 34 gün oldu öle işte beklemedeyim inşallah en kısa zamnda başlayabilirim. Senin hayırlı sonuçlansın inşallah.Tamam canım sağolasın. OlduM reglimi de. Senin pozitif sonuçlanmış sanırım?
yüzden
Çok araştırdım inan ki cnm. Ama bunu yaşayan pek yok. En son hastaneyle detaylı konuştum şöyle bir açıklama yapıldı bu hormon adet döngüsünün ilk 14 günü düşük sonraki 14 günü yükselirmiş. Rahmi gebeliğe hazırlayan bir hormon. Doktorum ultrasonda herşey mükemmel 2 gün sonra transferi yapalım dedi. Kan verdim eve geldim hemşire aradı tedaviyi doktor bey iptal etti diğer ay transferiniz olacak dedi. Tabi ben şok. Neden nasıl derken bu hormonu yükselten falan bir sebep yok. Hemşire rahim bu ay kapıları bizden önce kapatmış transfer etsek bile tutunamaz dedi. Böyle işte. Kullandığım bir ilaç yok. Adet olursam gittiğimde göreceğim farklı bir ilaç vereceklermi diye ama sanmıyoru. Çünkü hemşire değişebilen bir hormon pek engellenebilen birşey değil dedi. Zaten 3 gün öncesinde normalmiş değerim o zamanda kan vermiştim. 3 gün sonra artmış. Nasip kısmet cnm. :)progestronun hep mi yüksekti yoksa opu sonrası mı yükseldi? neden yüksek çıkıo acaba öle birşey de mi var transferin olmasına engel olcak bilmiodum bunu.. bir ilaç kullanıomusun progestronu normal seviyeye taşımak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?