dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Olsun canm anlayabiliyorum insan bukadar aşamadan geçtikten snra yaşadıklarnın meyvelerini toplamak istiyor ama böylesi uygunsa yapcak bşe yok umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeklerine

Olsun canm anlayabiliyorum insan bukadar aşamadan geçtikten snra yaşadıklarnın meyvelerini toplamak istiyor ama böylesi uygunsa yapcak bşe yok umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeklerine
İnşallah cnm. Bende öyle dedim herşey normalken transfer edilsin tabiki. Negatifi görmektense 2 ay 3 ay daha geç olsun farketmez. Yüreğimde yaşatıyorum 4 tane buz bebeklerimi

Ay inşallah canım hepimizin. Bende korkuyorum hormonlar dan. Umarım güzel çıkar her şey. Ama benim Reglim sanciliysa hormonlar güzel çıkar genelde. İnşallah bu kez de oyle olur.

Ay inşallah canım hepimizin. Bende korkuyorum hormonlar dan. Umarım güzel çıkar her şey. Ama benim Reglim sanciliysa hormonlar güzel çıkar genelde. İnşallah bu kez de oyle olur.
inşallah canm.

Bu transfer sonrasıda iğne yada fitil veriyorlarmış galiba progestronu arttırmak için. Hangisi daha etkili acaba beni şimdiden iğne veririn korkusu sardı karından bidünya iğne oldumda kalçadan iğneden çok korkarım. Fitil acaba iğne kadar etkili değil mi ki?

Aman arkadaşım neden korkuyorsun? Her şeye katlandin o mu olmayacak. Dr um bana bir iğne bir de fitil vermiş. İgne kan sulandırıcı sanırım.

Kızlar transferden snra 10. Günüm bugün dün pozitifi gördüm çok şükür ama ben smdi kaç haftalik hamile olmuş oluyorum

Kızlar transferden snra 10. Günüm bugün dün pozitifi gördüm çok şükür ama ben smdi kaç haftalik hamile olmuş oluyorum
Gözün aydın canım allah devamını sağlıkla getirmeyi nasip etsin. Son adet tarihinden sayıyorsun. Teknik olarak 10 günlük ama, evrensel kriterde sat baz alınıyor.

Amin insallah seninde ikiside tutar hayirlisiyla benim zaten cok ayri bi sevgim vardi ikizlere.Rabbim hamileligini nasip etti kucagimiza da sag salim aliriz insallah
Bugün transferim oldu. Sırt üstü yatıyorum şimdilik tuvalete filan kalkıyorum ama acaba kavun daha yatmaliyim böyle, kafam karıştı. Doktor a sorsam normal hayatına don, Arkadaşlara soruyorum yat bilemedim

Bugün transferim oldu. Sırt üstü yatıyorum şimdilik tuvalete filan kalkıyorum ama acaba kavun daha yatmaliyim böyle, kafam karıştı. Doktor a sorsam normal hayatına don, Arkadaşlara soruyorum yat bilemedim
Valla canım benim transferim henüz olmadı ama ben yatmayi düşünmüyorum. Ağır bir işte yapmayı tabi ki. Fakat bazı şeylerden sakinmayi istiyorum. Mesela çok yatıp vücudu koreltmemek rahmin kan dolaşımını yavaslatmamak gerek bence. Ama çok hareket edip sarsmamak da önemli. Çalışıyorum ben rapor da almicam. Denge önemli bence. Tabi sen bilirsin yine de.

. İlaç kullanımı oluyor, transfere rahmi hazırlıyor doktor. Dondurulmuş embriyo sağlıklı çünkü büyük yani 5 günlük oluyor buda tutunmasini kolaylastiriyormus. Zaten güçlüler kalıyor 5.güne

bidünya iğne oldumda kalçadan iğneden çok korkarım. Fitil acaba iğne kadar etkili değil mi ki?

Canım orası öle ama kalçadan iğne işte fobi gibi bende:) iğne oluyorum zaten kan sulandırıcı karnımdan 9 ay kullancakmışım bende kan pıhtılaşması çıktı çocuk tutunsada her an düşünme olasılığım 9 ay boyunca varmış. Bunu tesadüfen öğrendik ve çok iyi oldu öğrenmemiz. bu kalçadan iğneyi progestronu arttırmak için vuruyorlarmış ama bazılarına bunun yerine fitilde verebiliyorlarmış acaba iğne yerine fitil kullanan oldu mu? etkisi az mı fitil kullanılsa tutunma olasılığını düşürüomu bebeğin onu merk ediorm. fitil kullanıp hamile kalabilen varmıki acaba

Ben fitil kullanicam cicim ama etkisi konusunda bir bilgim yok.

Tranfser im bugün oldu bakalım bekliyoruz 14 ocakta sonuc. Ama başarı oranları çok yüksek. 35 yaş grubunda 24kisiden 23 gebe

canm sana dr fitil mi verdi iğne mi? ikisi de etkilimiymiş bebeğin tutunması ve progestronun yükselmesi için bir bilgin var mı? dr bşe dedi mi?

bu arada benm 16 tane yumurtam dün sabah toplanmıştı 14 ü iyi kalitede 2 si orta kaliteseydi bgn haber geldi 13 ü döllenmiş 5 günün sonunda kaç tanesi kalcak acaba?? merak ediyorum

bu arada benm 16 tane yumurtam dün sabah toplanmıştı 14 ü iyi kalitede 2 si orta kaliteseydi bgn haber geldi 13 ü döllenmiş 5 günün sonunda kaç tanesi kalcak acaba?? merak ediyorum
Benim de 18 toplanmıştı. 16 tane dollendi, 9 u blast olarak donduruldu diğerleri dayanamadı o güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…