- 16 Mart 2014
- 23
- 2
- 18
- 35
yasemincim senin kaçta e yumurtan döllendi kaç taneden? canım umarım bebeğine daha fazla Rabbim uğraştırmadan kavuşmanı sağlar.Evet canım.
Benim de 18 toplanmıştı. 16 tane dollendi, 9 u blast olarak donduruldu diğerleri dayanamadı o güne
Yazdım canım bi yukardayasemincim senin kaçta e yumurtan döllendi kaç taneden? canım umarım bebeğine daha fazla Rabbim uğraştırmadan kavuşmanı sağlar.
Beşinci gün canım. O güne dayananlar daha kaliteli ve tutma olasılığı yüksek olanlarmisbu blast ne demek okuyorum gep ama anlamını bilmiorm
hmm ok inş benmde fazla sayıda kaliteli yumurtam dayanır 5. güne kadar Allahım isteyen herkese evlat versin inş. Antalya tüp inşallah canım. Ben Kayseri Acıbadem de yaptırıyorum. Yumurtan çok merak etme yarı yarıya dayaniyorlar annesi
Antalya tup bebek teyim bendehmm ok inş benmde fazla sayıda kaliteli yumurtam dayanır 5. güne kadar Allahım isteyen herkese evlat versin inş. Antalya tüp bebektemisin sen de?
benmde yumurta toplama işlemi orda oldu transferde orda olcak sanırım ama dr'm dışardan canmAntalya tup bebek teyim bende
Moral önemli. Pozitifi göre göre neden korkarsiniz. Asil bundan sonra Umut gerek. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin.Yasemin teşekkür ederm canm hayrlisi artık bakalim bugün ikinci sonucumu alcam inş eşimde korkutup duruyor beni değer dusucekmis gb geliyor bana deyip duruyor hala inanamadgi için heralde bakalım ne çıkıcak
canım sana tavsiyem yatma. 1 aşılama 4 tüp bebek tedavisi geçirmiş biri olarak söylüyorum. ilk 3 tedavide 14 gün yattım sadece wc ye namaza yemeğe kalktım ve olumlu sonuç almadım. yatınca rahim kasılıyomuş. hatta üçündede transfer sonrası sıkışık 2 saatten fazla yattım. son tedavide transferden sonra yarım saat 45 dk yattım sonra 2 hafta rapor aldım evdeydim iş yapmadım ama oturdum yattım kalktım her gün iğnem var 15 20 dk yürüyerek gittim geldim ve pozitifi gördüm. Psikoloğum sakın korkma nasıl ki yürürken organlarımız düşmüyorsa bebek de öyle dedi.Bugün transferim oldu. Sırt üstü yatıyorum şimdilik tuvalete filan kalkıyorum ama acaba kavun daha yatmaliyim böyle, kafam karıştı. Doktor a sorsam normal hayatına don, Arkadaşlara soruyorum yat bilemedim
Amin doğru söylüyor sun ama işte insan emin olamıyor ama çok şükür 637 olmuş yükselmiş çok şükür iki günde ne kadar çok yükselmiş şaşırdım dün idrar da yaptık esim Merk etti die onda silik çıkmıştı demk ki idrara çok güvenmemek lazmmis :)Moral önemli. Pozitifi göre göre neden korkarsiniz. Asil bundan sonra Umut gerek. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin.
Tabi kesinlikle canım. Yaptığınız normal gebelik testi miydi, yoksa şu erken olanlardan mi?Amin doğru söylüyor sun ama işte insan emin olamıyor ama çok şükür 637 olmuş yükselmiş çok şükür iki günde ne kadar çok yükselmiş şaşırdım dün idrar da yaptık esim Merk etti die onda silik çıkmıştı demk ki idrara çok güvenmemek lazmmis :)
Norma gebelik testi ydi ama akşam yaptim belki sabah idrariyla olmadgi için ole olmuştur cnku kan değerim yüksek yani çıktı ama pembe bir çizgi var yaniTabi kesinlikle canım. Yaptığınız normal gebelik testi miydi, yoksa şu erken olanlardan mi?
Hadi gözün aydın canım. Darısı pıt pitlara onları duyunca iyice rahatlarsin iz.Norma gebelik testi ydi ama akşam yaptim belki sabah idrariyla olmadgi için ole olmuştur cnku kan değerim yüksek yani çıktı ama pembe bir çizgi var yani
Aynen öyle inş bakalım kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor acabaHadi gözün aydın canım. Darısı pıt pitlara onları duyunca iyice rahatlarsin iz.
Aynen öyle inş bakalım kalp testten iki hafta sonra sanki. Bu kese tarihi de olabilir emin değilim tam
Doktoru kim deal.Sonucunu merak ediyorum.İlk tub denenen mi ve yasın kaç .insallah pozitif olur sonucAntalya tup bebek teyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?