36 yaşım. Hasan bey doktorum. Senin ? Nasıl herşey yolunda umarım. Güzel sonuçlar paylasirizDoktoru kim deal.Sonucunu merak ediyorum.İlk tub denenen mi ve yasın kaç .insallah pozitif olur sonuc
Benim yaş 35.Doktorun Murat Beydi.2015 te 2 transfer yaptı olmadı.1 de Memorial de Batu yaptı transfer olmadı.Şimdi para biriktiriyom.Son deneme için.Şubat gibi deneyebiliriz.Doktor ve hastane konusunda çok kararsizim.Ama Murat Beyi transfer konusunda istemiyorum artık.Yazın çok kalabalıktı Tub bebek merkezi.Şimdi tenhalasmis iyi olmuş.Transfer sonrası hemen ayağa kaldırmasini sevmiyorum Tub bebeğin.Transferini saat kacta yaptı Hasan Bey.Bende Tub bebek secersem kemal bey düşünüyorum.
Bende batu memorialda 1 deneme geçirdim. Tabiki başarısız. O hastaneye ve batu ya güvenmeleri. Ali fuat bey doktorumdu.son ana kadar o hazırladı. Hasan bulut transferi yaptı. Hemen kalkma olayına takılma. Herkes aynı şekilde oluyor.doğru olsa basari oranı düşük olurdu ama Antalya daki en iyi başarı Antalya Tüp Bebekte. Antalya disinda da en iyisi Istanbul Bahçeci Kliniği.Benim yaş 35.Doktorun Murat Beydi.2015 te 2 transfer yaptı olmadı.1 de Memorial de Batu yaptı transfer olmadı.Şimdi para biriktiriyom.Son deneme için.Şubat gibi deneyebiliriz.Doktor ve hastane konusunda çok kararsizim.Ama Murat Beyi transfer konusunda istemiyorum artık.Yazın çok kalabalıktı Tub bebek merkezi.Şimdi tenhalasmis iyi olmuş.Transfer sonrası hemen ayağa kaldırmasini sevmiyorum Tub bebeğin.Transferini saat kacta yaptı Hasan Bey.Bende Tub bebek secersem kemal bey düşünüyorum.
Hasan bey saat kacta yaptı transferi?Bende batu memorialda 1 deneme geçirdim. Tabiki başarısız. O hastaneye ve batu ya güvenmeleri. Ali fuat bey doktorumdu.son ana kadar o hazırladı. Hasan bulut transferi yaptı. Hemen kalkma olayına takılma. Herkes aynı şekilde oluyor.doğru olsa basari oranı düşük olurdu ama Antalya daki en iyi başarı Antalya Tüp Bebekte. Antalya disinda da en iyisi Istanbul Bahçeci Kliniği.
2 civarlarında neden sordun ki ? Onemli mi saatiHasan bey saat kacta yaptı transferi?
. BENCE HASAN BULUT VEYA KEMAL BEY DE DENEMELİSİN. Şanssizlik olmuş ama MORALİNİ bozma dondurulmuş varsa başka hiçbirşey düşünmeden sene tekrar. İnşallah olacaktır. Sonucu ne zaman aldın sen ?murat bey benim 4 :15 ve 3:15 te yapmıştı.Yoğunluktan dolayı transferin geç olduğunu düşünüyorum.Hatta bana transfer öncesi embrio kabuğundan çıkmış demişti.Keske vaktinde yapsaydida Rahimde kabuğundan çıksaydı.Murat bey bitti benim icin.Güven 0 landı.mayıs ve temmuz aylarında oldu transferler.
Antalya tub bebekte dondudulmus Mayis ve temmuzda denemistim.Kasim ayindada memorial batuda dondurulmus denedim.Dondurulmusum yok simdi.Yeniden baslayacaz herşeye sıfırdan.. BENCE HASAN BULUT VEYA KEMAL BEY DE DENEMELİSİN. Şanssizlik olmuş ama MORALİNİ bozma dondurulmuş varsa başka hiçbirşey düşünmeden sene tekrar. İnşallah olacaktır. Sonucu ne zaman aldın sen ?
Bende duymuştum doğru olabilir, 6Kasimda oluşan embriyolarim 5 ocakta transfer edildi bana da.Donmuş embriyo ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi tutunuyor diyorlar benim 3.denemem de donmuş embriyolarim 9 ay dan sonra transfer edildi
Çevremde sunu da çok gördüm. Böyle üstüste tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalma. Sende bunu yaşayabilirsiniz ümitsiz olma. Çünkü vitaminler hormonlar vücut doyuyor.ve normal düzenine gecincede hamile kalıyor. İnşallah öyle olur da haklı çıkarım sana tavsiyem yakın zamanda deneme bence en az 9 ay bekle. Vücut amca toparlıyorAntalya tub bebekte dondudulmus Mayis ve temmuzda denemistim.Kasim ayindada memorial batuda dondurulmus denedim.Dondurulmusum yok simdi.Yeniden baslayacaz herşeye sıfırdan.
Ne zaman di transferin ? Hangi hastaneDonmuş embriyo ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi tutunuyor diyorlar benim 3.denemem de donmuş embriyolarim 9 ay dan sonra transfer edildi
Bir hafta 10 gün kadar sonra cnm. Ben tam 10.gün olmuştum opudan sonraAnladım.Peki ilk ne zaman regl olmuştunuz opu dan sonra hatırlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?