- 24 Eylül 2012
- 202
- 249
- 103
Ne zaman di transferin ? Hangi hastane
Yazarım tabiki, hatta yaşadığım bütün tecrübeyi yazacağım. İnsan merakla bekliyor, burda yazılan tecrübeler çok önemliDeal sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.14 ocakta güzel haberlerini alırız inşallah....Mutlaka buraya yaz sonucu.....
Deal senin taranfer adetin kaçıncı günü yapuldiDeal sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.14 ocakta güzel haberlerini alırız inşallah....Mutlaka buraya yaz sonucu.....
Regl yi baskilamisti doktorum.12 aralıkta oldum en son regl mi. 5 ocaktada transfer . O zamana kadarda estrofem vitamin ve aspirin kullandım. Aspirin önemliymiş. Bahcecide yaptıran arkadasimda söylemişti eylülden beri günde 1 aspirin kullaniyorumDeal senin taranfer adetin kaçıncı günü yapuldi
Amin güzelim inşallah heyecandan kalktim, uyuyamadim da. Herşeyin hayırlısı olsun.Deal adetin 25 günü olmuş transferin.Yarın güzel haberlerini bekliyorum.Allah yardımcı olsun.İnşallah seninledir bebeğin.....
Evet tatlım hamileyim, telefon trafiğinden yazamadım. Antalyadasin detaylı yazi cam sana tecrübemi inşallah senin de hamis haberini ali caz.herşey nasip. Hatta burda tanismis olmamız bile... saliklada kucagimiza alırız inşallahSonuç nasıl Deal?Pozitiftir insallah
Seve seve görüşürüz telefonla da tabi. Başarabilirsem ozel den yazarım numaramı. HASAN beyle yola devam et. Ama öncesinde mutlaka ama mutlaka ALİ FUAT ŞENGÖR e muayne ol ve operasyon geçirmem gerekirse de mutlaka yaptir. Dediklerini. Benden polip aldı yumurta toplama dan 4 gün sonra. Oncesinde de rahim duvarında gerilik olduğunu bunu düzelteceğini ve rahmime kesitler atacağını söyledi. Bu kesit bebeğin tutunmasini kolaylastiriyormus.Bütün hastalarına hemen hemen yapmış aynı uygulamayı.onunla ilgili internette yazılan yorumlara hiç kulak asma. Yaşadım anlatırım. Allah ondan razı olsunDeal çok sevindim.Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kan değeri sonucu kaç.Tek bebek mi ikiz mi.Bende hasan beyle devam edecem yoluma.Murat mafetti beni.Allahım bu defa yüzümü guldursun inşallah.Şubat ta bende başlayacam tedaviye.Lütfen benim için dua et.Konuşmak istersen telden de gorusebiliriz.
Duaların sen ve isteyen herkesle yürekten diliyorumDeal çok sevindim.Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kan değeri sonucu kaç.Tek bebek mi ikiz mi.Bende hasan beyle devam edecem yoluma.Murat mafetti beni.Allahım bu defa yüzümü guldursun inşallah.Şubat ta bende başlayacam tedaviye.Lütfen benim için dua et.Konuşmak istersen telden de gorusebiliriz.
arkadaşlar dün bebeğin kesesini görmek, kalp atışını duymak için ilk muayeneye gittim. ve şookkk
tek embriyo transferiyle ikiz gebelik oluşmuş. dr riskli gebelik olduğunu söyledi. biraz korkuttu
istanbulda riskli gebelik takibi yapan doktor ve hastane önerebilir misiniz?
Allah sana bu mucizeyi nasip ettiyse herşeye bir kolaylık verecektir.İnşallah bulursun iyi doktoru. Bahceci hastaneleri tüp bebek konusunda çok iyiler biliyorum arkadaslarimdanda ama ayrıca bu durumu takip ederler mi bilmiyorum ama istanbul da bir arkadaşım var ona danisirim . Burdan yazarımarkadaşlar dün bebeğin kesesini görmek, kalp atışını duymak için ilk muayeneye gittim. ve şookkk
tek embriyo transferiyle ikiz gebelik oluşmuş. dr riskli gebelik olduğunu söyledi. biraz korkuttu
istanbulda riskli gebelik takibi yapan doktor ve hastane önerebilir misiniz?
Önce ali fuat bey derim. Seni transfere hazırlayacak kişi o çünküDEAL ÖNCE ALİ FUAT ŞENGÖR E Mİ GİDEYİM YOKSA TUB BEBEKTE EMBRİOLARI DONDURTTUKTAN SONRA MI GİDEYİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?