dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Arkadaşlar size tavsiyem kocalariniza arı şutu bal karışımı yaptırın ve her sabah aç karnına yesinler. Bütün balcilar bunu yapabilir. İnanın bizde çok ise yaradı.Hareketliliğe çok büyük katkısı oluyor.....

Evet canim bizde de aynı şekilde çok faydalı oldu. Bir de ekstradan keçiboynuzu özü, bal, polen, hayit tohumu da kullandı eşim hareketliliği ve sayıyı ciddi derecede arttırdı.

Evet canim bizde de aynı şekilde çok faydalı oldu. Bir de ekstradan keçiboynuzu özü, bal, polen, hayit tohumu da kullandı eşim hareketliliği ve sayıyı ciddi derecede arttırdı.
Canim bizdede cok sikinti var sayida morfolojide harekette iki negatifim var.iki tane embriyom var 3.gun.bilmiyorum bu arada kullansammi ari sutunu alip.faydasi olurmu transfere kadar.birde sayiyi filan ne kadar artirabilidiniz.cok merak ettim canim.bende esime basliycam da insallah.

Kizlar negatifimi 1 hafta once aldim.yeni adet oldum.ne tavsiye edersiniz.dondurulmuslari ne kadar sonra kullaniyim.ne yapiyim o zamana kadar.3.günle sansim ne sizce cok mu dusuk.digerleride biri blast biri 3.gunsu olmadi.ne biliyim iate pek umusum yok.yada hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum.cesareti kiriliyo iste insanin

Canim bizim sayıda çok büyük bi değişiklik olmadı ama ileri hareketlilikte ciddi artış oldu. %40 lerdedu +4 ileri hareketlilik. Bir de morfolojide düzelme oldu. Yani her birinde olan değişiklik sonucunda Allahın izniyle ilk kez gebelik gerçekleşti (sonucu ne yazık ki kalp atışı olmadığı için kürtaj oldu ama bu bile bizim.için çok çok büyük bir gelişmeydi). Bu yüzden bu kürleri eşinde bu tür problem olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.

Zaten embriyo oluşmuş dondurmussun. Eşinin bişey kullanmasına gerek yok. Bence sen diğer transfere kendi vücudunu hazırla, balık yağı tabletleri var solgar in onlardan iç elevit vitamin aspirinede transferden 2 , 3 ay önce baslatmisti beni doktorum. Faydası büyük bence.Protein ağırlıklı beslenilmesi gerektiği heryerde yazıyor. Bol et balık her sabah 1 yumurta(köy) kahve hiç içme dim. Çayida çok çok açık. Yada içine 2 damla limon sıkıp içtim

Canim allah razi olsun cevap yazmissin dedigin gibi hem psikolojimi hem bedenimi hazirliycam insallah.bende ari sutu kullanmaya basliyim diye dusunuyodum bu solediklerinide dikkate alicam.insallah rabbim buyuk ya bi ay sonraki adetimle yada bir sonrakiyle yani nisanda allahim nasip wderse transfere gidicem.hamile olanlar bizi unutmasin bizede dua edin.

Cevremdede çok, başta kuzenim allah isteyen bu yolda gayret gösteren herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hep dualarimda evlat sahibi olmaktan rabbim isteyeni mahrum bırakmasın dualarimizi kabul eylesin inşallah.

kızlar estrofemi aç karna içiyorum ben siz nasıl içiyosunuz,bir de ben günde 4 kez kullanıyorum,-
bu arada sabah idrar testi yaptım çıkmadı 8. gün

kızlar estrofemi aç karna içiyorum ben siz nasıl içiyosunuz,bir de ben günde 4 kez kullanıyorum,-
Ben günde üç defa tok karna içiyorum canım. 10. 11. gün idrarda çıkmayani duyduk ertesi günü kan tahlilleri gayet yüksek olan. Onun için idrar tahlilini takma canım

Canım ben estrofemi sabah 2 akşam 2 tok karnına alıyorum. Bende bu sabah çok çok silik gördüm dün yaptm çıkmamıştı. Yarın tekrar et lütfen. Kanda belli seviyeye geldikten sonra idrarda görülüyormuş. Moralini bozma

erken gebelik testi olmadığı için çıkmıyor da olabilir 3-4 liralık testler yaptığım,önceki tedavimde 8. gün idrarda çıkmadı ertesi gün kanda çıkmıştı,hayırlısı olsun 2 gün kaldı cuma kan vericem inşallah.estrofemi tok içmek şart mı acaba ya 4 tane olunca saati gelince içiyorum ben aç tok farketmiyor,sanki üşütmüşüm gibi sırt bel ağrıları devam ediyor bende onun dışında bişey yok sen nasılsın

Valla canm bana eczanede tok karınla iç.demişlerdi. Ondan kahvaltıdan ve akşam yemeklerinden sonra içiyorum. Valla bende bi göğüsler çok hassas birde kasıklarımda dolgunluk ve gaz sancısı var. Gece uyuyamadım. Yarın tekrar kan vericem işte sağlıklı bir şekilde artmış mı diye. Gerçekten tedirginlik hiç bitmiyo ya

ilk değerin kaç çıkmıştı canım

dün yaptırdım cnm. 8.günüm 18.75 çıktı. düşük gibi gelio bana ama her insanın farklı olurmuş bünyesi. bakalım katlancak mı
8. gün erken canım katlanır daha inşallah
benim 9. gün değerim 54 tü ilkinde

benim baya sancılı bir dönemdi ya;
ikinci teste değer düştü 18-32-98... katllandı gitti sonra 5. haftada keseyi de kalp atışını da duyduk,en son tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik birinin kalbi atmıyordı diğerini de etkiledi onun da durdu 7. haftada
kürtaj oldum Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye
bunu dondurulmuşla denedik bana bu sefer oldu gibi geliyor ama bakalım hayırlısı

bende korkuyorum işte canım ya. Allahım acısını göstermesin dua ediyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…