anlatırken bile bunları ben mi yaşadım diyorum hala,ilk değerim düşünce ben hepten ümidi kesmiştim değer yükselecek hali yok ya bitmişti benim için,sonra katlanmaya başlayınca ve sonrasında yaşadıklarım hepsi birer mucizeydi benim içinbende korkuyorum işte canım ya. Allahım acısını göstermesin dua ediyorum sürekli
inşallah olur canım benim. Allah boş bırakmasın kucağımızıanlatırken bile bunları ben mi yaşadım diyorum hala,ilk değerim düşünce ben hepten ümidi kesmiştim değer yükselecek hali yok ya bitmişti benim için,sonra katlanmaya başlayınca ve sonrasında yaşadıklarım hepsi birer mucizeydi benim için
sonu güzel olmadı ama çok şükür yine de belki bu olacak
Ben yok karnına icmistim ama hiç farketmiyor. Doktor da eczacida aynısını demişti. Herkez farklı sayıda yutar bende öyle başlamıştım, transfer sonrası gebelik sonucundan sonra 1 hafta kadar da 3 er tane icmistim. Herkese göre değişir. Doktor belirliyor. İftarda bazen cikmayabiliyor yarım saat hatta 1 saat bekler idrar testini çok soluk bir çizgi şeklinde görebilirsiniz. Ama gormezsende takılma çok erken idrar için ondan olmuyormuş.kızlar estrofemi aç karna içiyorum ben siz nasıl içiyosunuz,bir de ben günde 4 kez kullanıyorum,-
bu arada sabah idrar testi yaptım çıkmadı 8. gün
kızlar kaç emrıo konuluyor yasal olan 1 ama doktorunuz soruyor mu kaç istıyorsunuz dıekızlar selamlar, 7.günde idrarda silikte olsa pozitifi görmüştüm, 10. gün kan değer 198 çıktı çok şükür doktorum tekrar kan testi istemedi, 23 şubatta keseyi görmeye gidicez inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. kalp atışını ne zaman duyarız acaba?
canım benim tek embriyom vardı zaten sağlıklı kalan ama 35 yaş altı olunca tek üstü olunca çift koyuluyo diye biliyorum. bide eğer 3.deneme veya daha fazla birden fazla koyulabiliyo bildiğim kadarıylakızlar kaç emrıo konuluyor yasal olan 1 ama doktorunuz soruyor mu kaç istıyorsunuz dıe
CEVABIN ICIN TESEKKUR EDERIM CANIM :) BENDE OYLE DUYDUM MERAK ETTIM ACABA SORAR MI DOKTOR IKI MI BIR MI ISTERSIN DIE :) MERAK İŞTEcanım benim tek embriyom vardı zaten sağlıklı kalan ama 35 yaş altı olunca tek üstü olunca çift koyuluyo diye biliyorum. bide eğer 3.deneme veya daha fazla birden fazla koyulabiliyo bildiğim kadarıyla
1 aşılama olmayınca ilk tüp denemesinde 2 embriyo transfer edilmişti. 1 tanesi tuttu. yaş 35 altıydıCEVABIN ICIN TESEKKUR EDERIM CANIM :) BENDE OYLE DUYDUM MERAK ETTIM ACABA SORAR MI DOKTOR IKI MI BIR MI ISTERSIN DIE :) MERAK İŞTE
rica ederim canım hayırlısıyla gelsinler inşallah bebişlerin. bi yerdede mikro tese gibi zorunluluk var ise ikiz koyabiliyolar diye okumuştum ama nerdeydi hatırlamıyorum. doktoruna güveniyosan en doğrusunu o yapıcaktır emin olCEVABIN ICIN TESEKKUR EDERIM CANIM :) BENDE OYLE DUYDUM MERAK ETTIM ACABA SORAR MI DOKTOR IKI MI BIR MI ISTERSIN DIE :) MERAK İŞTE
sağol canım cevabın için. benim 5.gün embriyosu hafta hesabını nasıl yapıcaz fikrin varmı?dr. keseyi görüp, kalp atışını duymak için 7. hafta da çağırmıştı
sağol canım cevabın için. benim 5.gün embriyosu hafta hesabını nasıl yapıcaz fikrin varmı?[/QUOTE
adet başlangıcına göre hesaplanıyor
ayyy çok güzel hayırlı olsun :) kanda çıkar tabi. önce kana sonra idrara geçiyorTransferimin 9.gunu dun ve bugun yaotim varmi sizce kanda cukarmi
5.gün embriyosunda blastokist transfer gününe göre yada adet gününüze göre hesaplama yazınca ikisinin de sonucu aynı çıkıyorsağol canım cevabın için. benim 5.gün embriyosu hafta hesabını nasıl yapıcaz fikrin varmı?
İnanamadigim icin iki kere aptum hala korkuyorumayyy çok güzel hayırlı olsun :) kanda çıkar tabi. önce kana sonra idrara geçiyor
Ben de transferin 5. günü başlamıştım testlere :)İnanamadigim icin iki kere aptum hala korkuyorum
Hamilemisiniz ben iki gun yaptimBen de transferin 5. günü başlamıştım testlere :)
Evet çok şükür 11 hafta 4 günlük olduk :)Hamilemisiniz ben iki gun yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?