dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

bende korkuyorum işte canım ya. Allahım acısını göstermesin dua ediyorum sürekli
anlatırken bile bunları ben mi yaşadım diyorum hala,ilk değerim düşünce ben hepten ümidi kesmiştim değer yükselecek hali yok ya bitmişti benim için,sonra katlanmaya başlayınca ve sonrasında yaşadıklarım hepsi birer mucizeydi benim için
sonu güzel olmadı ama çok şükür yine de belki bu olacak

inşallah olur canım benim. Allah boş bırakmasın kucağımızı

kızlar estrofemi aç karna içiyorum ben siz nasıl içiyosunuz,bir de ben günde 4 kez kullanıyorum,-
bu arada sabah idrar testi yaptım çıkmadı 8. gün
Ben yok karnına icmistim ama hiç farketmiyor. Doktor da eczacida aynısını demişti. Herkez farklı sayıda yutar bende öyle başlamıştım, transfer sonrası gebelik sonucundan sonra 1 hafta kadar da 3 er tane icmistim. Herkese göre değişir. Doktor belirliyor. İftarda bazen cikmayabiliyor yarım saat hatta 1 saat bekler idrar testini çok soluk bir çizgi şeklinde görebilirsiniz. Ama gormezsende takılma çok erken idrar için ondan olmuyormuş.

kızlar selamlar, 7.günde idrarda silikte olsa pozitifi görmüştüm, 10. gün kan değer 198 çıktı çok şükür doktorum tekrar kan testi istemedi, 23 şubatta keseyi görmeye gidicez inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. kalp atışını ne zaman duyarız acaba?

kızlar kaç emrıo konuluyor yasal olan 1 ama doktorunuz soruyor mu kaç istıyorsunuz dıe

kızlar kaç emrıo konuluyor yasal olan 1 ama doktorunuz soruyor mu kaç istıyorsunuz dıe
canım benim tek embriyom vardı zaten sağlıklı kalan ama 35 yaş altı olunca tek üstü olunca çift koyuluyo diye biliyorum. bide eğer 3.deneme veya daha fazla birden fazla koyulabiliyo bildiğim kadarıyla

canım benim tek embriyom vardı zaten sağlıklı kalan ama 35 yaş altı olunca tek üstü olunca çift koyuluyo diye biliyorum. bide eğer 3.deneme veya daha fazla birden fazla koyulabiliyo bildiğim kadarıyla
CEVABIN ICIN TESEKKUR EDERIM CANIM :) BENDE OYLE DUYDUM MERAK ETTIM ACABA SORAR MI DOKTOR IKI MI BIR MI ISTERSIN DIE :) MERAK İŞTE

CEVABIN ICIN TESEKKUR EDERIM CANIM :) BENDE OYLE DUYDUM MERAK ETTIM ACABA SORAR MI DOKTOR IKI MI BIR MI ISTERSIN DIE :) MERAK İŞTE
rica ederim canım hayırlısıyla gelsinler inşallah bebişlerin. bi yerdede mikro tese gibi zorunluluk var ise ikiz koyabiliyolar diye okumuştum ama nerdeydi hatırlamıyorum. doktoruna güveniyosan en doğrusunu o yapıcaktır emin ol

dr. keseyi görüp, kalp atışını duymak için 7. hafta da çağırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…