Hamilesin cnm 12 günü bekle kan verTransferimin 9.gunu dun ve bugun yaotim varmi sizce kanda cukarmi
masallah canim yarin verecemkaniEvet çok şükür 11 hafta 4 günlük olduk :)
Kan testiniz ne zaman
Hayırlı olsun şimdiden. Sağlıkla ilerlesin inşallahM
masallah canim yarin verecemkani
teşekkür ederim canım5.gün embriyosunda blastokist transfer gününe göre yada adet gününüze göre hesaplama yazınca ikisinin de sonucu aynı çıkıyor
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. benimde ilk gün silik çıkmıştı böyle :) 3gün sonra kanda iyi bir değer çıktı şükürTransferimin 9.gunu dun ve bugun yaotim varmi sizce kanda cukarmi
Çok güzel hayırlı olsun :) Allah tamamına erdirsinKizlar 9.gunum test yaptirdim 60 cikti cumartesi tekrar degerin katlamasina baklacak ins degerim katlar
Hayırlı olsun canım. Pregnyl vurunmustun demek ki onun etkisinden değilmiş: ) Allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin. Sen pregnyl i hangi gün vurundun. Ben pazartesi vurundum. Bugün 10.gün test yapsam etkisi var midir dahaKizlar 9.gunum test yaptirdim 60 cikti cumartesi tekrar degerin katlamasina baklacak ins degerim katlar
Ben pregnly 8. Gune kadar kullandim bir toz bir suyu karistirdim onu 8 gunde yaptim icindede daha vardi iki gunluk biraktim.yaptir zaten pregnly cok fazla yukseltmezmis sordum doktoraHayırlı olsun canım. Pregnyl vurunmustun demek ki onun etkisinden değilmiş: ) Allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin. Sen prbeegnyl i hangi gün vurundun. Ben pazartesi vurundum. Bugün 10.gün test yapsam etkisi var midir daha
Ayyy canım benim ya umutlanmali mıyım sence ? Sen 8 doz kullandin yani peki kac ml olanlardan ? Pregnyl 1500 mü pregnyl 5000 mi. Ne olur cevap ver canım. Kullanan kimseyi bulamadim bir türlü. Doktor ne kadar yükselttiğini soyledi miBen pregnly 8. Gune kadar kullandim bir toz bir suyu karistirdim onu 8 gunde yaptim icindede daha vardi iki gunluk biraktim.yaptir zaten pregnly cok fazla yukseltmezmis sordum doktora
Ben 1500 olandan kullandim kutunun icinde 3 toz 3 su var ben 1 toz bir suyu karistirdim incecik siringalar varya ona cektim onu transfer gununden itibaren 8. Gun kullandim.hatta icinde 2 gunlukte kaldi pregnly cok yukseltmez dediAyyy canım benim ya umutlanmali mıyım sence ? Sen 8 doz kullandin yani peki kac ml olanlardan ? Pregnyl 1500 mü pregnyl 5000 mi. Ne olur cevap ver canım. Kullanan kimseyi bulamadim bir türlü. Doktor ne kadar yükselttiğini soyledi mi
Canım çok teşekkür ederim cevabin için. Benimki de 1500 olan ama biri 3.Gün biti 7.gün biri de bugün yani 10.gün vurunmam gerekli dedi doktor. Kafayı yicem Internetten arastirmaktan kullanan çok az kişi var. Test yaptim 40 çıktı ama her yerde pozitif olmayabilir ignenin etkisidir yaziyor. Ne dusunecegimizi bilemedikBen 1500 olandan kullandim kutunun icinde 3 toz 3 su var ben 1 toz bir suyu karistirdim incecik siringalar varya ona cektim onu transfer gununden itibaren 8. Gun kullandim.hatta icinde 2 gunlukte kaldi pregnly cok yukseltmez dedi
Anim benimkide 60 aramizda cok fark yok iyi dusunelim doktor ne dediCanım çok teşekkür ederim cevabin için. Benimki de 1500 olan ama biri 3.Gün biti 7.gün biri de bugün yani 10.gün vurunmam gerekli dedi doktor. Kafayı yicem Internetten arastirmaktan kullanan çok az kişi var. Test yaptim 40 çıktı ama her yerde pozitif olmayabilir ignenin etkisidir yaziyor. Ne dusunecegimizi bilemedik
Doktorla görüştürmüyor ki asistan ve hemşireleri :) :) hemşire bişey diyemeyiz henüz dedi. C.tesi test günüm o gün yine yaptir dedi testiAnim benimkide 60 aramizda cok fark yok iyi dusunelim doktor ne dedi
İnşallah canım inşallahhhhhBende cumartesi yaptiracam ins degerlerimiz katlanir
Keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışını duymuştuk bizkızlar kalp atışını ne zaman duyarız acaba?
5 ocakta transfer edildi bebeğim 5.gün embriyo şu olarak 16 şubat kontrolünde dt. 9 haftalık dedi. Ben 7 hafta filan sanıyordumsağol canım cevabın için. benim 5.gün embriyosu hafta hesabını nasıl yapıcaz fikrin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?