dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

5 ocakta transfer edildi bebeğim 5.gün embriyo şu olarak 16 şubat kontrolünde dt. 9 haftalık dedi. Ben 7 hafta filan sanıyordum
Cnm onlar son adetten hesapliyorlar yani bebegn tuttuğunu öğrenmek için kan verlyrya normal de 12.gün dw faln ama onlar 1 aylık dyor anldn hesaplama lari farklı yani

Istanbuldayim. Dondurulmus embriyo ile ilgili cok kararsizim. Bu tup denemem de olmadi 2.tane koyulsa erken dogum riski cok fazla
1 tane koyulsa tutma sansi 2 ye gore daha az. Acaba 2 tane koyup tuttuktan sonra birini alabilirler mi?? Artik bu son denemem tukendim... nasil bir karar vermeliyim bilemiyorum((( aglamaktan gozlerim sisti....

Canim nedenson denemen ? Sakin ol ! Oyle alinabilcegini sanmiyorum !

kaçıncı tüp bebek denemen bilmiyorum ama pes etme. Allah nasip etmişse olur. moral bozukluğuyla başlama. kendini hazır hissettiğinde yap denemeyi. tek mi çift mi konusunda dr.un seni yönlendirir zaten. ama ben olsam embriyolar çok iyi kaliteliyse 5. günse tek tek denerdim. kaliteleri düşükse ikisini birden denemek isterdim.

Ilk tup bebekte . Erken dogumla kaybettim. 2.tup bebekte de hersey yolunda ve sorunsuzken yine negatif sonuc aldim. 3. Denemeyi son olarak goruyorum. Yumurtaliklarim asiri uyarildigi icin yiprandi bence. O kadar igne ilac.... kim ne derse desin bu ilaclarin uzun vadede korkunc etkileri var.. 2 tane koydursam bi turlu ....1 tanenin de tutma sansi az.... imtihan dunyasi.....

Canim kacinci guntransferlerin oldu ?

5.gun transferiydi. Ve bir problem yoktu guya ..Bir arkadasima doktor tutma sansi yok demesine ragmen tuttu ve 6 aylik hamile... bu sorunun cevabi sadece kader mi??? Neden tutmadi acaba.. fizyolojik bir cevabi olmali..
5. Gune kesin gozuyle de bakilsa sans iste canim ! Aciklamasi yok yani histeroskopi oldun mu?

5. Gune kesin gozuyle de bakilsa sans iste canim ! Aciklamasi yok yani histeroskopi oldun mu?
Hayir olmadim.. hic bir sorun yoktu zaten..bi gorusmeye gidecegim artik .problem ne olabilir.. cildiricam. Kader disinda bir somut sebep soylesinler bana.. 2 embriyo koysalar da tuttuktan sonra birini alsalar..keske... keske 20 yasinda olsaydim da yas geciyor korkusu olmasaydi...

Canim kac yasindasin ? Her ikiz erken dogmuyor ki ya da iki tane koyunca hemen ikisi de tutmuyo ki !

Canim kac yasindasin ? Her ikiz erken dogmuyor ki ya da iki tane koyunca hemen ikisi de tutmuyo ki !
Ah canim benim. 30 yasindayim. Ne bileyim ikizler genel olarak 35 haftayi zor buluyor. Cok haklisin 2 si de tutmayabilir ama olur da tutarsa acaba biri alinabilir mi..ailemdeki ikiz tup bebeklerde erken dogum oldu .endisem bu yuzden...

Ah canim benim. 30 yasindayim. Ne bileyim ikizler genel olarak 35 haftayi zor buluyor. Cok haklisin 2 si de tutmayabilir ama olur da tutarsa acaba biri alinabilir mi..ailemdeki ikiz tup bebeklerde erken dogum oldu .endisem bu yuzden...
canım ya ne yaş geçmesi insanlar 30 da daha yeni evleniyo yani sanmıyorum alınacağını ama 3 tane olunca iğneyle bi tanesi öldürülüyor diye duymuştum

canım ya ne yaş geçmesi insanlar 30 da daha yeni evleniyo yani sanmıyorum alınacağını ama 3 tane olunca iğneyle bi tanesi öldürülüyor diye duymuştum
Belki biliyorsundur onceki sistemde 2 yada 3.gun embriyolarindan 3 yada 4 tane konuluyordu hangisi tutarsa diye ve sonra indirgeme yapiliyordu. Doktora sorayim 2 side tutarsa birini aldirmak istiyorum gibi..hayirlisi... son denemem diye dusundugum icin boyle oldum..

Hayırlısı olsun inşallah kaybettigin bebeğin için çok üzüldüm içecek suyu yokmuş bu dünyada Rabbim yanına almış inşallah size Şefaatçi olur bende transfer için gün sayıyorum dondurulmuş benim de inşallah hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz ayrıca 30 yaş bismillah yanı kendini 70 yasinda gibi söylüyorsun dur bakalım daha genciz yaa daha inşallah bissuru çocuklarımız olcak

neden son?

Psikolojik olarak dipteyim. Umutsuzum. Bu da olmazsa tekrar o surecleri yasamaktan korkuyorum . diye son diyorum kendimce. Belki negatif tup bebegin uzuntusu ile boyle soyluyorumdur.. gerci allah ne derse o oluyor. Ne kadar yalvarsak da dua etsek de bir yere kadar aslina bakarsan aptal bir simariklik benim ki.. sanki cocugu olmayan tek biziz...yada cocuklarimiz olsa da birgun birakip gidecekler yine kocalarimizla kalacagiz.. hepimize sorunsuz bebekler insallah..

Allah razi olsun canim... lafa gelince imtihan dunyasi deriz de.. imtihan sirasi bize gelince hemen simarir küseriz. Gizliden bir isyan ederiz allaha.. haklisin negatif tup bebegin sonucu bugun daha da kesinlesince aklimca depresyona girdim. Insallah sorunsuz guzel bebeklerimiz olur. Ne kadar zirlasak da kaderden otesi yok..

Aynen oyle ama isyan etmek yok inşallah en güzel sonuçla gecicez bu imtihanı elimizden geleni yapip dua edip Allah a tevekkül edicez sen sonucu yeni aldigin için negatif dusunmen normal ama lütfen isyan etme inşallah bizimde olacak bi gün vardır hayırlı vakti saati

Insallah.. zaten allaha inancimiz olmasa kiskancliktan catlar..coktaan intihar ederdik belki de... ama beni teselli eden birsey daha var ki.sorunsuz cile cekmeden mutlu mutlu bebek buyutenler face de mutlu mutlu bebek fotosu paylasanlar......da imtihan olacak! Herkes imtihan olacak dusuncesi nasi bir rahatlik . ....

Valla canim ben de cok agladim cok hirpaladim kendimi ama yok elimde olanbisey napiyim ya olmadi iste ! Kimseyle gorusmuyorum ailemin yanina bile gitmiyorum ! Adet oliyim da bi daha basliyim diye bekliyorum bi yandan da . Olursa olur olmazsa olmaz demek lazim sanirim ama insanlar kacinci kez deniyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…