dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Ah canim ah.. bi de adet olmayi bekliyoruz di mi.. negatifi alinca sogan suyuna basladim. Hemen adet olsun hemen baslayalim diye... insallah bu sefer biz de guleriz.. bi de insanlarin bebek sorulari yok mu.. ya da mutlu mutlu bebekleri kucaginda olanlarin tavirlari.... bende senin gibi izole oldum. Işe gidip geliyorum o biraz rahatlatiyor.. sen de en azindan eşinle yuruyuse cik . Evde olunca seytan dolduruyor...

Kesinlikle oyle evde daha bi kafayi yiyorum ! Ohooo neler neler ! Bizim hizmetlimiz bile bana neler neler soyluyor biliyo musun? Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki eve gelip agliyorum

Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben de ocak ayında ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım Sonic pozitif ti fakat kimyasal gebelik gibi bir şey oldu. Değerlerim yükseldi ama iki kat yükselmedi ve doktorumda ilaçları bırakıp adet olmayı beklememi söyledi. Ve adet oldum. Allah nasip ederse Nisan ayında dondurulmus embriyomu kullanacağız. Size sorum tecrübesi olan arkadaşlara 2 ay sonra dondurulmuşu deneyeceğim için şimdiden folik asit e başlasam mi bilemedim. Ya da dondurulmuş öncesi neler yemeliyim icmeliyim bir fikri olan varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Allah hepimize yardım etsin ve annelik duygusunu hayırlısıyla tez zamanda tattirsin inşallah.

Canim.. folik asit in bir zarari yok. Zaten fazla bile alsan vucut tarafindan fazlasi atilan bir vitamin türü. Sana tavsiyem bol protein al ve bulursan gercek bal ye.. Onun disinda ozel birseye hic gerek yok. Bu iş kader isi.. bende insallah dondurulmusla tekrar nisan gibi deneyecegim.

Teşekkür ederim canım cevabın için:) doğru söylüyorsun çok kasıyorum dediğin gibi kader işi. Ona bakarsan doktorlar ilkinde tutacagindan da emindiler ama olmadı maalesef. Ayyy ne güzel nisan ayı inşallah ikimiz için de ugurlu gelir ve baharla beraber biz de güzel haber yaşarız ve hayatımıza bahar gelir:) hadi bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Bu sefer rahat olalim.. zaten 3 saat icinde vucuda yapisiyor... 10 gun yattim ben . Hic gerek yokmus. 5 gun yillik izin alirim yeter. Allah bu sefer bize sorunsuz saglikli bir sekilde ikiz verse de bebek sayfasini mutlu bir sekilde kapatsak... istese dilese olur. Insallah bahar mutluluk getirir bize... dedigin gibi bu transfer de hersey iyi gidiyordu. 5.gun embriyosu kesin olur diyorduk.. allah dilememis ....

Slm bende tup bebek yaptirdim 2 sene onceki dis gebelikti dondurulmus yoktu ikinciyide bu ay yaptik taze 2 emriyo tutmadi suanda adetliyim 4. Gun s7anda acaba tu0 bebek adet duzensizligi olurmu yaparmi bidahi adet gunumu sabirsizlikla bekliyorum dondurmuslarla badlicaz artik

Evet canim... tup bebek ilaclari yumurtaliklarin duzenini degistirdigi icin 1 yada 2 hatta 3 ay adet duzensizligi olmasi normal. Korkma...Ben de hala adet olmadim mesela. Sana tavsiyem.. rahim kendini toparlamadan baslama. Yoksa bebek duzeni tutmamis rahime tutunmuyor... Bana doktorum en azindan 2 adet gecsin rahim rahatlasin dedi... boool su ic ki o tup ilaclari vucuttan kolay uzaklassin...

merhaba ben ilk denememde negatif sonuç aldım,4 ay sonra 2 ci denememde dondurulmuş embiriyo ile hamile kaldım.
ilk denememde 2-3 gün dinlenmiştim bunda öğrenene kadar dinlendim yemeğini bile yatakta ye dedi doktorum,hiçbirşey yapmadım. follik asite,progestan iğneye başladım. günde 1 dilim ananas ve 1 avuç kabak çekirdeği yedim
onun haricinde canım ne istiyorsa yedim

Masallah... yani daha cok dinlenmek daha mi iyi acaba?? Allah tamamina saglikla erdirsin....

Masallah... yani daha cok dinlenmek daha mi iyi acaba?? Allah tamamina saglikla erdirsin....
bunun bilimsel bir açıklaması yok fakat bence dinlenmenin etkisi var. sürekli yatmakta iyi değil kan dolaşımı açısından fakat ben doktorum ne dediyse uydum, eğilmek,yükseğe uzanmak vs hiçbirni yapmadım,eve hemşire ayarldım iğne için 2 hafta işe gitmdim test gününe kadar evden de çıkmadım.

Ayyy ne güzel yaaa ben de dondurulmus tan çok korkuyorum taze tutmadı diye. Valla ben de aynı canım ilkinde hiç dinlenmedim hatta 12 saat yolculuk yaptım transferden 2 gün sonra. Teşekkür ederim canım ayrıca cevabın için. Umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın darısı başımıza. Ben de dondurulmus tan sonra dinlenmeyi düşünüyorum Çünkü ilkinde dinlenmedim diye çok kızdım kendime. Ben de nisan da düşünüyorum dondurulmuşu ama şimdiden folik asite başlamayı düşünüyorum.

Bu sefer dinlenmeyi mi denesek yaaa transferden sonra :)

P
Canim.. diger tup bebek denemesi icin sence ne kadar gecmesi gerek. Yasadigin icin daha iyi hissedersin... doktorlara gore 2 adet donemi yeter diyorlar ama....

Ay
Ben 10 gun dinlendim zaten:) belki de transfer isleminden sonra yatagimiza geldigimizde bile tutmamisti.... bilmiyorum ki...
Aynen canım yaaa şaka bi yana olacaksa olur zaten. Önceden kadinlar tarlada çalışıyorlardı hamile hamile. Senin ilki beta negatif miydi yoksa kimyasal mi oldu?

Ilk adetimi 14. Gun oldum tam zamaninda inşallah bidaki ay gecikmez benimde zaten iki adet oluyo bekleme ilk adet ve sonraki bakalim hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…