dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Dua ediyorum isteyen herkese evlat kokusun

Canim duaları seninle ala

Benimkini daha çok canım 22 ocak test günüm. Ama cantanem06 bu gündü. Ne yaptı acaba
negatif cikti canim olmadiii hemsireler emriyon cok iyidi a kalityedi biz iyi haber bekliyoduk dediler ama olmadii vardir herseyde bir hayirr hayirlisi ins rabbim sizlerin kucagina almasini nasip etsin inşallahhhhhh

öyle canim hayirlisii zaten icimde olcandan yana bir his yoktuu cok sukur 4 tane dondurlmus emriyom var onlar umudumm biraz kendimi toplayim hem maddii hem manevi onlari koydurcamm ben kendimi herseye hazirlamistim olmayinca olmuyo ne yapsandaa rabbim hepmizi hayirli haberler gelmeyi nasip etsin insallaahhhhhhhhhhh

Gecmis olsun.dedigin gibi demek hayirlisi buymus.zamani degilmis demekki.ne kadar uzulme desek de uzulursun ama sakin umutsuzluga kapilma.insallah diger denemende bebislerinle eve donersin
amin canim inşallahhhhhhhh bugun esimin o heycaniii cok farkliydii yeri gögü yaradan rabbim o ol diycek olcakk hep dua ettim kuru topraga can veren rabbim bizlerede birer bebis versinn aglamak istemiyorumm ama yinede cok doluyum

Cok uzuldum .demek zamani degilmis.simdi ne soylesek teselli etmez biliyorum.seni cok iyi anliyorum iki kere negatifi goren biri olarak.ama sakin pes etme.insallah diger sefere pozitif sonucunu alirsin.
canim sende üzülme nolur herseyin hayirlisi suan cok agliyorummm bizlerinde yüzü gülermi acaba bügün hic aglamadimm ama suann ((

bugun herkeze umut ümit olmak isterdim ama rabbim nasip etmediii olmadii aglamiycam dedim ümitsiz olmuycam dedim ama olmuyoo rabbim sana yalvariyorum duy sesimizi hazinelerinden bizede ver yarabbi bir agaca bile meyve veriyosun bizimde meyvemizi verrr göz yaslariyla sana yalvariyorum rabbim 9 senelik özlemim son bulsun rabbimmm

canim sende üzülme nolur herseyin hayirlisi suan cok agliyorummm bizlerinde yüzü gülermi acaba bügün hic aglamadimm ama suann ((
ne desek boş allah isteği zaman olur e yapsak ne etsek faydasız bende sizin adınıza çok üzüldüm ilk defa deniycem sizden umut toplamıştım ama bende korkmaya başladım sanki olmycak gibi

amin amin amin amin

ne desek boş allah isteği zaman olur e yapsak ne etsek faydasız bende sizin adınıza çok üzüldüm ilk defa deniycem sizden umut toplamıştım ama bende korkmaya başladım sanki olmycak gibi
umutsuz olma canim ben bu umutsuzlugumdan kaybettim eminim hayirlisi istee o varmis olmus gibi davrann benim ilk denem oldugu icin ben böyle oldumm eminimmrabbim nasip ettiysee eger illaki gelir nasip etmediyse ne yapsakta boss

negatif cikti canim olmadiii hemsireler emriyon cok iyidi a kalityedi biz iyi haber bekliyoduk dediler ama olmadii vardir herseyde bir hayirr hayirlisi ins rabbim sizlerin kucagina almasini nasip etsin inşallahhhhhh
Kesinlikle iyi kalite embriyo hepsi hikaye beni de doktor yüzden90 hamilesin dedi . Hepsi boş çıktı negatifi bugün gördüm pozitif bana çok uzak geliyo artık

Aynı duygulardayım bugün kimseye ikimizde Ümit olamadık duygularıma Tercüman oldun üzülmeyecek dedim ama biri birşey sorduğunda Gözlerim nemleniyo

Canım 2.sini ne zaman yapacaksın doktorunla konuştun mu

Aynı duygulardayım bugün kimseye ikimizde Ümit olamadık duygularıma Tercüman oldun üzülmeyecek dedim ama biri birşey sorduğunda Gözlerim nemleniyo
aynen canim allahtan sabir dileyelim cok sukur olumsuz birseyimiz yokk bugun üzüldük ama yarin belki mutlu olcagiz benim aglamam iyi oldu en azinda gecirdigim su günlerin sitresini atlattim canimm hersey olacagina varirr yinede biz arkadaslara umut olalimm dielimm yıkılmadık ayaktayızz onlarda olumsuzluga düsmesinlşer dimi

Kesinlikle iyi kalite embriyo hepsi hikaye beni de doktor yüzden90 hamilesin dedi . Hepsi boş çıktı negatifi bugün gördüm pozitif bana çok uzak geliyo artık
normalde ben cok pozitif biriyim ama transferim oldu olali bir umutsuzluga düstüm pozitif düsünemedim bugun benle transferen olan 3 bayan da ordaydi onlarin 3 ne cift emriyo koydular bana tek konuldu basta zaten o beni umutsuzluga düsürdü yiede rabbime sükürler olsun inşallahhhhhhh 2 denemeye gitmeden kendilinden hamile kalanlardan oluruzzz buda bizim bir sinavimizzz isyan etmeyelim yinede sükredelimmm

Kizlar negatif olan arkadaslar icin cok uzgunum rabbim hepimizin dualarini kabul eder bizimde evlat hasretimiz en kisa zamanda son bulur insaallah,20 ocakta benim transferim var sonuna geldik artik uyku uyuyamiyorum bi uzuluyorum bi seviniyorum,surekli dua edip Allahima yalvariyorum ne olur yarabbim bizimde yuzumuzu guldur bizede hayirlisiyla bi evlat ver diye yatip kalkip dua ediyorum ,bu arada estrofem kasik agrisi bendede yapiyor birde benim rahim inceligim sorunum var yarin fizyoterapi alicam insaallah faydasini gorurumde transfere kadar 10 11 olur kalinlik

cantanem ve eskişehir ikiside negatif maalesef

Amin canım inşallah. Rapor dan yararlanabilirsiniz özelde de olsa daha uygun oluyo. Rapora hemen başvur adetin 2. Günü gitmen gerekiyo 1 ay sürüyor çıkması. Bidahakini raporla yapturirsin canm

Üzülmeyin kızlaaaar cantanem Eskişehirr Umudunuz u yitirmeyin pes etmeyin vardır Rabbim in bir bildiği. her şerde bir hayır vardır böyle düşünün lütfen

Üzülmeyin kızlaaaar cantanem Eskişehirr Umudunuz u yitirmeyin pes etmeyin vardır Rabbim in bir bildiği. her şerde bir hayır vardır böyle düşünün lütfen
oyle canim hersey rabbim den geliyo bugun daha iyimm hatta simdi persembe toplantimiz var bana iyi gelcek eminim napalim bir vakti zamani var elbet verende allah alandaa

Amin canım inşallah. Rapor dan yararlanabilirsiniz özelde de olsa daha uygun oluyo. Rapora hemen başvur adetin 2. Günü gitmen gerekiyo 1 ay sürüyor çıkması. Bidahakini raporla yapturirsin canm
canim raporumuz cikiyo evet hastane emriyo transferinde sadece 1200 para vereceksiniz dedii ignelerie ayni fiyata gleiyo zatenn hayirlisi bakalim benim ailem nisanda bir saha deneriz dioo rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinn

inss canim rabbim yar ve yardimcin olsunnn ellerini dolu dolu cikarsinnn duani eksik etme ben transferde sonra her bunaldimda olumsuzluga düstügümde kalkip bir abdest alip yasin okuyodumm ama rabbim nasip etmedii insallah sana nasip eder canimmmmm moralini yüksek tutt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…