arkadaşlar dün benim için kabus gibi bir gündü transfer için bayağı bekledim 10 saat sonunda nihayet transfer edildi sonrada 5 saat yol çektim maf oldum sonuç nolur bilmiyorum moralim çok bozuldu.şimdi evdeyim bakalım 10 gün beklemedeyim arkadaşlar birde bu dondurulmuşlar çok fire veriyo 6 tane 1.kalite embirodan sadece 1 tane kalmış bunada üzüldüm.umarım tutar
çok teşekkür ederim canım transferi acıbademde yaptırdım doktor iyi biri ama çokk yoğunlar
teşekkürler yeşbücüğüm umarım tutunurlar. benimde yanlış hatılamıyorsam senin gibi yumurta toplama işleminden sonre transferim olmadı ve donduruldu benim çatlatma iğnesinden önce yumurtalarımdan çatlayanlar oldu o üzden transfer olmamıştı.dondurulmuşlardan 4 tane transfer edildi ama sadece 1 tane si 1. kalite başkada dondurulmuşum kalmadı zaten.inşallah tutar da bu yaşadığım olumsuzluklara değer
kızlar merhaba...bi sorum var...
tüp bebek denemeleriniz olumsuz sonuçlanınca sizi doktorunuz aradı mı?
beni tüb bebek bölümü aradı sonucu sordu o kadar. doktor falan aramadı..normal mi değil mi?....ben kendim gidip görüşücem bi ara...
nihayet doktorla görüştüm...adetin 21. günü lucrin, hap ve crinone jel kullanıcaksın dedi....bu LUCRİN ne işe yarıyor arkadaşlar ya? ....ben iğne kullanmak istemiyorum....burada herke lucrin ya da benzeri bi iğne kullandı mı dondurulmuşlardan önce?...ben zamanını tam karar vermedim ama iğğne kullanmak istemediğimi söyleyeceğim
dondurulmuş yumurtalarımla yapılan transferimolumsuz sonuç verdi zaten çözüldüğünde acayip fire veriyo 7 taneden 1 tane kaldı oda tumadı üzüntümü anlatmaya kelimeler yetmez allah kimseye negatif sonucu göstermesin inşallah hepinizin sonucu bana benzemez
transferimden sonra 11.gün yaptırdım testi sonuç 0.502 doktorumu aradım ama o bana yarın yine yaptır pozitf olabilir dedi anlayacağınız yeniden umutlandım tek gebeliklerde 12.gün sonuç belli oluyormuş deneyimli arkadaşlar siz nediyorsunuz bu durumuma sizce ümitlenmelimiyim bence umut yok gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?