tünaydınn kızlar keyifler nasıl? ben iple 10 martın gelmesini bekliyorum heycan dorukta inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar ve sağlıklı bi şekilde çözünebilirler allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum umarım herşey bundan sonra daha güzel olucak sevgiler...
Sagol canim, allah razi olsun her ay ins. bu ay adet olmayim bir mucize olsun dua edereiz artik bi gelsede tedavimiz baslasa olduk, rabbim herseyin ahyirlisini nasip etsin, senidne dondulmusarlami tedavin arkadasim ben dogum kontrol hapina basladim....SIMDILIk
Evet canım dondurulmuşlar ile olucak bu ay bekliyorum işte ben çok düzenli adet olurum bugün son günüm hala gelmedi işte gelir gelmez dr. ma gideceğiz başlayacağız işte herşey gönlümüzce olsun silanaz cım...
tünaydınn kızlar keyifler nasıl? ben iple 10 martın gelmesini bekliyorum heycan dorukta inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar ve sağlıklı bi şekilde çözünebilirler allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum umarım herşey bundan sonra daha güzel olucak sevgiler...
ben de dondurulmuşları deneyeceğim doğum kontrolü bırakalı 5 gün oldu gelen giden yoook..
pazara kadar gelir herald.. sen de doğum kontrol mü kullandın arkadaşım bu ay
yok canım ben hiç hayatımda kullanmadım doğum kontrol hapı benim çok düzenlidir adetlerim. Sen niye kullanıyorsun adet düzensizliğimi canım..
merhaba kızlar;
ben de dondurulmuşla ikinci denememi yapıcam, transferden sonraki kaçıncı adetimde gitmem lazım. sonucun negatif olduğunu öğrendiğim andan mı başlıycam kaçıncı adetim olduğunu saymaya??????
tünaydın canımmm...
ben kendimden hemen detay vereyim su topic i biraz canlandırmak lazım kimse ugramaz oldu :2:
benim su anda 12. gunum en son rahim 6,22mm di , yarın ikinci kontrolum var bakalım doktor ne zaman yapabiliriz diyecek.. ben de coooook heyecanlıyım icim icime sıgmıyooorrr
İnşş Sımsıkı tutunurlar sana sanırım iki tane yerleştirilecek şansın çok yüksekk ..:)
ayyy inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine allah hepimizin yanında olsun baby.hep umut et...sevgiyle
Arkadaşlar dondurulmuş embriyo ile transferin süreçleri nasıl adetin kaçıncı günü gitmek lazım birde estrofem ve progestan mı kullanıyoruz sadece kaç kere kontrole gidiyoruz..Bilgi verirseniz sevinirimm..
sephiracım ben sana 100 mesaj sınırlamasından dolayı özelden mesaj gönderemiyorum, meditasyon ve hipnozla ilgili bir topik açtım istersen oraya yaz ya da direk bana email adresini gönder email atayım sana...
happy
canım bu topiğin bi listesi var zaten ben en son rica etmştim arkadaşlardan güncelleyin diye ...demek transfer 10 martta görünüyor haydi hayırlısı olsun inşallahh daha öncede sölemiştim seni o kadar pozitif o kadar heyecanlı görüyorumki değercek sonunda bak görürsün inşalllaaaaaaaaaahhhhhewet bu topik bayaa bi sessiz biraz renklendirmek lazım tüp bebek listesi hazırlayarak başlayabiliriz:))) walla canım benim rahimin kalınlığını hiç bilmiyorum doktor söylemedi sadece haplara başlayalım 10 martta transferini yapalım dedi hiç bi açıklama yapmıyo çok sinir oluyorum neyse canım yarın inşallah güzel geçer kontrolün hayırlısı bakalım
luna heyecan başlamış sendede takipcinim canım dualarımla birlikte güzel haberlerle geliceksin inşallahh..tünaydın canımmm...
ben kendimden hemen detay vereyim su topic i biraz canlandırmak lazım kimse ugramaz oldu :2:
benim su anda 12. gunum en son rahim 6,22mm di , yarın ikinci kontrolum var bakalım doktor ne zaman yapabiliriz diyecek.. ben de coooook heyecanlıyım icim icime sıgmıyooorrr
happy; mesaj kutunun dolmuş canım, sen sil ben mail adresimi atıyorum.
kızlar transverden sonraki 3.günüm kasıklarımda ağrı ve kahverengi iki benek lekelenmem oldu bu ne demek oluyo daha tutunma iğnemi bile yapmadım çok korkuyorum ne olur yardım edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?