Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

İnşş Sımsıkı tutunurlar sana sanırım iki tane yerleştirilecek şansın çok yüksekk ..:)

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo ile transferin süreçleri nasıl adetin kaçıncı günü gitmek lazım birde estrofem ve progestan mı kullanıyoruz sadece kaç kere kontrole gidiyoruz..Bilgi verirseniz sevinirimm..

Melaba kıslarrrrrrr

Hayırlı cumalar tedaviye başlayan,henüz başlamamış gün sayan,transferini olan,pozitif sonuç alıp bekleyen herkesin hepimizin yardımcısı olsun RABBİMMM.....

Evet canım dondurulmuşlar ile olucak bu ay bekliyorum işte ben çok düzenli adet olurum bugün son günüm hala gelmedi işte gelir gelmez dr. ma gideceğiz başlayacağız işte herşey gönlümüzce olsun silanaz cım...

ben de dondurulmuşları deneyeceğim doğum kontrolü bırakalı 5 gün oldu gelen giden yoook..
pazara kadar gelir herald.. sen de doğum kontrol mü kullandın arkadaşım bu ay

ayyy inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine allah hepimizin yanında olsun baby.hep umut et...sevgiyle

ben de dondurulmuşları deneyeceğim doğum kontrolü bırakalı 5 gün oldu gelen giden yoook..
pazara kadar gelir herald.. sen de doğum kontrol mü kullandın arkadaşım bu ay

yok canım ben hiç hayatımda kullanmadım doğum kontrol hapı benim çok düzenlidir adetlerim. Sen niye kullanıyorsun adet düzensizliğimi canım..

yok canım ben hiç hayatımda kullanmadım doğum kontrol hapı benim çok düzenlidir adetlerim. Sen niye kullanıyorsun adet düzensizliğimi canım..

evet maalesef Pko denen illetden bende de var... Adetlerim evlendikten sonra düzensizleşti. Şimdi ilaç kullanmadan adet göremiyorum.. zaten tüp bebek tedavisinde normalde de veriyolarmış.

merhaba kızlar;

ben de dondurulmuşla ikinci denememi yapıcam, transferden sonraki kaçıncı adetimde gitmem lazım. sonucun negatif olduğunu öğrendiğim andan mı başlıycam kaçıncı adetim olduğunu saymaya??????

sephiracım ben sana 100 mesaj sınırlamasından dolayı özelden mesaj gönderemiyorum, meditasyon ve hipnozla ilgili bir topik açtım istersen oraya yaz ya da direk bana email adresini gönder email atayım sana...

happy

ewet bu topik bayaa bi sessiz biraz renklendirmek lazım tüp bebek listesi hazırlayarak başlayabiliriz:))) walla canım benim rahimin kalınlığını hiç bilmiyorum doktor söylemedi sadece haplara başlayalım 10 martta transferini yapalım dedi hiç bi açıklama yapmıyo çok sinir oluyorum neyse canım yarın inşallah güzel geçer kontrolün hayırlısı bakalım

İnşş Sımsıkı tutunurlar sana sanırım iki tane yerleştirilecek şansın çok yüksekk ..:)

inşallahh canım benim ilk denememde de 2 tane transfer edilmişti ama tutmadı şimdi 3 tane dondurulmuşlarım var onların 3 nüde denemek istiyorum 2 taneyi deneyip orada bi tane kalsın istemiyorum ama bakalım doktor uygun görücek mi hayırlısı bakalım heycanla bekliyorumm

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo ile transferin süreçleri nasıl adetin kaçıncı günü gitmek lazım birde estrofem ve progestan mı kullanıyoruz sadece kaç kere kontrole gidiyoruz..Bilgi verirseniz sevinirimm..

canım beni adetiin 3. günü çağırdılar ve estrofem hapa başladım lucrin vurulmaya devam ediyorum transfere 4 gün kala da vajinal jel kullanmaya başlıcam benim böyle ama diğer arkadaşların farklı olabilir merkezden merkeze değişi tabi

sephiracım ben sana 100 mesaj sınırlamasından dolayı özelden mesaj gönderemiyorum, meditasyon ve hipnozla ilgili bir topik açtım istersen oraya yaz ya da direk bana email adresini gönder email atayım sana...

happy

happy; mesaj kutunun dolmuş canım, sen sil ben mail adresimi atıyorum.

kızlar transverden sonraki 3.günüm kasıklarımda ağrı ve kahverengi iki benek lekelenmem oldu bu ne demek oluyo daha tutunma iğnemi bile yapmadım çok korkuyorum ne olur yardım edin lütfen...

canım bu topiğin bi listesi var zaten ben en son rica etmştim arkadaşlardan güncelleyin diye ...demek transfer 10 martta görünüyor haydi hayırlısı olsun inşallahh daha öncede sölemiştim seni o kadar pozitif o kadar heyecanlı görüyorumki değercek sonunda bak görürsün inşalllaaaaaaaaaahhhhh
luna heyecan başlamış sendede takipcinim canım dualarımla birlikte güzel haberlerle geliceksin inşallahh..
geçmişte dondurulmuşla hamiş listesi var güncelleyelimmi bekleyenlere umut,moral olsun birde yeni liste yapalım olacak kişelr ve tariheri gerçi oda vardı ama bulmak zor olur şimdi sizlerden cevap bekliyorum gönülü varsa listeleri bulup güncellesin yoksa ben bi koşu hallederim
çok çpüyorum duacınızım kızlar allah emeklerinizi boş çıkarmaısn yar ve yardımcınız olsun inşallahhh listeler hamile hanımlarla dolup taşsın bu topiğin uğuruna inanıyorum ben olacak herkes hamiş çıkacak

arkadaşlar geçen pazartesi bi arkadaş sonuç alacaktu d harfiyle başlıyodu rumuzu bien varmı merak ediyorum çok :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…