canım allah ikincide yuzunu guldurur inşallah seninde benimde ben bu hafta kotu haberi aldım şimdi iknciyi deniycem sen başlayacagım deyince sana sormak istedim ben dun adet oldum ama galiba ikinci adette başlanıyormuş bunda başlamazlar demi?
aynen arkadaşım bende herhalde yarın başlarım estofem dediğin hap dimi, bakalım yarın dr ne diyecek bugün o kadar gerginimki bir 15 günlük stresli yolculuk beni bekliyor tabi ki senide ikimizin aynı gün aynı yola çıkmamız ne güzel birbirmize destek oluruz..aynı anda biriyle olduğum için çok mutlu oldum inşallah ikimizinde yüzü güler canım...sen nerde yapacaksın transferi.
Canım tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah bu denemende bebişlerin sana sımsıkı tutunur RABBİM yardımcın olsun pozitif düşün pozitif olsun aklına kötü şeyler getirme.kızlar günaydınlarr hepinize, işte bu sabah beklenen adetim geldi. Bu ay ilk defa 2 gün geciktim bi umut derken bu sabah fazla bekletmeden geldi. Bugün doktorumu arıyacağım herhalde yarın yada öbür gün gel diyecek. Malum gerekli ilaçları almaya başlıcam kola bant filan işte..dondurulmuş ttransferime gideceğim inşallah..Yine bir süreç, yine yürünmesi gerekn bir yol beni bekliyor Allah ım inşallah hu sefer yürüdüğüm bu yolun sonunda ellerimi boş çevirmesin..Kendimi o kadar garip hissediyorumki bugün anlatamam..Hepimizin duları kabul olsun inşallah...
Canım seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah burdan güzel haberlerinizi alırız RABBİM hepinizin yardımcısı olsun meleklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin .benimki de dün teşrif ettiler arkadaşım. Bende
dondurulmuşlara hazırlanıyorum. Yalnız benim tedavi planı bana fakslandığında 1 ay önceydi. Birinci gün estrofeme başla yazıyo günde 3 tane .
bende dün pazar olduğu için başladım doktora sormadan inşallah doğru yapıyorumdur. Sonuçta burdaki doktorum değil istanbuldaki doktorum transferi gerçekleştiricek. El ister bi doktor bizde iki doktor offfffff Allahım arada kalmak da zooooor.
Canım bende dondurulmuşlarımla hamile kaldım biliyosun iyi düşün iyi olsun süreklide yatma evin içinde kalk yürü rahme kan gitmesi gerekiyo biliyosun kendine dikkat et canım.evet kızlar yatıyorum akalım dondurulmuşiç ne kadar başarılı bilmiyorum ama hücre kaybetmemiş hiç ben ikizlerimi kaybetmiştim bundan önce umarım donmuşları gelir bana 4.denemem oldu bu doktorlar aynı diyor başarı şansına ama bakalım 3 günüm bugün
Canım tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah bu denemende bebişlerin sana sımsıkı tutunur RABBİM yardımcın olsun pozitif düşün pozitif olsun aklına kötü şeyler getirme.
Canım seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah burdan güzel haberlerinizi alırız RABBİM hepinizin yardımcısı olsun meleklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin .
Canım bende dondurulmuşlarımla hamile kaldım biliyosun iyi düşün iyi olsun süreklide yatma evin içinde kalk yürü rahme kan gitmesi gerekiyo biliyosun kendine dikkat et canım.
kızlar merhaba bu sabah doktoruma gittik, ve bu sabah estraderm kullanmaya başladım bant yapıştırıyorum bir şema verdi dr gün aşırı değişiyor bant ama adet olarak sonra fazlalaşıyor ben kalçaya yapıştırdım, bakalım 17 gün gibi sürecek tedavi dedi. Allah ım inşallah bu sefer olur onca çekiyoruz hepimizin yüzü gülsün inşallah..şemada daha snraları baktım iğne filanda giriyo devreye..herkesin tedavisi hayırlı olsun tüm dualarımız kabul olsun hamişler listesine hepimizin adı yazılsın inşallah..
ayy nilucum aminnnnn, cümlemize Allah nasip etsin inşallah...transferen sopnra rapor alayım diyorum mantıklı değilmi..
Canım gözünaydın tedaviye ilk adımı atmışsın şükür ben transferden sonra 3 gün evdeydim canım ama sürekli yatmadım ağır işlerde yapmadım normal hayatıma devam ettim hatta tarnsferden sonra nerdeyse 10 km yol yürüdüm bundan bir önceki denememde annem beni 15 gün yatırdı sonuç negatif bunun yatmayla kalkmayla ilgisi yok canım anlıyacağın RABBİM ol dedikten sonra oluyo ben iş başladım çünkü evde kalırsan düşünmekten kafayı yiyosun test gününe kadar en azından işte vakit geçiyo yoksa evde çok sıkılırsın tabi yinede kendin bilirsin canım.RABBİM yardımcın olsun.
amin nilucum inşallah bakalım güzel bir 17 gün geçer ve sağlıkla sıhhatle transferimi ıolurum haklsıın aslında yatmakla ilgisi yok ama ben yinede iiş srtesinden uzak kalmak isterim işte ister istemez stres oluyorsun evde takılırım biraz. dondurulmuşlardan sonra kaç günde test belli oluyor taze tüpte 12 gün idi bundada öle mi oluyor..RABBİM BU SEFER YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH AMİN...
AMİN canım tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın RABBİM hepimizin sesini duysun.Bana 12 günde test yaptır demişlerdi ben 10.günde yaptırdım canım.
anladım canım bakalım bana ne diyecekler sana kaça mal oldu dondurulmuş transferi canım..
Hiç hesaplamadım canım ama ilaçların haricinde merkeze 800 euro verdim.Sana kaç liraya mal oldu?
hmm benim dr um ayrı para aılıyor hepsi 2250 liraya denk geliyor çokmuş benim ki yaa ...
Çok değildir canım ben aynı merkezde o kadar çok denedimki canım en son denediğimde verdiğim ücret bundan öncekileri söylemeyim sana dudağın uçuklar ben 2005 yılında beri deniyorum düşün artık.Verdiğim ücretler hiç önemli değil RABBİM bana bu duyguyu yaşşattı ya hiç bir şey yok gözümde hayırlısıyla birde bebişlerimi sağ salim kucağıma alsam gerisi boş canım.Seninde buradan güzel haberlerini alacağız inşallah.
merhaba arkadaşlar
bebişlerim yarın çözülecek blastosist olarak c.tesi günü transfer edilecek. herşey yolunda giderse. bundan sonrası allaha emanet. çok heyecanlıyım. ne olur bana dua edin.
hmm analdım canım içiem su serptin saol valla, inşallah bu süreçte istediğime kavuşurum bir an önce şu 17 gün geçsinde yavrularımı içimde ısıtayım istiyorum offff Allah hepimize sabır versin..
merhaba arkadaşlar
bebişlerim yarın çözülecek blastosist olarak c.tesi günü transfer edilecek. herşey yolunda giderse. bundan sonrası allaha emanet. çok heyecanlıyım. ne olur bana dua edin.
kızlar donmuşlarımla bugün 5.günümüz bakalım anneciklerine sıkı sıkı tutundularmıı bi hiisiyatım yok bakalım tazeler veda etti umarım bunlar yerini doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?