Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ayyy inşallahhhhhh canım benimmm bi umut işte benimkisi inşallah hayırlısıyla pozitif sonucu veririm bende allah hepimizn yardımcısı olsunn:92: yola devammm pes etmek yok

kızlarrr bugün 2 tane içmeye başladım estrofemden listede öyle yazıyo daha sonra günde 3 taneye başlıcam.. bu arada benim lucrin iğnesinden dolayı kabızlık şikayetim vardı ama pazartesi günü estrofeme başladığımdan beri kabızlık gitti acaba ilacın bi etkisi olmuşmudur.....

Arkadaşlar merhaba herkese.. Rabbim bu yolda olan bütün arkadaşlarımın ve benim kucağımızı bebişle doldursun inşallah..
Kısaca kendimden bahsedeyim 5 yıldır evliyim. polikistik over var ayrıca.. bi kaç defa yumurta takibi. bir aşılama ve bi tüp bebek denemesi geçirdim hepside negatif çıktı..
Şimdi dondurulmuş 4 tane embriyom var. 2 veya 3 ay sonra tekrar başlıcam ama nasıl bi tedavi uyguluyorlar pek bi bilgim yok bide dondurulmuşla hamile kalan arkadaşlar varmı..
Hiç umudum yok ama tekrar denicem bakalım rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah...
Bu yoldaki bütün arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmasın rabbim.. Hepimizin yardımcısı olsun..

hkkında hayırlısı olur inş.bende polikistik over hastasıyım.tedavi nasıl oluyo diyesormuşsun biraz daha gerilere gidersen daha detaylı anlattık bi çokkez.ama sana özet olarak geceyimilk tedvin gibi uzun bi protokol degil herşeyden önce adet 2 veya 3 günü muaynen oluyon tedavi sürecinde 1 defa daha gidip adetin 17 ile 22 gün arsında transferin gercekleşiyo.dondurulmuşlrla hamile kalan varmı diye sormuşsun ya maşallah topigimiz o kadar ugurluki hrkes hamile.binlerce şükr rabbime.inş seninde böyle habrlerinialırız.bende dondurulmuşlarla hamileyim şuan çok şükür.ve ben gibi bi çok kişi hamile .dndurulmuş embriyolarına güvenn bol bol dua et :)

ayyy inşallahhhhhh canım benimmm bi umut işte benimkisi inşallah hayırlısıyla pozitif sonucu veririm bende allah hepimizn yardımcısı olsunn:92: yola devammm pes etmek yok

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. Evet gerileri gidip baya okudum..İnşallah banada uğurlu gelir ve en kısa zamanda hamileyim derim Senide tebrik ederim sağlıklı sıhatli bi hamilelik geçirmeni ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı dilerim.. darısı başıma darısı başıma

merhaba aranıza bende kaltıldım dualarınızı bekliyorum maya tüp bebekte dün transferim gerçekleşti 2 tane donmuşlarım geldi annelerini beklemişler bıraktığım gibi allah herkese versin benide sevindirsin

allah yardımcın olsun bundan sonra inşallah yuzun guler rabbim tutunmalarını nasip etsin kaçıncı deneme canım

Hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim bu defa meleklerinin gelmesini nasip etsin inşallah..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar günaydınlarr hepinize, işte bu sabah beklenen adetim geldi. Bu ay ilk defa 2 gün geciktim bi umut derken bu sabah fazla bekletmeden geldi. Bugün doktorumu arıyacağım herhalde yarın yada öbür gün gel diyecek. Malum gerekli ilaçları almaya başlıcam kola bant filan işte..dondurulmuş ttransferime gideceğim inşallah..Yine bir süreç, yine yürünmesi gerekn bir yol beni bekliyor Allah ım inşallah hu sefer yürüdüğüm bu yolun sonunda ellerimi boş çevirmesin..Kendimi o kadar garip hissediyorumki bugün anlatamam..Hepimizin duları kabul olsun inşallah...

canım sizin topiğe de yazdım , carsamba kısmetse 11 de alacagım dondurmamıı

benimki de dün teşrif ettiler arkadaşım. Bende dondurulmuşlara hazırlanıyorum. Yalnız benim tedavi planı bana fakslandığında 1 ay önceydi. Birinci gün estrofeme başla yazıyo günde 3 tane .
bende dün pazar olduğu için başladım doktora sormadan inşallah doğru yapıyorumdur. Sonuçta burdaki doktorum değil istanbuldaki doktorum transferi gerçekleştiricek. El ister bi doktor bizde iki doktor offfffff Allahım arada kalmak da zooooor.

evet kızlar yatıyorum akalım dondurulmuşiç ne kadar başarılı bilmiyorum ama hücre kaybetmemiş hiç ben ikizlerimi kaybetmiştim bundan önce umarım donmuşları gelir bana 4.denemem oldu bu doktorlar aynı diyor başarı şansına ama bakalım 3 günüm bugün

aynen arkadaşım bende herhalde yarın başlarım estofem dediğin hap dimi, bakalım yarın dr ne diyecek bugün o kadar gerginimki bir 15 günlük stresli yolculuk beni bekliyor tabi ki senide ikimizin aynı gün aynı yola çıkmamız ne güzel birbirmize destek oluruz..aynı anda biriyle olduğum için çok mutlu oldum inşallah ikimizinde yüzü güler canım...sen nerde yapacaksın transferi.

canım allah ikincide yuzunu guldurur inşallah seninde benimde ben bu hafta kotu haberi aldım şimdi iknciyi deniycem sen başlayacagım deyince sana sormak istedim ben dun adet oldum ama galiba ikinci adette başlanıyormuş bunda başlamazlar demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…