iyiyim nilu sen nasılsın 8 ve 7 hücreli iki tane verdiler birinci kalite dediler ama inşallah tutunurlar bana seninkiler nasıl benim bi hissim yok daha bakalım ne olcak dua et olurmu
kızlar donmuşlarımla bugün 5.günümüz bakalım anneciklerine sıkı sıkı tutundularmıı bi hiisiyatım yok bakalım tazeler veda etti umarım bunlar yerini doldurur
iyiyim nilu sen nasılsın 8 ve 7 hücreli iki tane verdiler birinci kalite dediler ama inşallah tutunurlar bana seninkiler nasıl benim bi hissim yok daha bakalım ne olcak dua et olurmu
Canım merak etme bende hiç bir şey hissetmemiştim dualarım seninle canım ve tüm anne olmak isteyenlerle RABBİM hepimizin gönlüne göre versin canım. Bende iyi sayılırım canım dün akşam yine kanamam başladı onun dışında iyiyim bakalım ne zaman kesilecek.
nilucum kendine dikkat et tez vakitte kesilsin inşallah allah bebişlerini korusun dularım seninle..
dün gece okudum canım duamıda ettim merak etme dualarım seninle inanıyorumki o güzel kalbin bu bekle daha bi coşucak işçindeki minik sende can bulucak allahın ,izniyle...canım sizin topiğe de yazdım , carsamba kısmetse 11 de alacagım dondurmamıı
gözünaydın sölemiştinya abi olduk di,ye maşallahh
oyy nolmuş gercekten hep kurbaga :))))ha bu arada bana cinsiyet sormuştun ya erkekmiş :))
şimdi tutturdukmu tutturamadıkmı düşünüyorum aylar önce sana cinsiyet konusunda bişi demiştim sende bende öle hissediyrum demiştin ya neydi o cinsiyet ben unuttuımda
öpsünler valla sevmedim ben bu kurbiklerii
aaaa herkes kurbağa olmuş prenslerimize söyleyelim bizi öpsünler bari normale dönelim:))
neyse lunanıın müjdesindne sonra düzeltiriz artık
transfer olan ve olacak arkadaşlarıma dualarla birlikte bol şans diliyorum hamile arkadaşlarım için diliyorum rabbiimden bu miniklere içimizde can verdi bu canları bizlere bağışlarda hayırlı sağlıklı kucağımıza alır,analı babalı huzur içinde büyütürüz inşallahhh...
allahım isteyen dileyen herkese tez zamanda çok aratmadan nasip etsin inşallahhhhh
(amin ecmain)
arkadaşlar çok sağolun allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu hep hayal kurarım dogum yapsam ne lur diye hayali bile güzel tatdırsın yüce rabbim bizlere
[COLOR="darkred" .!.:miss_capraz[/COLOR];17960907]arkadaşlar çok sağolun allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu hep hayal kurarım dogum yapsam ne lur diye hayali bile güzel tatdırsın yüce rabbim bizlere
selamlar,
şimdiye kadar hep taze yumurta ile denediğim için topiği fazla okuyamadım. Ancak bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğim. Mutlaka sorumun cevabı topicte vardır ama 4oo küsür sayfayıda tek tek okumam mümkün değil
Merak ettiğim şu, dondurulmuşlar çözülürken şanssızlığa uğrayanlar oldu mu ? Yada bu oran nasıl ?
:18::18::18::18:kızlar transvrden sonra estrofemi kestilermi devammı ettiniz benim günde 4 ilk gebe ultrasyonuna kadar devam dediler tuhaf geldi bana birde transverimde bugün 9 günüm kasıklarımda ağrı var hayırdır inşallah çok korkuyorum test bile yapamıyorum yine gözyaşlarım sel olacak çok acı çekecem diye duadan başka bir şey gelmiyo elimden kurban olduğum ALLAH ım inşallah kabul eder :18:[/Q
DEMİRBURC canım hemen panik yapma benimde adet sancılarım gibi ağrım olmuştu şükür şu anda 12+6 günlük hamişim.Birde bütün ilaçların hepsini 12. haftanın sonuna kadar kullanacaksın ondan sonra kesiyorlar ilaçları sakın kendini üzme canım RABBİM gönlüne göre versin inşallah burdan güzel haberlerini alırız canım RABBİM yardımcın olsun.
Canım demekki daha vakti saati gelmemiş ben 2005 yılından beri deniyorum RABBİME şükürler olsun12+6 günlük hamişim benim sorunum seninle aynı değil ama burda yazılanları okuduğumda senin ,durumunda olup hamiş kalan arkadaşlar var inşallah bu denemende RABBİM gönlüne göre verir.ve meleğini kucağına alırsın.Selam kızlar bende dondurulmuslarımla deneyecegım insallhh ilk iki denemem negatifti... Problem eşim azoospermi ama embrıyolarımz 4. Gune kadar ulastı cok sukur ama tutmadı... Bende bı problemyok hısteroskopide oldum bişe cıkmadı.... Nie tutmuyo pekiiii benımle aynı seyı yasayanlar varmı??
selamlar,
şimdiye kadar hep taze yumurta ile denediğim için topiği fazla okuyamadım. Ancak bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğim. Mutlaka sorumun cevabı topicte vardır ama 4oo küsür sayfayıda tek tek okumam mümkün değil
Merak ettiğim şu, dondurulmuşlar çözülürken şanssızlığa uğrayanlar oldu mu ? Yada bu oran nasıl ?
:18::18::18::18:kızlar transvrden sonra estrofemi kestilermi devammı ettiniz benim günde 4 ilk gebe ultrasyonuna kadar devam dediler tuhaf geldi bana birde transverimde bugün 9 günüm kasıklarımda ağrı var hayırdır inşallah çok korkuyorum test bile yapamıyorum yine gözyaşlarım sel olacak çok acı çekecem diye duadan başka bir şey gelmiyo elimden kurban olduğum ALLAH ım inşallah kabul eder :18:[/Q
DEMİRBURC canım hemen panik yapma benimde adet sancılarım gibi ağrım olmuştu şükür şu anda 12+6 günlük hamişim.Birde bütün ilaçların hepsini 12. haftanın sonuna kadar kullanacaksın ondan sonra kesiyorlar ilaçları sakın kendini üzme canım RABBİM gönlüne göre versin inşallah burdan güzel haberlerini alırız canım RABBİM yardımcın olsun.
sağol nilu hamilelerin duaları kabul olurmuş benim için dua edersen beni çok mutlu edersin bende yüce rabbimden sana hayırlı sağlıklı ve dünya tatlısı bir evlat vermesini dilerim amin..
canım sakın korkma bende çok korkmuştum ama embriyolog bizzat yanıma geldi taze birşeyi güzel dondurursan güzel çözünür dedi ama ondan sonra sı Allahın işi gelişirmi durumu ALLAH BİLİR ama
sen bunlarla kendini strese sokma herşey güzel olacak inşallah bebeğine güven onu ALLAHa emanet etki seni bırakmasın amin
sen bunlara kafayı takma
Canım bende dondurulmuşlarımla hamiş kaldım bildiğim ve okuduğum kadarıyla bu oran çok düşük sen moralini yüksek tut pozitif düşün şimdiden karamsarlığa kapılma canım RABBİM yardımcın olsun ve gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?