Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
daha önce sölemiştim dondurulmuş tedavime salı günü başladım
4x1 estrofem
3x1 tebokan
1x1 coraspin
1x1 folbiol şeklinde tedavim planlandı salı günden bu yana ilaçlarımı içiyorum. Bugün sabah kalktığımda kalçamda acayip bir ağrı vardı. Hala yürüyemiyorum. Spor da yapmıyorum. Zor bi hareket de yapmadım. Akşam Gezmeye gittim oturdum geldim eve yattım. Bu kadar.
İlaçların etkisi diye düşünüyorum ..
Aranızda böyle kalça ağrısı çeken varmıydı yaaa yürüyemiyorum ağrıdan.....

saol canımmmm allahım daım etsın mutlulugunu bizlerede nasıp etsın ınsalllhhh

Benim pek bi bilgim yok ama doktorunu arayıp sor istersen normalmiymiş bu ağrılar.. Hayırlısıyla inşallah tedavin güzel sonuçlanır.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

Benim pek bi bilgim yok ama doktorunu arayıp sor istersen normalmiymiş bu ağrılar.. Hayırlısıyla inşallah tedavin güzel sonuçlanır.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

hmm allah allah garip benimde bilgim yok. Bende salı gününden beri başladım gün aşırı değişen estroderm bant kullanıyorum ..monodoks antibiyotik, folic plus, elevit, coraspin kullanıyorum canım ama bende böle bir şeym olmadı..doktoruna bir sor istersen..

Andaccım ikimizn aynı zaman gekicek transferler haydi bakalım inşallahhhhhhhh ikimizde güzel haberler veririz buraya....

Andac cım seninle şuan aynı yolda yürüyoruz arkadaşımm ben bir gün farkla gerideyim birbirmize kenetlenelim bu yolda inşallah güzel olucak herşey Allahım nasip etsin de mutluuğumuzu paylaşalım..

Andac cım seninle şuan aynı yolda yürüyoruz arkadaşımm ben bir gün farkla gerideyim birbirmize kenetlenelim bu yolda inşallah güzel olucak herşey Allahım nasip etsin de mutluuğumuzu paylaşalım..

inşallah canım benim yaaaa. Valla ben şuanda bile o kadar şiştim ki görsen kilo mu alıyorum ödemmi
kalça ağrısı bi yandan yaaaa hani bu dondurulmuşlar kolaydı
İnşallah ikimiz aynı gün müjdeyi veririz arkadaşlarımıza birbirimizi habersiz bırakmıyalım arkadaşım. Aynı günün yolcularıyız ne olsa. Doktorum bana 20 si gibi dedi transfer için bakalım hayırlısı.....

aminn yaa canım inşallah benimde ayın işte 1 de başladı yaklaşık 17 gün sürüyor dedi o aralar işte 18-19 arası olucak yani aynı zamanlarda rabbim duysun sesimizi bu sefer bu kullarını sevindirsin bende henüz bişey yok şişme gibi sadece gerginim o kadar ...bir an önce bitsede bebişlerimizi alsak ısıtsak onlarda annelerine sıkı sıkı tutunsalar. bUYOLDA YALNIZ OLMADIĞIMA O KADAR MUTLUYUM Kİ seninle aynı anda olması beni çok mutlu ediyor..

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ama yazamadım ben aralık ayında ilk denememde negatif sonuç aldım bu ay dondurulmuşlarla deniycem 6 tane dondurulmuş embriyom var hepsi birinci kalite ama çözünürken bir sorun olurmu çok korkuyorum aklımdan çıkmıyor lütfen yardımcı olun arkadaşlar birde transferden kaç gün önce çözüyorlar embriyoları benim transfer 15 inde dedi dr.

Benim pek bi bilgim yok ama şimdiden hayırlı olsun demek istedim.. İnşallah bu denemende bebeğine kavuşursun.. İnşallah tedavi sürecinde herşey yolunda gider ve sonunda bebişine sağlıklı olarak kavuşursun.. herşey gönlünce olsun..

amiiiinnnnnnn yürekten amin arkadaşım
canım kromozom testi yapıldımı birde bazı merkezler tekrarlayan negatifleri araştırmak için embriyoları genetiğe alıyo bi araitır istertsen allah yardıomcın olsun embriyo genetiği konusunda bişeybulamazsan özelden banayaz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım merkezden bilgi almanı sağlarım en azından...allah yardımcın olsun inşallahkısa zamanda müjdeli haberini alırız

canım bende senin gibi endişeliydim burda şuan hamile olan birçok arkadaşımdada aynı endişeler vardı ben kendi dr uma sordum bana dediki sakın dondurulmuşlarını yabana atma ciddi şans var dedi hattadaha yüksek dedi çünkü iğne yok rahim enfeksiyonsuz temi,z dinlenmiş bir rahime transfer ediliyo inşallahrahim duvarının kalınlığı istenilen düzeyde olur ve transferin gerçekleşir hayırlısıyla müjdeni duyarız sakın stres yapma baştaallaha sonra embriyolarına güven bol şans
bence iyiye işaretbenimde öyle olmuştu hatta ağladım ben adet olurum bu ağrıyla test gününe bile çıkamam demiştim bel kasık bacak ağrısı barizdi...
estrofem hsala devam bende gebeliğin 6.hatasıma kadar kullanıcam galibatüm ilaçlarımı sen saatlerine dikkatet allahyardımcın olsun müjden bizleri bulsun canımm

Kızlar tupbaby nerelerde??
canım o galiba biraz dinlenmeye çekildi iki gün önce faceden iyi olduğunu bebişin kalp atışını duyduğunu yazmıştı..şu sıralar kafasına herşeyi taktığı için sık uğrayamıyor diye hatırlıyorum...

bende luna yı merak ediyorum çarşamba transferi vardı inşallahj herşeyyolundadr

seni ve prensini çok öpüyorum

teşekür ederim canım sen ne aşamadasın?

bence iyiye işaretbenimde öyle olmuştu hatta ağladım ben adet olurum bu ağrıyla test gününe bile çıkamam demiştim bel kasık bacak ağrısı barizdi...
estrofem hsala devam bende gebeliğin 6.hatasıma kadar kullanıcam galibatüm ilaçlarımı sen saatlerine dikkatet allahyardımcın olsun müjden bizleri bulsun canımm[/QUOTE]
ben dayanamayıp test yaptım 11 gün ve 2. çizginin gölgesi bile yok kan testinide yaptırmayacam zaten herhalde adet oluyorum çok koyu akıntım var yani ne yazıkki 2.de negatif

Sen nasılsın canım??? Bende seni öpüyorumm....

çok sağol güzel temennilerin için inşallah diyeyim.

ben dayanamayıp test yaptım 11 gün ve 2. çizginin gölgesi bile yok kan testinide yaptırmayacam zaten herhalde adet oluyorum çok koyu akıntım var yani ne yazıkki 2.de negatif[/QUOTE]

LÜTFEEEN kan testini yaptır cnm bende senin gibi yaptım ve 12 gün kan testi yaptırmaya gitmedim negatif diye ilaçlarımı falanda kullanmadım 13.gün merkezden aradıkları için gittim değerim 724 tü ve idrar testi nagatifti yaptırmazsan pişman olursun doktorlar o bigün bile olsa ilaçlarımı bıraktığım için kızdı.tekrar söylüyorum lütfeeen kan testini yaptır!!!!!!!

ben dayanamayıp test yaptım 11 gün ve 2. çizginin gölgesi bile yok kan testinide yaptırmayacam zaten herhalde adet oluyorum çok koyu akıntım var yani ne yazıkki 2.de negatif
canımmm sakın o hatayı yapma sakınn eslemi düşün kız 11.gün yaptı çizgi filan yok arkadaşların ısrarıyla ve merkezin aramasıyla gitti hamile hatta ikizlerine hamileeeee
sakın kendini üzme allahtan ümit kesilmez hem o testlere asla inanma
sana yemin ediyorum ben 8 ve 9 .gün yaptım negatif 10.gün çok zor görülen bir çizgi belirdi kanda pozitif çıktıktan birkaçgün sonra tekrar yaptım o çizgiyi görebilrim rahatça dedim yeminle sölüyorum 4 yada 5 haftalık tam hatırlamıyorum hamileyken bile ikinci çizgi çokçok silik çıktı lütfen o aptal testlere güvenme senin rahmin sağlıklıydı transfer olmaması için bi sebepyoktu allah ol dedikten sonra engel ne sorarım sana lütfen kan testine git ve müjdenle gel lütfennn
Sen nasılsın canım??? Bende seni öpüyorumm....
şükürler olsun iyiyim tek şikayetim şiddetli bel ve kasık ağrıları onada normaldir belki diyorum çok takılmamaya çalışıyorum
çok sağol güzel temennilerin için inşallah diyeyim.
inşallahhh herşey güzel olucak inşallahhhh

Canım benim hala devam ediyo kasık ağrılarım...Hele biraz tuvaletim gelsin resmen sancılanıyorum..Kalp atışını duyabildin mi??Ne kadarlık oldu mercimek...

LÜTFEEEN kan testini yaptır cnm bende senin gibi yaptım ve 12 gün kan testi yaptırmaya gitmedim negatif diye ilaçlarımı falanda kullanmadım 13.gün merkezden aradıkları için gittim değerim 724 tü ve idrar testi nagatifti yaptırmazsan pişman olursun doktorlar o bigün bile olsa ilaçlarımı bıraktığım için kızdı.tekrar söylüyorum lütfeeen kan testini yaptır!!!!!!![/QUOTE]
ya ciddi mi söylüyorsun biraz olsun rahatladım inşallah benimde öledir ben testi yapmıyacam dedim çünki bir ümit adetimi bekleyecektim ama kan verip negatifi duyarsam çok ama çok üzülecem diye yaptırmak istemiyorum çok karışık duygular içindeyim bende pıhtılaşma bozukluğu olduğu için clexane kullanıyorum bugün iğnemide oldumki kan sulansın adet olacaksam olayım diye beklemedeyim benim için dua edin ne olur çok moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…