Canım demekki daha vakti saati gelmemiş ben 2005 yılından beri deniyorum RABBİME şükürler olsun12+6 günlük hamişim benim sorunum seninle aynı değil ama burda yazılanları okuduğumda senin ,durumunda olup hamiş kalan arkadaşlar var inşallah bu denemende RABBİM gönlüne göre verir.ve meleğini kucağına alırsın.
Canım bende dondurulmuşlarımla hamiş kaldım bildiğim ve okuduğum kadarıyla bu oran çok düşük sen moralini yüksek tut pozitif düşün şimdiden karamsarlığa kapılma canım RABBİM yardımcın olsun ve gönlüne göre versin.
arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
daha önce sölemiştim dondurulmuş tedavime salı günü başladım
4x1 estrofem
3x1 tebokan
1x1 coraspin
1x1 folbiol şeklinde tedavim planlandı salı günden bu yana ilaçlarımı içiyorum. Bugün sabah kalktığımda kalçamda acayip bir ağrı vardı. Hala yürüyemiyorum. Spor da yapmıyorum. Zor bi hareket de yapmadım. Akşam Gezmeye gittim oturdum geldim eve yattım. Bu kadar.
İlaçların etkisi diye düşünüyorum ..
Aranızda böyle kalça ağrısı çeken varmıydı yaaa yürüyemiyorum ağrıdan.....
Benim pek bi bilgim yok ama doktorunu arayıp sor istersen normalmiymiş bu ağrılar.. Hayırlısıyla inşallah tedavin güzel sonuçlanır..hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah..
arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
daha önce sölemiştim dondurulmuş tedavime salı günü başladım
4x1 estrofem
3x1 tebokan
1x1 coraspin
1x1 folbiol şeklinde tedavim planlandı salı günden bu yana ilaçlarımı içiyorum. Bugün sabah kalktığımda kalçamda acayip bir ağrı vardı. Hala yürüyemiyorum. Spor da yapmıyorum. Zor bi hareket de yapmadım. Akşam Gezmeye gittim oturdum geldim eve yattım. Bu kadar.
İlaçların etkisi diye düşünüyorum ..
Aranızda böyle kalça ağrısı çeken varmıydı yaaa yürüyemiyorum ağrıdan.....
Andac cım seninle şuan aynı yolda yürüyoruz arkadaşımm ben bir gün farkla gerideyim birbirmize kenetlenelim bu yolda inşallah güzel olucak herşey Allahım nasip etsin de mutluuğumuzu paylaşalım..
inşallah canım benim yaaaa. Valla ben şuanda bile o kadar şiştim ki görsen kilo mu alıyorum ödemmi
kalça ağrısı bi yandan yaaaa hani bu dondurulmuşlar kolaydı
İnşallah ikimiz aynı gün müjdeyi veririz arkadaşlarımıza birbirimizi habersiz bırakmıyalım arkadaşım. Aynı günün yolcularıyız ne olsa. Doktorum bana 20 si gibi dedi transfer için bakalım hayırlısı.....
mrb arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ama yazamadım ben aralık ayında ilk denememde negatif sonuç aldım bu ay dondurulmuşlarla deniycem 6 tane dondurulmuş embriyom var hepsi birinci kalite ama çözünürken bir sorun olurmu çok korkuyorum aklımdan çıkmıyor lütfen yardımcı olun arkadaşlar birde transferden kaç gün önce çözüyorlar embriyoları benim transfer 15 inde dedi dr.
amiiiinnnnnnn yürekten amin arkadaşımamin tuğbacım Allah gelen bebeklere, gelecek olanlara ve daha konacak olanların hepsini korusun hepisine güç kuvvet verisn sağlık versin annelerini bırakmamayı nasip etsin ve Allah yüzü gülmeyen annelerin yüzlerini güldürsün inşallah..tek duam bu..Allah ım diyorum bu sefer gelsin diyorum .tabii herşey kısmet Allah ım ne yazdıysa o önüne geçilemez...
canım kromozom testi yapıldımı birde bazı merkezler tekrarlayan negatifleri araştırmak için embriyoları genetiğe alıyo bi araitır istertsen allah yardıomcın olsun embriyo genetiği konusunda bişeybulamazsan özelden banayaz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım merkezden bilgi almanı sağlarım en azından...allah yardımcın olsun inşallahkısa zamanda müjdeli haberini alırızSelam kızlar bende dondurulmuslarımla deneyecegım insallhh ilk iki denemem negatifti... Problem eşim azoospermi ama embrıyolarımz 4. Gune kadar ulastı cok sukur ama tutmadı... Bende bı problemyok hısteroskopide oldum bişe cıkmadı.... Nie tutmuyo pekiiii benımle aynı seyı yasayanlar varmı??
canım bende senin gibi endişeliydim burda şuan hamile olan birçok arkadaşımdada aynı endişeler vardı ben kendi dr uma sordum bana dediki sakın dondurulmuşlarını yabana atma ciddi şans var dedi hattadaha yüksek dedi çünkü iğne yok rahim enfeksiyonsuz temi,z dinlenmiş bir rahime transfer ediliyo inşallahrahim duvarının kalınlığı istenilen düzeyde olur ve transferin gerçekleşir hayırlısıyla müjdeni duyarız sakın stres yapma baştaallaha sonra embriyolarına güven bol şansselamlar,
şimdiye kadar hep taze yumurta ile denediğim için topiği fazla okuyamadım. Ancak bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğim. Mutlaka sorumun cevabı topicte vardır ama 4oo küsür sayfayıda tek tek okumam mümkün değil
Merak ettiğim şu, dondurulmuşlar çözülürken şanssızlığa uğrayanlar oldu mu ? Yada bu oran nasıl ?
:18::18::18::18:kızlar transvrden sonra estrofemi kestilermi devammı ettiniz benim günde 4 ilk gebe ultrasyonuna kadar devam dediler tuhaf geldi bana birde transverimde bugün 9 günüm kasıklarımda ağrı var hayırdır inşallah çok korkuyorum test bile yapamıyorum yine gözyaşlarım sel olacak çok acı çekecem diye duadan başka bir şey gelmiyo elimden kurban olduğum ALLAH ım inşallah kabul eder :18:
canım o galiba biraz dinlenmeye çekildi iki gün önce faceden iyi olduğunu bebişin kalp atışını duyduğunu yazmıştıKızlar tupbaby nerelerde??
teşekür ederim canım sen ne aşamadasın?Benim pek bi bilgim yok ama şimdiden hayırlı olsun demek istedim..İnşallah bu denemende bebeğine kavuşursun.. İnşallah tedavi sürecinde herşey yolunda gider ve sonunda bebişine sağlıklı olarak kavuşursun. . herşey gönlünce olsun..
canım o galiba biraz dinlenmeye çekildi iki gün önce faceden iyi olduğunu bebişin kalp atışını duyduğunu yazmıştı..şu sıralar kafasına herşeyi taktığı için sık uğrayamıyor diye hatırlıyorum...
bende luna yı merak ediyorum çarşamba transferi vardı inşallahj herşeyyolundadr
seni ve prensini çok öpüyorum
canım bende senin gibi endişeliydim burda şuan hamile olan birçok arkadaşımdada aynı endişeler vardı ben kendi dr uma sordum bana dediki sakın dondurulmuşlarını yabana atma ciddi şans var dedi hatta daha yüksek dedi çünkü iğne yok rahim enfeksiyonsuz temiz dinlenmiş bir rahime transfer ediliyo inşallah rahim duvarının kalınlığı istenilen düzeyde olur ve transferin gerçekleşir hayırlısıyla müjdeni duyarız sakın stres yapma baştaallaha sonra embriyolarına güven bol şans
ben dayanamayıp test yaptım 11 gün ve 2. çizginin gölgesi bile yok kan testinide yaptırmayacam zaten herhalde adet oluyorum çok koyu akıntım var yani ne yazıkki 2.de negatifbence iyiye işaretbenimde öyle olmuştu hatta ağladım ben adet olurum bu ağrıyla test gününe bile çıkamam demiştim bel kasık bacak ağrısı barizdi...
estrofem hsala devam bende gebeliğin 6.hatasıma kadar kullanıcam galibatüm ilaçlarımı sen saatlerine dikkatet allahyardımcın olsun müjden bizleri bulsun canımm
canımmm sakın o hatayı yapma sakınn eslemi düşün kız 11.gün yaptı çizgi filan yok arkadaşların ısrarıyla ve merkezin aramasıyla gitti hamile hatta ikizlerine hamileeeeeben dayanamayıp test yaptım 11 gün ve 2. çizginin gölgesi bile yok kan testinide yaptırmayacam zaten herhalde adet oluyorum çok koyu akıntım var yani ne yazıkki 2.de negatif
şükürler olsun iyiyim tek şikayetim şiddetli bel ve kasık ağrıları onada normaldir belki diyorum çok takılmamaya çalışıyorumSen nasılsın canım??? Bendeseni öpüyorumm....
inşallahhh herşey güzel olucak inşallahhhhçok sağol güzel temennilerin için inşallah diyeyim.
canımmm sakın o hatayı yapma sakınn eslemi düşün kız 11.gün yaptı çizgi filan yok arkadaşların ısrarıyla ve merkezin aramasıyla gitti hamile hatta ikizlerine hamileeeee
sakın kendini üzme allahtan ümit kesilmez hem o testlere asla inanma
sana yemin ediyorum ben 8 ve 9 .gün yaptım negatif 10.gün çok zor görülen bir çizgi belirdi kanda pozitif çıktıktan birkaçgün sonra tekrar yaptım o çizgiyi görebilrim rahatça dedim yeminle sölüyorum 4 yada 5 haftalık tam hatırlamıyorum hamileyken bile ikinci çizgi çokçok silik çıktı lütfen o aptal testlere güvenme senin rahmin sağlıklıydı transfer olmaması için bi sebepyoktu allah ol dedikten sonra engel ne sorarım sana lütfen kan testine git ve müjdenle gel lütfennn
şükürler olsun iyiyim tek şikayetim şiddetli bel ve kasık ağrıları onada normaldir belki diyorum çok takılmamaya çalışıyorum
inşallahhh herşey güzel olucak inşallahhhh
ben dayanamayıp test yaptım 11 gün ve 2. çizginin gölgesi bile yok kan testinide yaptırmayacam zaten herhalde adet oluyorum çok koyu akıntım var yani ne yazıkki 2.de negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?