Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

günler çok zor geçiyor 26 sında transfer olmuştum allahım yardım etsin tık yok bende ya arada hafif belim ağrıyo başka hiç bişey yok annelerini bırakmazlar inşallah

Canım benim hala devam ediyo kasık ağrılarım...Hele biraz tuvaletim gelsin resmen sancılanıyorum..Kalp atışını duyabildin mi??Ne kadarlık oldu mercimek...

yaa gerçekmi ay sağol ya içime su serptinama anlamadığım benim gibi olan kimse yok gece bel ve kasık ağrımdan uyumakta zorlandım akıntım arttı her an bakıyorum bişey oldudiye tövbe allah korusun
canım kaç haftalık olduğumu bilmiyorumki ebemiiz geçen salı 5 demişti ayın 1inde kese gördk o zaman dr 4+6 demişti netten bakıyorum 5+6 şaşkınım yani ne kadarlık olduğu şimdilik muallakta
son adettarihim 20 ocak transfer tarihim 8 şubat:26:sence

Son düzenleme:

inşallah canım sağolasın ne kadar temiz kalpli ve iyi birisin hiç tanımadığın bir insana dua etmek ne kadar yüce birşey allah gönlüne göre versin..

inşallah canım sağolasın ne kadar temiz kalpli ve iyi birisin hiç tanımadığın bir insana dua etmek ne kadar yüce birşey allah gönlüne göre versin..
aslında cadıyımdır bakma sen bizi bizden iyi kim anlayabilirki allah bana nasip etti inşallah bağışlarsa tabi... neden olmayan arkadaşlarım içinde dilemeyeyimki ne kaybederim bilakis dahada mutlu olurum bir kişinin bebek özlemi daha sona eriyor diye...inan bana pozitifimi aldığım ilk dakikadan bugüne kadar hep olmayanlar için dua ediyorum senin iiçinde dün gece çok diledim hem duayı genel yapmak önemlilymiş önce karşındakine sonra kendine hep dualarımdasın inşallah güzel sonuç alırız sendende bekleyen herkestene...
ayy öle bi yazmışımki tipimi gören bunları yzan bumu der ne zaman test günün ben bugün bekliyodum hadiii halay çekmek için sabırsızlanıuorum

Normal hamilelikte adetten sayılıyor ama benim ilk başta adet tarihimden 2 hafta geriden geliyodu..Buna rağmen doktor ısrarla adetten sayılır bebek sonraları yetişir dedi..Şimdi tam adet zamanımla uyumlu..Sende şimdilik öyle say..Haftaya kalp atışlarını duyabilirsin o zaman..Benim kasık ağrım hiç azalmadı bile..Doktor gayet normal dio..Geceleri soluna yat..Ağrı biraz hafifliyor..

ya ciddi mi söylüyorsun biraz olsun rahatladım inşallah benimde öledir ben testi yapmıyacam dedim çünki bir ümit adetimi bekleyecektim ama kan verip negatifi duyarsam çok ama çok üzülecem diye yaptırmak istemiyorum çok karışık duygular içindeyim bende pıhtılaşma bozukluğu olduğu için clexane kullanıyorum bugün iğnemide oldumki kan sulansın adet olacaksam olayım diye beklemedeyim benim için dua edin ne olur çok moralim bozuk[/QUOTE]

cnm biz zaten tuğbanın dediği gibi pozitifi ilk duydum rabbim olmayan arkadaşlarımada nasip et dedim o günden beri sürekli dua okuyorum inşallah seninde vaktin gelmiştir ve sonucun pozitiftir Allahın izniyle bizi haberdar et lütfen

kızlarrrrrrr hepinize günaydın...Güzel bir hafta olmasını dilerim, güzel haberler duymayı Alla nasip etsin inşallah..Bende yavaş yavaş o büyük güne yaklaşıyorum tedaviye başlayalı 7 gün oldu çarşamba doktordayım bakalım ondan sonraki hafta transfer olucak inşallah çok heyecenlıyım.hepinizi öpüyorum...

ızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nihayet geldimmmm.. cok sukur transferi de de atlattık..
carsambadan beri evdeydim ve esimin goz hapsinde oldugum icin yazamadım ama hep okudum sizlerin haberlerinizi herkese maşallahh

beni merak eden tum arkadaslarıma cok tesekkur ederim kızlar. cok sukur iyiyim.. transferim sorunsuz gecti cok sukur..
carsambadan beri yattım belli aralıklarla evde gezindim yedim ictim yedim ictim
bir tek ctesi gunu dısarı cıktım onda da icim sıkıldı cunku artık bi yemege gidip geldim kocişle..
bugun de ofise geri donus yaptım malumunuz ben ailemle calısıyorum ve rapor falan alamıyorum yani yemezler hep hastayım dedim olay oldu zaten eve gelenler gidenler gecmis olsuna
zaten gecen hafta 3 gun ise gidemedim simdi islere konsantre oldum cok birikmis dosyalar

vallahi ara ara kasıgımda batmalar oluyor kızlar boyle bir agırlık var kasıgımda bir doluluk , gecen hamileligimden tanıdıgım seyler ama tabi oldu diye dusunmuyorum.. hep hayırlısı olsun diyorum... resmen icimde bir kıpırtılar mucadeler var kasıklarımda hissedebiliorum, hep dua ediyorum her ezanda her aklıma geldikce.. arada elimi karnıma konusup konusuyorum..
Hamiş arkadaslar benim icin ne olur dua edin test gunum 14 mart ama ben dayanamayıp cumartesi 12 mart ta yaptırıcam kanda, 10. gun cıkar mı sizce eger varsa bebiş?

gozum doldu bu ilaclar beni mahvetti (estrofem, crinone)

Şükür canım iyiymişsin çok merak etmiştim ama sen demiştin kociş yüzünden yazamam diye bende sonucu 10.günde öğrenmiştim bekleyemedim gününü çünkü tekrar katlanmışmı diye gününde yaptırmıştım canım RABBİM bu sefer yardımcın olsun canım gönlüne göre versin cumaratesi günü burdan güzel habrelerini alırız inşallah RABBİM hepimizin sesini duysun canım sağ salim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Kendine dikkat et canım.

sanırım kontrollerimiz bile aynı gün ben de çarşamba kontrole gidiyorum.
Allah kucaklarımızı boş bırakmasınAynı gün mutlu haberi verelim inşallah Yeşilcim....

Arkadaşlar tüp bebek negatifinden sonra doğal yolla hamileyimm kanda değerim 1259 çıktı
umarım haftaya keseyide görürüz
Allahım isteyen herkese versin yaşatsın bu duyguyu
ben hiçbişey anlamadım daha şoktayım, bi tuhaf oldum
son zamanlarda artık normal hamile kalanlara bile inanmıyordum artık o kadar ümitsizdim yanii
tek şart kafanızı dağıtmanız başka şeyler düşünmeniz ben bu ay işyerimdeki sorunlarla uğraştım hep bi site kurduk onunla uğraştım 4-5 kere ilişki olmuştur ancak ve bi mucize oldu Allahım sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallah...

mucuzenizi Allah size bağışlasın tamamına erdirsin inşallah.tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi çok merak ettim :26:

allah bizlere bağışlasında hayoırlı sağlıklı kaf haftalık olurss olsun onuda öğreniriz elbet şu kalp atışını duysam artık hamileyim dicemde bakalım cuam günükısmet olucakmı acaba çok korkuyorum gözdem ya bi aksilikle karşılaşırsam:18:gerçekse eğer teselli için sölemiyosan şu kasık ve bel ağrısının normal olduğunu gerçekten beni çok rahatlatosun doktorum bol suç iç yat diyo üzülüyorum bişeymi biliyoda bana smlemiyo diye inşallah sende mucizeni hayırlısıyla kucağıuna al sağlıkla inşallahhh

gözzdemmmmm den sonra seninde mucizen gelmiş tebrikler maşallahh allah olmayan tüm arkadaşlarıma nasip etsin ve bizlere sağlıklı bşi şekilde kucağımıza almak naisp etsin

Allah kucaklarımızı boş bırakmasınAynı gün mutlu haberi verelim inşallah Yeşilcim....
Canım inşallah seninde yeşilinde burdan güzel haberleriniz alırız canım RABBİM hepimizin gönlüne göre versin canım.
RABBİM mucizeni sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.

Sorunumuz morfolojiydi sayı ve hareket iyiydi..kızlar kafanızı dağıtın bu çok önemli Allahımm sizlerede en kısa zamanda nasip etsin..

lunacım hayırlısı ile inşallah çok düşünme rahat olmaya çalış, fazla işe kaptırma kendini çalışıcam diye yıpratma sakin sakin Allahım bu sefer yüzünü güldürür inşallah ....sonrada hepimizin..

evet andacçım aynı gün kontrole gidiyoruz bakalım ne diyecek doktorlarımız çarşamba öğleden sonra yazışırız burada canım benim..İnşallah bu sefer mutluluk bizimle olur Allahım hayırlısı ile yüzümü güldürür inşallah...

Canım inşallah seninde yeşilinde burdan güzel haberleriniz alırız canım RABBİM hepimizin gönlüne göre versin canım.

RABBİM mucizeni sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.

canım çok saol nilucum inşallah bizlerde burada güzel haberler veririz andac ile aynı zamanda başladı tedavimiz inşallah ikimizde dansözleri oynatırız...:)

Allahın mucizesi işte vakti saati gelmeden olmazmış derler ya en güzel örnek sensin canım ol dedimi ne dağlar dayanır nede yollar minişk bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inşallah arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…