canımmm sakın o hatayı yapma sakınn eslemi düşün kız 11.gün yaptı çizgi filan yok arkadaşların ısrarıyla ve merkezin aramasıyla gitti hamile hatta ikizlerine hamileeeee
sakın kendini üzme allahtan ümit kesilmez hem o testlere asla inanma
sana yemin ediyorum ben 8 ve 9 .gün yaptım negatif 10.gün çok zor görülen bir çizgi belirdi kanda pozitif çıktıktan birkaçgün sonra tekrar yaptım o çizgiyi görebilrim rahatça dedim yeminle sölüyorum 4 yada 5 haftalık tam hatırlamıyorum hamileyken bile ikinci çizgi çokçok silik çıktı lütfen o aptal testlere güvenme senin rahmin sağlıklıydı transfer olmaması için bi sebepyoktu allah ol dedikten sonra engel ne sorarım sana lütfen kan testine git ve müjdenle gel lütfennn
şükürler olsun iyiyim tek şikayetim şiddetli bel ve kasık ağrıları onada normaldir belki diyorum çok takılmamaya çalışıyorum
sağol canım beni sevindirdin Allah ta seni sevindirsin( amin) inşallah size müjde verebilirim bunu çok isterim cesaret bulursam yaptıracam testimi ALAHIM bana yardım et:18::18::18::18::18::18::18::18:
Canım benim hala devam ediyo kasık ağrılarım...Hele biraz tuvaletim gelsin resmen sancılanıyorum..Kalp atışını duyabildin mi??Ne kadarlık oldu mercimek...
dualarım seninle bu gece inşallah sana 7 ayetel kürsü okucam hayırlı haber alman için birde tesbih çekicem inşallah müjdenle geiceksin inşallahhh..bunu düşünmek istemiyorum ama
olmazsada lütfen kendini çok yıpratmadan yaşa acını hep sölerşm yaşamadan azalmaz acı ama kendşnşi haraop etmedne tamammı bu d-sadece ölesine yazılmış bi mesaj ben inanıyorum sen hamilesin inşalllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsenin içinde dansöz oynatıcam bak görürsün
yaa gerçekmi ay sağol ya içime su serptinama anlamadığım benim gibi olan kimse yok gece bel ve kasık ağrımdan uyumakta zorlandım akıntım arttı her an bakıyorum bişey oldudiye tövbe allah korusun
canım kaç haftalık olduğumu bilmiyorumki ebemiiz geçen salı 5 demişti ayın 1inde kese gördk o zaman dr 4+6 demişti netten bakıyorum 5+6 şaşkınım yani ne kadarlık olduğu şimdilik muallakta
son adettarihim 20 ocak transfer tarihim 8 şubat:26:sence
dualarım seninle bu gece inşallah sana 7 ayetel kürsü okucam hayırlı haber alman için birde tesbih çekicem inşallah müjdenle geiceksin inşallahhh..bunu düşünmek istemiyorum ama
olmazsada lütfen kendini çok yıpratmadan yaşa acını hep sölerşm yaşamadan azalmaz acı ama kendşnşi haraop etmedne tamammı bu d-sadece ölesine yazılmış bi mesaj ben inanıyorum sen hamilesin inşalllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsenin içinde dansöz oynatıcam bak görürsün
aslında cadıyımdır bakma seninşallah canım sağolasın ne kadar temiz kalpli ve iyi birisin hiç tanımadığın bir insana dua etmek ne kadar yüce birşey allah gönlüne göre versin..
yaa gerçekmi ay sağol ya içime su serptinama anlamadığım benim gibi olan kimse yok gece bel ve kasık ağrımdan uyumakta zorlandım akıntım arttı her an bakıyorum bişey oldudiye tövbe allah korusun
canım kaç haftalık olduğumu bilmiyorumki ebemiiz geçen salı 5 demişti ayın 1inde kese gördk o zaman dr 4+6 demişti netten bakıyorum 5+6 şaşkınım yani ne kadarlık olduğu şimdilik muallakta
son adettarihim 20 ocak transfer tarihim 8 şubat:26:sence
LÜTFEEEN kan testini yaptır cnm bende senin gibi yaptım ve 12 gün kan testi yaptırmaya gitmedim negatif diye ilaçlarımı falanda kullanmadım 13.gün merkezden aradıkları için gittim değerim 724 tü ve idrar testi nagatifti yaptırmazsan pişman olursun doktorlar o bigün bile olsa ilaçlarımı bıraktığım için kızdı.tekrar söylüyorum lütfeeen kan testini yaptır!!!!!!!
ızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nihayet geldimmmm.. cok sukur transferi de de atlattık..
carsambadan beri evdeydim ve esimin goz hapsinde oldugum icin yazamadım ama hep okudum sizlerin haberlerinizi herkese maşallahh
beni merak eden tum arkadaslarıma cok tesekkur ederim kızlar. cok sukur iyiyim.. transferim sorunsuz gecti cok sukur..
carsambadan beri yattım belli aralıklarla evde gezindim yedim ictim yedim ictim
bir tek ctesi gunu dısarı cıktım onda da icim sıkıldı cunku artık bi yemege gidip geldim kocişle..
bugun de ofise geri donus yaptım malumunuz ben ailemle calısıyorum ve rapor falan alamıyorum yani yemezler hep hastayım dedim olay oldu zaten eve gelenler gidenler gecmis olsuna
zaten gecen hafta 3 gun ise gidemedim simdi islere konsantre oldum cok birikmis dosyalar
vallahi ara ara kasıgımda batmalar oluyor kızlar boyle bir agırlık var kasıgımda bir doluluk , gecen hamileligimden tanıdıgım seyler ama tabi oldu diye dusunmuyorum.. hep hayırlısı olsun diyorum... resmen icimde bir kıpırtılar mucadeler var kasıklarımda hissedebiliorum, hep dua ediyorum her ezanda her aklıma geldikce.. arada elimi karnıma konusup konusuyorum..
Hamiş arkadaslar benim icin ne olur dua edin test gunum 14 mart ama ben dayanamayıp cumartesi 12 mart ta yaptırıcam kanda, 10. gun cıkar mı sizce eger varsa bebiş?
gozum doldu bu ilaclar beni mahvetti (estrofem, crinone)
aminn yaa canım inşallah benimde ayın işte 1 de başladı yaklaşık 17 gün sürüyor dedi o aralar işte 18-19 arası olucak yani aynı zamanlarda rabbim duysun sesimizi bu sefer bu kullarını sevindirsin bende henüz bişey yok şişme gibi sadece gerginim o kadar ...bir an önce bitsede bebişlerimizi alsak ısıtsak onlarda annelerine sıkı sıkı tutunsalar. bUYOLDA YALNIZ OLMADIĞIMA O KADAR MUTLUYUM Kİ seninle aynı anda olması beni çok mutlu ediyor..
Arkadaşlar tüp bebek negatifinden sonra doğal yolla hamileyimm kanda değerim 1259 çıktı
umarım haftaya keseyide görürüz
Allahım isteyen herkese versin yaşatsın bu duyguyu
ben hiçbişey anlamadım daha şoktayım, bi tuhaf oldum
son zamanlarda artık normal hamile kalanlara bile inanmıyordum artık o kadar ümitsizdim yanii
tek şart kafanızı dağıtmanız başka şeyler düşünmeniz ben bu ay işyerimdeki sorunlarla uğraştım hep bi site kurduk onunla uğraştım 4-5 kere ilişki olmuştur ancak ve bi mucize oldu Allahım sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallah...
allah bizlere bağışlasında hayoırlı sağlıklı kaf haftalık olurss olsun onuda öğreniriz elbet şu kalp atışını duysam artık hamileyim dicemde bakalım cuam günükısmet olucakmı acaba çok korkuyorum gözdem ya bi aksilikle karşılaşırsam:18:gerçekse eğer teselli için sölemiyosan şu kasık ve bel ağrısının normal olduğunu gerçekten beni çok rahatlatosun doktorum bol suç iç yat diyo üzülüyorum bişeymi biliyoda bana smlemiyo diye inşallah sende mucizeni hayırlısıyla kucağıuna al sağlıkla inşallahhhNormal hamilelikte adetten sayılıyor ama benim ilk başta adet tarihimden 2 hafta geriden geliyodu..Buna rağmen doktor ısrarla adetten sayılır bebek sonraları yetişir dedi..Şimdi tam adet zamanımla uyumlu..Sende şimdilik öyle say..Haftaya kalp atışlarını duyabilirsin o zaman..Benim kasık ağrım hiç azalmadı bile..Doktor gayet normal dio..Geceleri soluna yat..Ağrı biraz hafifliyor..
gözzdemmmmm den sonra seninde mucizen gelmiş tebrikler maşallahh allah olmayan tüm arkadaşlarıma nasip etsin ve bizlere sağlıklı bşi şekilde kucağımıza almak naisp etsinArkadaşlar tüp bebek negatifinden sonra doğal yolla hamileyimm kanda değerim 1259 çıktı
son zamanlarda artık normal hamile kalanlara bile inanmıyordum artık o kadar ümitsizdim yanii
tek şart kafanızı dağıtmanız başka şeyler düşünmeniz ben bu ay işyerimdeki sorunlarla uğraştım hep bi site kurduk onunla uğraştım 4-5 kere ilişki olmuştur ancak ve bi mucize oldu Allahım sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallah...
Canım inşallah seninde yeşilinde burdan güzel haberleriniz alırız canım RABBİM hepimizin gönlüne göre versin canım.sanırım kontrollerimiz bile aynı gün ben de çarşamba kontrole gidiyorum.
Allah kucaklarımızı boş bırakmasınAynı gün mutlu haberi verelim inşallah Yeşilcim....
Arkadaşlar tüp bebek negatifinden sonra doğal yolla hamileyimm kanda değerim 1259 çıktı
ızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nihayet geldimmmm.. cok sukur transferi de de atlattık..
carsambadan beri evdeydim ve esimin goz hapsinde oldugum icin yazamadım ama hep okudum sizlerin haberlerinizi herkese maşallahh
beni merak eden tum arkadaslarıma cok tesekkur ederim kızlar. cok sukur iyiyim.. transferim sorunsuz gecti cok sukur..
carsambadan beri yattım belli aralıklarla evde gezindim yedim ictim yedim ictim
bir tek ctesi gunu dısarı cıktım onda da icim sıkıldı cunku artık bi yemege gidip geldim kocişle..
bugun de ofise geri donus yaptım malumunuz ben ailemle calısıyorum ve rapor falan alamıyorum yani yemezler hep hastayım dedim olay oldu zaten eve gelenler gidenler gecmis olsuna
zaten gecen hafta 3 gun ise gidemedim simdi islere konsantre oldum cok birikmis dosyalar
vallahi ara ara kasıgımda batmalar oluyor kızlar boyle bir agırlık var kasıgımda bir doluluk , gecen hamileligimden tanıdıgım seyler ama tabi oldu diye dusunmuyorum.. hep hayırlısı olsun diyorum... resmen icimde bir kıpırtılar mucadeler var kasıklarımda hissedebiliorum, hep dua ediyorum her ezanda her aklıma geldikce.. arada elimi karnıma konusup konusuyorum..
Hamiş arkadaslar benim icin ne olur dua edin test gunum 14 mart ama ben dayanamayıp cumartesi 12 mart ta yaptırıcam kanda, 10. gun cıkar mı sizce eger varsa bebiş?
gozum doldu bu ilaclar beni mahvetti (estrofem, crinone)
sanırım kontrollerimiz bile aynı gün ben de çarşamba kontrole gidiyorum.
Allah kucaklarımızı boş bırakmasınAynı gün mutlu haberi verelim inşallah Yeşilcim....
Canım inşallah seninde yeşilinde burdan güzel haberleriniz alırız canım RABBİM hepimizin gönlüne göre versin canım.
RABBİM mucizeni sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?