Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim ol demeyince hiç bişey olmuyor bebeğine ve kendine çok dikkat et

günaydın arkadaşlar belki hatırlarsınız 3 aydır rahim problemim yüzünden transferim olmuyodu bu ay iyi çok şükür perşembe olcak bi aksilik çıkmazsa yalnız kafama takılan bişey var rahim kalınlığı 8.3 dü dün.
geçen hafta çarsamba ve cumada kontrolüm vardı o zamanda 8 di ikisindede.şimdi çok korkuyorum bu ay menogon kullandım haplar ve bantlar fayda etmediği için . sizce normalmıdir bu durum çok korkuyorum benim gbi aynı durumu yaşayan varmı????:18::18:

ahh canım inşallah herşey yolunda gider ben bir tek koluma bant taktım o kadar bakalım ilk dondurulmuş transferim benim yarın belli olur rahim normal mi gidyor yoksa anormallik mi var kontrol günüm yarın çünkü inşallah Allah gönlüğne göre verir sağlıklı bebişlerin olur...:)

Canım panik olma rahim kalınlığın gayet iyi inşallah perşembe günü her şey güzel olur RABBİM gönlüne göre versin canım.

arkadaşlar bişi sorucam dondurulmuşların transferi için adetimin ikinci gününden başlayarak 19 şubattan başlayar 14 gün boyunca ilaç kullandım 5 mart tarihine kadar ogün yapılan muayenede rahim duvarım 6.5 ti eğer uygun olsaydı 9 martta transfer yapıcaktı doktorum bugün tekrar kontrol için çağırdı rahim duvarım 8,4 olmuş transferim de cumartesi günü yapılacak 12 mart tarihinde, şunu merak ettim 12 mart tarihinde adet olmama bir hafta gibi bir süre kalıyo transfer yapmak için uygun olurmu bu şekilde transfer yaptıran varmı aranız da, normalde transfer işlemi adetin 18. gününde falan yapılıyor benim de 23.günü yapılmış olucak ...hastanede iken doktora sormak aklıma gelmedi sormam gerekenleri hastaneden çıktıktan sonra hatırlıyorum hastanede iken sanki beynim uyuşuyo kafam duruyo hiç bişi soramıyorum (

Canım mrb Tedavin hayırlı olsun Yine Umutta mı tedavin Ben de umutta donmuşlarla tedavi gördüm Benimde transfer adetimin 22.günü yapılmıştı Bu konuda bende endişeliydim 7 gün sonra adet günümdü Adet günüme 2 gün kala lekelenmem başladı Adet günümün akşamında da kanama başladı Daha transferimin 8. günüydü Çok üzüldüm ağladım Ertesi sabah baktığımda o ilk gelen kandan başka kanın gelmediğini gördüm Hemen test yaptırmaya gittim Veeeeeeee hamileydim 9. günde sonucumu öğrenmiş oldum Yaniiiiiiii sıkıntı yapacak bir durum yok Moralini yüksek tut İnşallah bu sefer bebişin sana sıkı sıkı tutunacak Güzel haberlerini bekliyorum Umuttun sayfasına da arada uğra Herşey gönlünce olsun

kızlarrr günaydın bu sabah doktora gittim bugün ilaçları kullanmaya başlayalı 9.günüm ve rahim kalınlığım 9mm olmuş haftaya cuma transferim var. yani tam 18. gün transfer olacağım adetime 10 varken olucak transfer bakalım hayırlısı ...kızlar birşey soracağım dondurulmuşlarda kaç tane koyuyorlar 2 tane koyduran varmı..yada daha fazla..bende mırın kırın yapıorlar da o bakımsdan sordum herkesi öpüyorummmmmmmmmmmm:))

Fulya canım ya teşekkür ederim bi nebze olsun rahatladım . Yine Umuttayım geçtiğimiz ay rahim kalınlaşmayınca embriyoları dondurdular bu ay dondurulmuş lar için tedavi görüyorum ama adetimin 15.günü yine kalınlık 6.5 ti ancak onsekizinci günde 8.4 oldu Ulun bey transfer yapabiliriz dedi hayırlısı bakalım inşallah bende hamileler kervanına katılırım tabi benle birlikte bütün anne olmak isteyenler. bide canım senin transferin niye adetinin 22.günü yapıldı, görüşürüz hoşçakal.

yeşil selam,

dondurulmuş veya taze embriyo da transfer sayısı değişmiyor eğer yaşın 35 altında ise ilk ve ikinci denemeler için 1 embriyo, ikinci denemeden sonra 2 embriyo transfer ediliyor 35 in üstünde ise iki embriyo transfer ediliyor.Bu arada tedavin hayırlı olsun bebeğine kavuşursun inşallah.

çok saol besacığım inişallah hepimiz bir gün o mutluluğu tadacağız...işte umut kapısı insan şansın arttırmak için uğraşıyor..kısmette ne varsa onu yaşayacağız ....selamlar

Canım benim de rahim geç kalınlaştı Transfer günü rahim kalınlığı 7.8 idi Bir çok kişiye göre çok inceydi Ama Allahıma şükürler olsun ki bebeğim tutundu annesine Darısı senin başına

canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah aslında bünyeye göre değişiyir galiba çünkü 6 ile bile hamile kalanlar varmış Ulun beyin dediğine göre, peki canım bişey daha sorucam çok sordum ama muayene ile transfer günü arasında rahim kalınlığında incelme oldumu

arkadaşlar demirburçtan haberi olan varmı sonucunu çok merak ediyorum:18:

Canım transferden 5 gün önceki muayenede 7.1 idi Transfer günü 7.8 Bu sürede estrofemin dozunu yükseltti Günde 3 tane kullandım Hala da günde 3 tane kullanmaya devam ediyorum

Canım transferden 5 gün önceki muayenede 7.1 idi Transfer günü 7.8 Bu sürede estrofemin dozunu yükseltti Günde 3 tane kullandım Hala da günde 3 tane kullanmaya devam ediyorum

anladım canım sağol, bende günde 5 tane estrofem kullanıyodum cumartesiye kadar günde 3 table düşürdü Ulun bey,bide transferden sonra iğnelirini dışarda mı yaptırdın yoksa eve hemşire mi getirdin dışarı çıkıp yaptırsam problem olurmu doktorlar her ne kadarda günlük yaşantınıza devam edin deselerde ben yine korkuyorum önceki denemelerimde hiç yatmadım sürekli gezdim bu sefer daha dikkatli davranmak istiyorum tabi sizlerin yardımıyla öptüm hoşcakal.

Canım ben ilk 4 gün yattım Sonra işe başladım İğnelerimi evimin yakınında sağlık ocağı var Oraya yürüyerek gitim ve yaptırdım Kafanı küçük ayrıntılarla yorma Allahım nasip ettikten sonra ne yatmaya bakar ne de yiyip içmeye Allahım bu sefer sana da nasip etmiştir inşallah

Merhaba ben yeni katıldım aranıza, nilu tavsiye etti bu forumu, tekrar teşekkürler. Benim hikayem biraz entresan, paylaşmak istedim...

2010 mayısta tüp bebek yöntemi ile elde edilen 5 embriyodan (35 üzeri olduğum için) 2'sini transfer ettiler. İlk önce 2'si de tuttu, sonra 8.haftada keselerden biri kayboldu. Haftada bir kontrole gidiyordum ve hep tek kese ve tek bebek görüyorduk. 12.haftada kontrolde (ki o gün ikili test yapılacaktı) tek yumurta ikizi olduğunu sonradan öğrendiğimiz 2 bebek gördü doktorumuz. Meğer en başından beri 2 embriyo transfer edilmiş olmasına rağmen, embriyonun biri 8-12. günde bir kere daha bölünmüş ve rahimde 3 embriyo oluşmuş ve tutunmuş! Ancak bebeklerden biri diğerinden (hep gördüğümüzden) daha ufaktı ve cilt ödemi oluşmuştu. Hemen bu sağlıksız olanın termine edilmesi gerektiğini söyledi doktorumuz. Aynı gün Prof. Dr. Cihan Şen'e gittik, hiç iyi şeyler söylemedi ama olabilecekler hakkında bizi çok fazla ve iyi derecede bilgilendirdi. Meğer bebekler monoamniyotik-monokoryonik denilen en kötü ikiz hamilelik tipindenmiş. %2 görülen bir tip, bu tip gebeliklerde tek bebeğin anomalili olması ise 1000'de 2 görülürmüş. O gün CVS yapıldı, sonucunu 3 gün sonra aldık; genetik bozukluğa bağlı bir olay yokmuş. Sadece gelişme geriliğiymiş. Ancak, arada bir zar olmadığı ve aynı plasentatadan beslendikleri için 20-25 gün içinde ilk önce bebeklerden çelimsiz olanı, sonra da sağlıklı olanını kaybettik. Tabii haftası 15+6'ya gelmişti bebekler öldüğünde, suni sancı ile doğum yaptırarak ancak bebekleri tahliye edebildiler. Sonra da rahim kasıldığı için tabii hormonlar sanıyor ki normal doğum yaptınız; süt geldi vs...çok çok zor zamanlardı gerçekten.
Mayıs ayında kalan 3 embriyoyu da dondurmuşlardı. Şimdi ancak hem zihnen hem de fiziksel olarak kendimi topladım ve onların transferi için hazırlanmaya başladım. 3 embriyo da çözülecek en sağlıklı olan 2 tanesi transfer edilecek (olursa tabii). İlk önce 12 Şubatta Lucrin depo yaptım, şimdi de 2 Mart'tan beri Estrofem kullanmaya başladım, rahimiçi kalınlığı 4.3 idi başladığımda. 11.gün c.tesi olacak, kontrole gideceğim. Bakalım hayırlısı inşallah bu sefer iyi haberler alırız. Tabii kötü bir tecrübeden sonra çok daha fazla derecede endişe yaşanıyor. En çok da şimdi embriyolar sağlıklı çözünür mü çözünmez mi düşündürüyor, sonra tutundu mu başlayacak, vs...Ama herşeyin hayırlısı. Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

kızlar günaydın adetin 9.günü estroderm bant kullanıyorum rahim kalınlığı 9 aralığı ne olmalı en ideali nedir?

kızlar günaydın adetin 9.günü estroderm bant kullanıyorum rahim kalınlığı 9 aralığı ne olmalı en ideali nedir?

ayy ne güzel ben de dün kontroldeydim. Rahim kalınlığı 7.5 dedi doktorum. Estrofem hap kullanıyordum günde 4 tane 6 ya çıkardı. cumartesi tekrar kontrol dedi. Sanırım 18 inde transferim olacakmış. Cumartesi belli olacakmış.
Haaa bu arada Yeşilcim ideal transfer aralığı 7-12 arası imiş. Senin rahim kalınlığı süper. İnşallah her ikimizde sonuç alırız. Embriyoların kaçıncı gün donduruldu, kaliteleri hakkında bilgin varmı arkadaşım paylaşırmısın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…