Arkadaşlar tüp bebek negatifinden sonra doğal yolla hamileyimm kanda değerim 1259 çıktı
umarım haftaya keseyide görürüz
Allahım isteyen herkese versin yaşatsın bu duyguyu
ben hiçbişey anlamadım daha şoktayım, bi tuhaf oldum
son zamanlarda artık normal hamile kalanlara bile inanmıyordum artık o kadar ümitsizdim yanii
tek şart kafanızı dağıtmanız başka şeyler düşünmeniz ben bu ay işyerimdeki sorunlarla uğraştım hep bi site kurduk onunla uğraştım 4-5 kere ilişki olmuştur ancak ve bi mucize oldu Allahım sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallah...
günaydın arkadaşlar belki hatırlarsınız 3 aydır rahim problemim yüzünden transferim olmuyodu bu ay iyi çok şükür perşembe olcak bi aksilik çıkmazsa yalnız kafama takılan bişey var rahim kalınlığı 8.3 dü dün.
geçen hafta çarsamba ve cumada kontrolüm vardı o zamanda 8 di ikisindede.şimdi çok korkuyorum bu ay menogon kullandım haplar ve bantlar fayda etmediği için . sizce normalmıdir bu durum çok korkuyorum benim gbi aynı durumu yaşayan varmı????:18::18:
günaydın arkadaşlar belki hatırlarsınız 3 aydır rahim problemim yüzünden transferim olmuyodu bu ay iyi çok şükür perşembe olcak bi aksilik çıkmazsa yalnız kafama takılan bişey var rahim kalınlığı 8.3 dü dün.
geçen hafta çarsamba ve cumada kontrolüm vardı o zamanda 8 di ikisindede.şimdi çok korkuyorum bu ay menogon kullandım haplar ve bantlar fayda etmediği için . sizce normalmıdir bu durum çok korkuyorum benim gbi aynı durumu yaşayan varmı????:18::18:
arkadaşlar bişi sorucam dondurulmuşların transferi için adetimin ikinci gününden başlayarak 19 şubattan başlayar 14 gün boyunca ilaç kullandım 5 mart tarihine kadar ogün yapılan muayenede rahim duvarım 6.5 ti eğer uygun olsaydı 9 martta transfer yapıcaktı doktorum bugün tekrar kontrol için çağırdı rahim duvarım 8,4 olmuş transferim de cumartesi günü yapılacak 12 mart tarihinde, şunu merak ettim 12 mart tarihinde adet olmama bir hafta gibi bir süre kalıyo transfer yapmak için uygun olurmu bu şekilde transfer yaptıran varmı aranız da, normalde transfer işlemi adetin 18. gününde falan yapılıyor benim de 23.günü yapılmış olucak ...hastanede iken doktora sormak aklıma gelmedi sormam gerekenleri hastaneden çıktıktan sonra hatırlıyorum hastanede iken sanki beynim uyuşuyo kafam duruyo hiç bişi soramıyorum(
Canım mrb Tedavin hayırlı olsun Yine Umutta mı tedavin Ben de umutta donmuşlarla tedavi gördüm Benimde transfer adetimin 22.günü yapılmıştı Bu konuda bende endişeliydim 7 gün sonra adet günümdü Adet günüme 2 gün kala lekelenmem başladı Adet günümün akşamında da kanama başladı Daha transferimin 8. günüydü Çok üzüldüm ağladım Ertesi sabah baktığımda o ilk gelen kandan başka kanın gelmediğini gördüm Hemen test yaptırmaya gittim Veeeeeeee hamileydim 9. günde sonucumu öğrenmiş oldum Yaniiiiiiii sıkıntı yapacak bir durum yok Moralini yüksek tut İnşallah bu sefer bebişin sana sıkı sıkı tutunacak Güzel haberlerini bekliyorum Umuttun sayfasına da arada uğra Herşey gönlünce olsun
kızlarrr günaydın bu sabah doktora gittim bugün ilaçları kullanmaya başlayalı 9.günüm ve rahim kalınlığım 9mm olmuş haftaya cuma transferim var. yani tam 18. gün transfer olacağım adetime 10 varken olucak transfer bakalım hayırlısı ...kızlar birşey soracağım dondurulmuşlarda kaç tane koyuyorlar 2 tane koyduran varmı..yada daha fazla..bende mırın kırın yapıorlar da o bakımsdan sordum herkesi öpüyorummmmmmmmmmmm:))
yeşil selam,
dondurulmuş veya taze embriyo da transfer sayısı değişmiyor eğer yaşın 35 altında ise ilk ve ikinci denemeler için 1 embriyo, ikinci denemeden sonra 2 embriyo transfer ediliyor 35 in üstünde ise iki embriyo transfer ediliyor.Bu arada tedavin hayırlı olsun bebeğine kavuşursun inşallah.
Fulya canım ya teşekkür ederim bi nebze olsun rahatladım . Yine Umuttayım geçtiğimiz ay rahim kalınlaşmayınca embriyoları dondurdular bu ay dondurulmuş lar için tedavi görüyorum ama adetimin 15.günü yine kalınlık 6.5 ti ancak onsekizinci günde 8.4 oldu Ulun bey transfer yapabiliriz dedi hayırlısı bakalım inşallah bende hamileler kervanına katılırım tabi benle birlikte bütün anne olmak isteyenler. bide canım senin transferin niye adetinin 22.günü yapıldı, görüşürüz hoşçakal.
Canım benim de rahim geç kalınlaştı Transfer günü rahim kalınlığı 7.8 idi Bir çok kişiye göre çok inceydi Ama Allahıma şükürler olsun ki bebeğim tutundu annesine Darısı senin başına
Canım transferden 5 gün önceki muayenede 7.1 idi Transfer günü 7.8 Bu sürede estrofemin dozunu yükseltti Günde 3 tane kullandım Hala da günde 3 tane kullanmaya devam ediyorumcanım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah aslında bünyeye göre değişiyir galiba çünkü 6 ile bile hamile kalanlar varmış Ulun beyin dediğine göre, peki canım bişey daha sorucam çok sordum ama muayene ile transfer günü arasında rahim kalınlığında incelme oldumu
Canım transferden 5 gün önceki muayenede 7.1 idi Transfer günü 7.8 Bu sürede estrofemin dozunu yükseltti Günde 3 tane kullandım Hala da günde 3 tane kullanmaya devam ediyorum
anladım canım sağol, bende günde 5 tane estrofem kullanıyodum cumartesiye kadar günde 3 table düşürdü Ulun bey,bide transferden sonra iğnelirini dışarda mı yaptırdın yoksa eve hemşire mi getirdin dışarı çıkıp yaptırsam problem olurmu doktorlar her ne kadarda günlük yaşantınıza devam edin deselerde ben yine korkuyorum önceki denemelerimde hiç yatmadım sürekli gezdim bu sefer daha dikkatli davranmak istiyorum tabi sizlerin yardımıyla öptüm hoşcakal.
kızlar günaydın adetin 9.günü estroderm bant kullanıyorum rahim kalınlığı 9 aralığı ne olmalı en ideali nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?